Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

SAMSUNG i9505 GALAXY S4 BLACK EDITION černá (deep black)

Samsung Galaxy S4 Black Edition   Samsung Galaxy S4 z boku   Samsung Galaxy S4 zezadu  
Kat. číslo: 1080515
Barva: černá (deep black)
Dostupnost: -----
Limitovaná edice pod označením Samsung Galaxy S4 Black Edition se oproti běžné verzi tohoto modelu liší na první pohled a to temným celočerným barevným provedením. Na druhý pohled je navíc jiný i zadní kryt baterie, který je vyveden v dokonalé imitaci kůže. A aby to nebylo vše, tak v tomto provedení mobilního telefonu Samsung Galaxy S4 Black Edition najdete osm nových předinstalovaných tématických tapet a také několik nových verzí vyzvánění. Ostatní skvělá výbava zůstává samozřejmě stejná. Společník pro život, tak je označován špičkový smartphone Samsung i9505 Galaxy S4 s operačním systémem Android. V elegantním a tenkém těle telefonu Samsung i9505 Galaxy S4 naleznete 5 palcový kapacitní dotykový Super AMOLED displej, s FullHD rozlišením 1920 x 1080 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Operační systém Android 4.2 Jelly Bean pohání neskutečně výkonný čtyřjádrový 1,9 GHz Qualcomm procesor, který je podpořen 2 GB RAM a 16 GB vnitřní pamětí, kterou lze rozšířit pomocí microSDHC paměťové karty. Úchvatný mobilní telefon Samsung i9505 Galaxy S4 nabízí všechny dostupné multimediální funkce, 13 MPx kameru s LED bleskem, natáčení videa ve FullHD rozlišení, rychlé datové spojení HSDPA, HSUPA, ale hlavně i LTE, bezdrátová spojení, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, DLNA, NFC, druhou přední kameru, sdílení hudby Group Play, navigaci GPS a GLONASS apod. Oproti konkurenci navíc Samsung i9505 Galaxy S4 disponuje množstvím vylepšení, jakými jsou nová gesta, bezdotykový náhled, bezdotykové ovládání, oboustrané snímání kamer, adaptivní displej a zvuk, zdravotní funkce, anebo neskutečné množství různých senzorů a snímačů. V horní části telefonu Samsung i9505 Galaxy S4 najdete audio konektor 3,5mm a IR Led pro dálkové ovládání, v dolní části pak microUSB konektor pro data, nabíjení a přenos obrazu ve vysokém rozlišení díky nové specifikaci MHL 2.0. Výměnná baterie LiIon o kapacitě 2600mAh udrží Samsung i9505 Galaxy S4 až 13 dní v pohotovostním režimu. Model Samsung GT-i9505 má prodejní označení Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S IV.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Limitovaná edice pod označením Samsung Galaxy S4 Black Edition se oproti běžné verzi tohoto modelu liší na první pohled a to temným celočerným barevným provedením. Na druhý pohled je navíc jiný i zadní kryt baterie, který je vyveden v dokonalé imitaci kůže. A aby to nebylo vše, tak v tomto provedení mobilního telefonu Samsung Galaxy S4 Black Edition najdete osm nových předinstalovaných tématických tapet a také několik nových verzí vyzvánění. Ostatní skvělá výbava zůstává samozřejmě stejná.

V elegantním a tenkém těle telefonu Samsung i9505 Galaxy S4 naleznete 5 palcový kapacitní dotykový Super AMOLED displej, s FullHD rozlišením 1920 x 1080 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Displej je navíc opatřen odolnou vrstvou Corning Gorilla Glass 3, která zabraňuje poškrábání.

Operační systém Android 4.2 Jelly Bean pohání až neskutečně výkonný čtyřjádrový 1,9 GHz Qualcomm procesor, který je podpořen 2 GB RAM a 16 GB vnitřní pamětí, kterou lze rozšířit pomocí microSDHC paměťové karty.

Nikdy nezmeškáte dokonalý snímek s 13 MPx kamerou, okamžitým automatickým ostřením a LED bleskem. Kamera v telefonu Samsung i9505 Galaxy S4 umí natáčet i video ve FullHD rozlišení. Přední 2MPx kamera slouží například pro videohovory. Zajímavou funkcí je nové oboustranné snímání.

Užijte si rychlejší prohlížení webových stránek a stahování a sdílení obsahu s Wi-Fi. A s Bluetooth 4.0, nyní můžete sdílet velké video a své oblíbené hudby s přáteli a rodinou s menší spotřebou baterie. V telefonu Samsung i9505 Galaxy S4 je i technologie NFC pro dotykové sdílení a certifikace DLNA.

