Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

MYPHONE NEXT + VODĚODOLNÉ SÁČKY EASYPACK bílá (white)

MyPhone Next white   MyPhone Next z boku   MyPhone Next zezadu  
Kat. číslo: 1060634
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Dual SIM smartphone MyPhone Next s nejpopulárnějším operačním systémem Android je zajímavý nejen dvěma sloty pro SIM kartu, ale i celkovou výbavou. Mobilní telefon MyPhone Next umožňuje provoz dvou SIM karet současně v jeden okamžik, nemusíte tak používat dva telefony, abyste mohli být na příjmu, vystačíte si s jediným. Vynikající výbava telefonu MyPhone Next začíná u kapacitního dotykového displeje IPS s 4,5 palcovou úhlopříčkou s qHD rozlišením 960 x 540 bodů, to vše zakryto ochrannou vrstvou Dragontrail. Již zmíněný operační systém Android 4.1 Jelly Bean pohání ultra výkonný čtyřjádrový procesor 1,2GHz, kterému sekunduje 1GB RAM paměť a 4GB vnitřní paměť, kterou lze rozšířit pomocí paměťové karty microSDHC. Multimediální výbavě chytrého telefonu MyPhone Next dominuje 8MPx kamera s označením OV8830, se kterou lze nahrávat video v HD rozlišení 720p, využívat plně autofocus, funkci HDR, případně vysokorychlostní závěrku. Hlavní zadní kamera obsahuje i kvalitní LED blesk a je doplněna o přední 1MPx kameru například pro videohovory. Za zmínku ohledně multimédií jistě stojí i exkluzivní Yamaha zesilovač zvuku pro dokonalý poslech. Připojení k internetu samozřejmě zajišťuje bezdrátová síť WiFi, případně rychlé datové spojení v 3G sítích a podporované bezdrátové příslušenství lze spojit pomocí Bluetooth technologie. Další konektivitu telefonu MyPhone Next zajistí nahoře umístěný audio konektor 3,5mm pro sluchátka a již standardizovaný microUSB konektor pro nabíjení a USB kabel. Podpora GPS navigace slouží k tomu, abyste se s telefonem MyPhone Next neztratili za žádné situace. Maximální programovou výbavu operačního systému Android, lze doplnit přes obchod Google Play, možnosti jsou prakticky nekonečné. Vyjímatelná baterie LiIon o kapacitě 2100mAh umožňuje telefonu MyPhone Next až 10 dní výdrže. Chytrý mobilní telefon MyPhone Next je výborně vybavený Dual Sim v elegantním hávu a o to více jistě překvapí jeho nízká cena.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Dual SIM smartphone MyPhone Next s nejpopulárnějším operačním systémem Android je zajímavý nejen dvěma sloty pro SIM kartu, ale i celkovou výbavou.

Mobilní telefon MyPhone Next umožňuje provoz dvou SIM karet současně v jeden okamžik, nemusíte tak používat dva telefony, abyste mohli být na příjmu, vystačíte si s jediným. Vynikající výbava telefonu MyPhone Next začíná u kapacitního dotykového displeje IPS s 4,5 palcovou úhlopříčkou s qHD rozlišením 960 x 540 bodů, to vše zakryto ochrannou vrstvou Dragontrail.

Již zmíněný operační systém Android 4.1 Jelly Bean pohání ultra výkonný čtyřjádrový procesor 1,2GHz, kterému sekunduje 1GB RAM paměť a 4GB vnitřní paměť, kterou lze rozšířit pomocí paměťové karty microSDHC.

Multimediální výbavě chytrého telefonu MyPhone Next dominuje 8MPx kamera s označením OV8830, se kterou lze nahrávat video v HD rozlišení 720p, využívat plně autofocus, funkci HDR, případně vysokorychlostní závěrku. Hlavní zadní kamera obsahuje i kvalitní LED blesk a je doplněna o přední 1MPx kameru například pro videohovory.

Za zmínku ohledně multimédií jistě stojí i exkluzivní Yamaha zesilovač zvuku pro dokonalý poslech. Připojení k internetu samozřejmě zajišťuje bezdrátová síť WiFi, případně rychlé datové spojení v 3G sítích a podporované bezdrátové příslušenství lze spojit pomocí Bluetooth technologie.

Další konektivitu telefonu MyPhone Next zajistí nahoře umístěný audio konektor 3,5mm pro sluchátka a již standardizovaný microUSB konektor pro nabíjení a USB kabel. Podpora GPS navigace slouží k tomu, abyste se s telefonem MyPhone Next neztratili za žádné situace.

Maximální programovou výbavu operačního systému Android, lze doplnit přes obchod Google Play, možnosti jsou prakticky nekonečné. Vyjímatelná baterie LiIon o kapacitě 2100mAh umožňuje telefonu MyPhone Next až 10 dní výdrže.

Chytrý mobilní telefon MyPhone Next je výborně vybavený Dual Sim v elegantním hávu a o to více jistě překvapí jeho nízká cena.

Technická specifikace mobilního telefonu MyPhone Next:
  • Dual Sim: Dual StandBy, provoz dvou SIM karet současně v jeden okamžik
  • Operační systém: Android 4.1.2 Jelly Bean, uživatelská nádstavba MyPhone UI
  • Procesor: Quad Core, MT 6589M 1,2GHz, Cortex-A7, PowerVR SGX544 GPU
  • Displej: kapacitní, dotykový, IPS LCD, 4,5 palců, qHD rozlišení 540 x 960 bodů, 16 miliónů barev, ochranná vrstva Dragontrail
  • Paměť: 1 GB RAM, 4 GB vnitřní paměť (pro uživatele volné cca 2 GB pro data), slot pro paměťovou kartu microSDHC/microSDXC
  • Telefon: čtyřpásmové GSM (GPRS/EDGE třídy 12), čtyřpásmové WCDMA/3G (HSDPA 21,4 Mbps, HSUPA 5,76Mbps), dva sloty pro klasickou SIM (miniSIM)
  • Konektivita: Bluetooth 4.0 (EDR, A2DP), Wi-Fi 802.11b/g/n, Wi-Fi hotspot, USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3,5mm
  • GPS: podpora A-GPS, digitální kompas
  • Fotoaparát: 8 MPx, OV8830, LED blesk, zoom, autofocus, panorama, záznam videa v HD 720p, přední 1MPx kamera
  • Baterie: vyměnitelná Li-Ion 2100 mAh, doba hovoru 400 minut, pohotovostní doba 230 hodin
  • Další vlastnosti: pohybové čidlo, světelné čidlo, čidlo přiblížení, socíální sítě, Google Play, Google Search, Google Maps, Gmail, YouTube apod.

  • Rozměry: 135 x 67 x 11 mm
    Hmotnost: 144 gramů

    Obsah balení: mobilní telefon MyPhone Next, baterie LiIon 2100 mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem a audio konektorem 3,5 mm jack, rychlý návod. (part no. TELMYANEXTWH)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web