Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

SAMSUNG S7582 GALAXY S DUOS 2 + POUZDRO GOLLA černá (black)

Samsung Galaxy S Duos 2 black   Samsung Galaxy S Duos 2 z boku   Samsung Galaxy S Duos 2 zezadu  
Kat. číslo: 1080509
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Výkonný smartphone Samsung Galaxy S Duos 2 je Dual Sim Android nástupce populárního modelu Galaxy S Duos. Charakteristickou vlastností Samsungu Galaxy S Duos 2 je funkce Dual Sim což znamená, že lze v telefonu používat dvě SIM karty současně v jeden okamžik. U tohoto modelu je Dual Sim funkce dotažena k dokonalosti a to hlavně díky službě Always On, která umožňuje příjem hovoru na druhé SIM kartě, i když zrovna používáte první SIM kartu. Nikde se tak nestane, že by Samsung Galaxy S Duos 2 byl nedostupný, pokud jej nebo SIm kartu samozřejmě nevypnete. Mobilní telefon Samsung Galaxy S Duos 2 Váš dále jistě potěší dostatečně velkým 4 palcovým kapacitním dotykovým displejem s rozlišením 800 x 480 bodů, při zachování kompaktních rozměrů. Operační systém Android 4.2 Jelly Bean má svižné reakce díky dvoujádrovému 1,2GHz procesoru, kterému sekunduje 768MB RAM paměť a 4GB vniřní paměť jenž lze rozšířit pomocí microSDHC paměťové karty. Uživatelská nádstavba TouchWiz dodává telefonu Samsung Galaxy S Duos 2 pohodlné ovládání a aplikace lze jednoduše doplňovat buď pomocí Samsung Apps anebo obchodu Google Play. Multimediální výbava je u modelu Samsung Galaxy S Duos 2 samozřejmostí, takže zde najdete jak výbornou 5MPx kameru s autofokusem a LED bleskem, tak i audio a video přehrávač, případně přední VGA kameru anebo kvalitní stereo FM rádio s RDS. Internetové připojení lze u telefonu Samsung Galaxy S Duos 2 ideálně provozovat přes bezdrátovou síť WiFi, ale můžete určitě využít i rychlé datové spojení v rámci 3G sítě. Co se týče bezdrátového spojení tak Samsung Galaxy S Duos 2 má ještě k dispozici technologii Bluetooth pro spojení s bezdrátovým příslušenstvím. Pro snažší orientaci v terénu je telefon Samsung Galaxy S Duos 2 vybaven GPS navigací s podporou a-GPS a GLONASS, mapové podklady pak zajistí například Google mapy. Celkovou konektivitu zakončuje horní audio konektor 3,5mm a spodní microUSB konektor pro připojení nabíječky nebo USB kabelu. Vyjímatelná LiIon baterie o kapacitě 1500mAh umožňuje telefonu Samsung Galaxy S Duos 2 až 12 dní pohotovostního režimu. Elegantní chytrý mobilní telefon Samsung S7582 Galaxy S Duos 2 je vyveden v klasické tvaru dotykového telefonu s vynikající ergonomií úchopu i ovládání.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Výkonný smartphone Samsung Galaxy S Duos 2 je Dual Sim Android nástupce populárního modelu Galaxy S Duos.

Charakteristickou vlastností Samsungu Galaxy S Duos 2 je funkce Dual Sim což znamená, že lze v telefonu používat dvě SIM karty současně v jeden okamžik. U tohoto modelu je Dual Sim funkce dotažena k dokonalosti a to hlavně díky službě Always On, která umožňuje příjem hovoru na druhé SIM kartě, i když zrovna používáte první SIM kartu.

Nikde se tak nestane, že by Samsung Galaxy S Duos 2 byl nedostupný, pokud jej nebo SIm kartu samozřejmě nevypnete.

Mobilní telefon Samsung Galaxy S Duos 2 Váš dále jistě potěší dostatečně velkým 4 palcovým kapacitním dotykovým displejem s rozlišením 800 x 480 bodů, při zachování kompaktních rozměrů. Operační systém Android 4.2 Jelly Bean má svižné reakce díky dvoujádrovému 1,2GHz procesoru, kterému sekunduje 768MB RAM paměť a 4GB vniřní paměť jenž lze rozšířit pomocí microSDHC paměťové karty.

