Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Hello Kitty Liberty Kakurenbo pouzdro červená (red)

Hello Kitty Liberty Kakurenbo red   Hello Kitty Liberty Kakurenbo zezadu   Hello Kitty Liberty Kakurenbo vytáhnutí   Hello Kitty Liberty Kakurenbo balení  
Kat. číslo: 9018152
Výrobce: Hello Kitty
Barva: červená (red)
Dostupnost: -----
Ikonické pouzdro Hello Kitty Liberty Kakurenbo s umělé eko kůže pro stylovou ochranu Vašeho mobilního telefonu. Pouzdro Hello Kitty Liberty Kakurenbo je vyrobeno v nezaměnitelném vzhledu s originálním motivem inspirovaným kočkou Hello Kitty. Již čtvrté století představuje kočička Hello Kitty z dílny Sanrio vše roztomilé a univerzálně přitažlivé, stejně jako kulturní ikona. Značka Liberty je k tomu synonymem luxusu a skvělého designu. V kombinaci s Hello Kitty ztělesňuje Liberty kvalitu, hravý a nadčasový styl, který se důkladně snoubí pravě u pouzdra Hello Kitty Liberty Kakurenbo. Vnější povrch pouzdra Hello Kitty Liberty Kakurenbo je vyroben z kvalitní eko kůže, zatímco vnitřek je vyroben z jemné semišové látky. Mobilní telefon je uvnitř pouzdra Hello Kitty Liberty Kakurenbo fixován pomocí pásku se suchým zipem, který slouží zároveň k jednoduchému vytáhnutí zařízení z pouzdra. Přední charakteristický a nezaměnitelný vzhled Kakurenbo a zadní část a akcentem Hello Kitty Liberty Art Fabrics dotváří již zmíněný ikonický styl pouzdra. Špičkové provedení pouzdra Hello Kitty Liberty Kakurenbo je tou nejlepší volbou pro odlišení se od šedi různých univerzálních a nezajímavých pouzder.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Ikonické pouzdro Hello Kitty Liberty Kakurenbo s umělé eko kůže pro stylovou ochranu Vašeho mobilního telefonu. Pouzdro Hello Kitty Liberty Kakurenbo je vyrobeno v nezaměnitelném vzhledu s originálním motivem inspirovaným kočkou Hello Kitty.

Již čtvrté století představuje kočička Hello Kitty z dílny Sanrio vše roztomilé a univerzálně přitažlivé, stejně jako kulturní ikona. Značka Liberty je k tomu synonymem luxusu a skvělého designu. V kombinaci s Hello Kitty ztělesňuje Liberty kvalitu, hravý a nadčasový styl, který se důkladně snoubí pravě u pouzdra Hello Kitty Liberty Kakurenbo.

Vnější povrch pouzdra Hello Kitty Liberty Kakurenbo je vyroben z kvalitní eko kůže, zatímco vnitřek je vyroben z jemné semišové látky. Mobilní telefon je uvnitř pouzdra Hello Kitty Liberty Kakurenbo fixován pomocí pásku se suchým zipem, který slouží zároveň k jednoduchému vytáhnutí zařízení z pouzdra.

Přední charakteristický a nezaměnitelný vzhled Kakurenbo a zadní část a akcentem Hello Kitty Liberty Art Fabrics dotváří již zmíněný ikonický styl pouzdra.

Špičkové provedení pouzdra Hello Kitty Liberty Kakurenbo je tou nejlepší volbou pro odlišení se od šedi různých univerzálních a nezajímavých pouzder.

Vlastnosti koženého pouzdra Hello Kitty Liberty Kakurenbo:
  • Vnější povrch z kvalitní eko kůže s nezaměnitelným a ikonickým vzhledem.
  • Jemný vnitřní semiš, výsuvný kožený pásek s fixací suchým zipem.
  • Přední Kakurenbo vzor, zadní nezaměnitelné logo Hello Kitty Liberty Art Fabrics.
  • Špičkové a kvalitní provedení Hello Kitty v licenci výrobce Sanrio.

  • Vnitřní rozměry: 125 x 60 x 13 mm

    Kompatibilita: Pouzdro Hello Kitty Liberty Kakurenbo je vhodné pro zařízení do velikosti vnitřních rozměrů pouzdra 125 x 60 x 13 mm. Jsou to například mobilní telefony Alcatel One Touch 918D, One Touch 2040D, Aligator A320 Senior, Apple iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, BlackBerry Bold 9790, Emporia Eco, Huawei Vision, HTC One V, Nokia 207, 208, 208 Dual Sim, 215, 215 Dual Sim, 220, 220 Dual Sim, 225, 225 Dual Sim, 301, 301 Dual Sim, Asha 210, Asha 210 Dual Sim, Asha 300, Asha 305, Asha 306, Asha 309, Asha 311, Samsung B5330 Galaxy Chat, S5610, S5611, S6102 Galaxy Y Duos, Sony Xperia go ST27i, Xperia miro ST23i, Xperia sola MT27i, Xperia U ST25i, ZTE Atlas W, Blade II a další.

    Obsah balení: eko kožené pouzdro Hello Kitty Liberty Kakurenbo. (part no. CLK-C1-KAKU-I5)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web