Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Jabra Mini Bluetooth headset černá (black)

Jabra Mini black   Jabra Mini zezadu   Jabra Mini zboku   Jabra Mini zboku 2   Jabra Mini krabička  
Kat. číslo: 6017557
Výrobce: Jabra
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Intuitivní Bluetooth headset Jabra Mini představuje čistý zvuk pro Vaše bezdrátové hovory. Jak již sám náze napovídá, tak Bluetooth headset Jabra Mini má vskutku miniaturní rozměry, které ale nejsou na úkor kvality zvuku. Jako již tradičně, tak i u Jabra Mini se o zvukový přenost stará prověřená funkce HD Voice. Samotné ovládání Jabra Mini nemůže být taktéž jednodušší. Bluetooth headset obsahuje totiž posuvné tlačítko Zapnutí/Vypnutí, tlačítko Hlasitosti a pak hlavní tlačítko Přijímání/Odmítání hovorů a to je vše. Navíc Jabra Mini disponuje i hlasovým naváděním, které Vás bude informovat o stavu připojení, stavu baterie, sdělí Vám postup párování a mnoho dalších užitečných informací. Bluetooth headsetu Jabra Mini nedělá problém ani celodenní nošení. Ergonomický klip za ucho a k tomu patentované špunty do úší Eargels zajistí dostatečný komfort. Pokročilé technické vlastnosti Jabra Mini představuje například podpora A2DP profilu, takže můžete poslouchat hudbu, hudební podcasty případně hlas v rámci navigace. Další vychytávkou Jabra Mini je funkce Power Nap, která slouží k aktivaci režimu spánku, který neskutečně prodlouží samotnou výdrž baterie na jedno nabití. V neposlední řadě je jistě nutné zmínit a již známou funkci Find My Jabra, která Vám v rámci aplikace Jabra Assist pomůže Váš Bluetooth headset Jabra Mini najít například při ztrátě headsetu. Bluetooth headset Jabra Mini představuje skvělou kombinaci užitných vlastností, skvělého designu a atraktivní ceny.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Intuitivní Bluetooth headset Jabra Mini představuje čistý zvuk pro Vaše bezdrátové hovory.

Jak již sám náze napovídá, tak Bluetooth headset Jabra Mini má vskutku miniaturní rozměry, které ale nejsou na úkor kvality zvuku. Jako již tradičně, tak i u Jabra Mini se o zvukový přenost stará prověřená funkce HD Voice.

Samotné ovládání Jabra Mini nemůže být taktéž jednodušší. Bluetooth headset obsahuje totiž posuvné tlačítko Zapnutí/Vypnutí, tlačítko Hlasitosti a pak hlavní tlačítko Přijímání/Odmítání hovorů a to je vše. Navíc Jabra Mini disponuje i hlasovým naváděním, které Vás bude informovat o stavu připojení, stavu baterie, sdělí Vám postup párování a mnoho dalších užitečných informací.

Bluetooth headsetu Jabra Mini nedělá problém ani celodenní nošení. Ergonomický klip za ucho a k tomu patentované špunty do úší Eargels zajistí dostatečný komfort. Pokročilé technické vlastnosti Jabra Mini představuje například podpora A2DP profilu, takže můžete poslouchat hudbu, hudební podcasty případně hlas v rámci navigace.

Další vychytávkou Jabra Mini je funkce Power Nap, která slouží k aktivaci režimu spánku, který neskutečně prodlouží samotnou výdrž baterie na jedno nabití. V neposlední řadě je jistě nutné zmínit a již známou funkci Find My Jabra, která Vám v rámci aplikace Jabra Assist pomůže Váš Bluetooth headset Jabra Mini najít například při ztrátě headsetu.

Bluetooth headset Jabra Mini představuje skvělou kombinaci užitných vlastností, skvělého designu a atraktivní ceny.

Vlastnosti Bluetooth headsetu Jabra Mini:
  • Bluetooth verze 4.0, dosah 10 metrů, profily HFP, HSP, EDR, A2DP.
  • Posuvné tlačítko zapnutí, tlačítko hlasitosti a multifunkční tlačítko.
  • Hlasové navádění funkcí, stavu baterie, párování, stav připojení apod.
  • Doba hovoru až 3 hodin, pohotovostní doba až 9 dní, LED indikace.
  • Nabíjení přes microUSB konektor, nabíjecí čas cca 1 hodina.
  • Režim spánku Power Nap, po odpojení zařízení se do hodiny deaktivuje.
  • Širokopásmová frekvenční charakteristiky v rámci technologie HD Voice.

  • Rozměry: 47 x 15 x 10 mm
    Hmotnost: 9 gramů

    Obsah balení: Bluetooth headset Jabra Mini, jeden špunt do ucha přímo na headsetu, druhý špunt s úchytným očkem, jeden záušník na headsetu, druhý náhradní klip za ucho, nabíječka do sítě s microUSB konektorem, manuál. (part no. 100-92310000-60)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web