Telefon Samsung i9505 Galaxy S4 je možné propojit USB 2.0 kabelem s konektorem microUSB, který se nachází dole. Pro muziku je v horní části přítomen audio konektor Jack 3,5mm a pro nabíjení využijete již zmíněný microUSB konektor. Konektor microUSB je navíc v nové specifikaci MHL 2.0, takže umí i přenos obrazu ve vysokém rozlišení pomocí HDMI. Horní IR Led port pak slouží k dálkovému ovládání televize.

Samsung i9505 Galaxy S4 zvládá všechna GSM pásma i 3G pásma, ale dokonce i síť 4G v pásmu LTE. Co se týče multimediální výbavy, tak Samsung GT-i9505 obsahuje i sdílení muziky Group Play.

Softwarová a další multimediální výbava je na maximální úrovní a řídí se použitím operačního systému Android 4.2 Jelly Bean a nové uživatelské nádstavby Samsung TouchWiz.
Z programové výbavy namátkou jmenujme různé aplikace Google, kancelářské aplikace, emailový klient, sociální sítě Facebook, Twitter, hudební funkce, video funkce, widgety, editory, streamování YouTube, speciální Samsung aplikace jako je ChatON, WathON, Samsung Hub, Game Hub, Readers Hub, Music Hub, Group Play, S Health, Home Sync apod.
Vše navíc můžete organizovat přes Google Play a Samsung Apps.

Samsung i9505 Galaxy S4 nepostrádá ani potřebnou navigaci. Vestavěná jednotka GPS, přijímač A-GPS a GLONASS určuje přesně polohu. Kompas a akcelerometr zajistí správnou orientaci displeje. A Google Maps nabídnou kvalitní mapové podklady. S telefonem Samsung Galaxy S IV se tak neztratíte za žádné situace.

Vyměnitelná baterie o kapacitě 2600 mAh umožňuje až 17 hodin hovoru a 320 hodin provozu.

Oproti konkurenci navíc Samsung i9505 Galaxy S4 disponuje množstvím vylepšení, jako jsou nová gesta, bezdotykový náhled, bezdotykové ovládání, sdílení hudby, oboustrané snímání kamer, adaptivní displej a zvuk, zdravotní funkce, inteligentní pauza, ovladač televize WathON, anebo neskutečné množství různých senzorů a snímačů.

Technická specifikace Samsung Galaxy S4:
  • Operační systém: Android 4.2.2 Jelly Bean, nádstavba Samsung TouchWiz
  • Procesor: QuadCore 1,9 GHz, Qualcomm Snapdragon 600 APQ8064T, Krait 300, Adreno 320 GPU
  • Displej: kapacitní, dotykový, Super AMOLED, 5 palců, FullHD rozlišení, 1080 x 1920 bodů, 16 miliónů barev, Corning Gorilla Glass 3
  • Paměť: 2 GB RAM, 16 GB vnitřní paměť (cca 10 GB viditelných pro data), slot pro microSDHC paměťovou kartu
  • Telefon: čtyřpásmové GSM (GPRS/EDGE třídy 12), čtyřpásmové 3G/WCDMA (HSDPA 42Mbps, HSUPA 5,76Mbps), čtyřpásmové 4G/LTE (Cat3, 50 Mbps UL, 100 Mbps DL), microSIM karta
  • Konektivita: Bluetooth 4.0 (EDR, A2DP, LE), Wi-Fi 802.11b/g/n, USB 2.0 / microUSB, MHL 2.0, audio konektor 3,5mm, IR Led, NFC, DLNA, USB Host
  • GPS: vestavěný GPS modul, podpora A-GPS, GLONASS, digitální kompas
  • Fotoaparát: 13 MPx, LED blesk, autofocus, zoom, natáčení videa ve FullHD 1080p rozlišení, přední kamera 2 MPx, oboustranné snímání
  • Baterie: vyjímatelná LiIon 2600 mAh, doba hovoru 17 hodin, pohotovostní doba 320 hodin
  • Senzory: snímač zrychlení, geomagnetický snímač, gyroskop, světlo RGB, barometr, snímač vzdálenosti, snímač gest, teploměr a vlhkoměr
  • Další vlastnosti: nová gesta, adaptivní displej, adaptivní zvuk, socíální sítě, Google Play, Google Search, Google Maps, Gmail, YouTube, Samsung Apps, Samsung Hub, Music Hub, Game Hub, Readers Hub, Home Sync, S Health, Knox, WathON, inteligentní pauza apod.

  • Rozměry: 136,6 x 69,8 x 7,9 mm
    Hmotnost: 130 gramů včetně baterie

    Obsah balení: mobilní telefon Samsung i9505 Galaxy S4 Black Edition, baterie LiIon 2600 mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem a audio konektorem 3,5 mm jack, manuál Samsung GT-i9505.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web