Uživatelská nádstavba TouchWiz dodává telefonu Samsung Galaxy S Duos 2 pohodlné ovládání a aplikace lze jednoduše doplňovat buď pomocí Samsung Apps anebo obchodu Google Play.

Multimediální výbava je u modelu Samsung Galaxy S Duos 2 samozřejmostí, takže zde najdete jak výbornou 5MPx kameru s autofokusem a LED bleskem, tak i audio a video přehrávač, případně přední VGA kameru anebo kvalitní stereo FM rádio s RDS.

Internetové připojení lze u telefonu Samsung Galaxy S Duos 2 ideálně provozovat přes bezdrátovou síť WiFi, ale můžete určitě využít i rychlé datové spojení v rámci 3G sítě. Co se týče bezdrátového spojení tak Samsung Galaxy S Duos 2 má ještě k dispozici technologii Bluetooth pro spojení s bezdrátovým příslušenstvím.

Pro snažší orientaci v terénu je telefon Samsung Galaxy S Duos 2 vybaven GPS navigací s podporou a-GPS a GLONASS, mapové podklady pak zajistí například Google mapy. Celkovou konektivitu zakončuje horní audio konektor 3,5mm a spodní microUSB konektor pro připojení nabíječky nebo USB kabelu.

Vyjímatelná LiIon baterie o kapacitě 1500mAh umožňuje telefonu Samsung Galaxy S Duos 2 až 12 dní pohotovostního režimu.

Elegantní chytrý mobilní telefon Samsung S7582 Galaxy S Duos 2 je vyveden v klasické tvaru dotykového telefonu s vynikající ergonomií úchopu i ovládání.

Technická specifikace mobilního telefonu Samsung Galaxy S Duos 2:
  • Dual Sim: použivání dvou SIM karty současně v jeden okamžik, Dual Standby, Duos
  • Alway On: funkce umožňující příjem hovoru na druhé SIM kartě, i když je první SIM karta využívána
  • Operační systém: Android 4.2.2 Jelly Bean, nádstavba Samsung TouchWiz
  • Procesor: DualCore 1,2 GHz, Broadcom BCM21664T, ARMv7, Cortex-A9, Broadcom Videocore IV GPU
  • Displej: kapacitní, dotykový, TFT, 4 palce, WVGA rozlišení 480 x 800 bodů, 16 miliónů barev
  • Paměť: 768 MB RAM, 4 GB vnitřní paměť (cca 2 GB pro uživatelská data), slot pro microSDHC/microSDXC paměťovou kartu
  • Telefon: čtyřpásmové GSM (GPRS/EDGE třídy 12), čtyřpásmové 3G/WCDMA (HSDPA 21Mbps, HSUPA 5,76Mbps), 2x klasická SIM karta (miniSIM)
  • Konektivita: Bluetooth 4.0 (EDR, A2DP), Wi-Fi 802.11b/g/n, Hotspot, Direct, USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3,5mm
  • GPS: vestavěný GPS modul, podpora A-GPS, GLONASS, digitální kompas
  • Fotoaparát: 5 MPx, LED blesk, autofocus, zoom, natáčení videa, přední kamera 0,3 MPx
  • Baterie: vyjímatelná LiIon 1500 mAh, doba hovoru 8 hodin, pohotovostní doba 280 hodin
  • Senzory: snímač zrychlení, geomagnetický snímač, snímač vzdálenosti
  • Další vlastnosti: stereo FM rádio s RDS, Google Play, Google Search, Google Maps, Gmail, YouTube, Samsung Apps, Samsung Huby, Home Sync apod.

  • Rozměry: 121,5 x 63,1 x 10,57 mm
    Hmotnost: 118 gramů včetně baterie

    Obsah balení: mobilní telefon Samsung S7582 Galaxy S Duos 2, baterie LiIon 1500 mAh, nabíječka do sítě s microUSB konektorem, USB kabel s microUSB konektorem, manuál Samsung GT-S7582.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web