Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Xdream X-Vibe 3.0 vibrační reproduktor bílo zelená (white green)

Xdream X-Vibe 3.0 white green   Xdream X-Vibe 3.0 instalace   Xdream X-Vibe 3.0 použití   Xdream X-Vibe 3.0 krabička  
Kat. číslo: 9015179
Barva: bílo zelená (white green)
Dostupnost: -----
Inovativní vibrační reproduktor Xdream X-Vibe 3.0 razí jednoduchou myšlenku, zesílená reprodukce hudby přes jakýkoliv předmět. Xdream X-Vibe 3.0 by byl klasickým malým reproduktorem s vynikající reprodukcí hudby z Vašeho mobilního telefonu, smartphonu, tabletu, přehrávače apod. S tím se ale reproduktor Xdream X-Vibe 3.0 nespokojí. Obsahuje totiž navíc oddělávací vibrační kryt reproduktoru X-Vibe Sticky Pad, který je možné pomocí samolepící základny připevnit na jakýkoliv předmět, nejlépe s co největší plochou a dutým vnitřkem. Tato konstrukce reproduktoru Xdream X-Vibe 3.0 má za následek, že se zvuk přenáší spolu s vibracemi do tohoto předmětu a tím dojde k naprosto úchvatnému zesílení muziky. Je až neskutečné co dokáže například obyčejná krabice od bot nebo láhev s pitím ve spojení s reproduktorem Xdream X-Vibe 3.0. Pro umocnění hudebního zážitku můžete dokonce reproduktory Xdream X-Vibe 3.0 propojovat mezi sebou a můžete tak vytvořit například hlasitý stereo poslech Vaší oblíbené muziky. Reproduktor Xdream X-Vibe 3.0 je navíc navržen v minimalistických rozměrech a s interní LiPol 600mAh baterií s dobíjením přes 3,5mm Jack konektor, takže si jej můžete vzít opravdu naprosto všude sebou. Samotnou konektivitu reproduktoru Xdream X-Vibe 3.0 zajišťuje klasický audio konektor Jack 3,5mm a to jak vstupního signálu, tak i výstupního. Dost bylo nudných frází, reproduktor Xdream X-Vibe 3.0 musíte prostě vyzkoušet, budete naprosto unešeni a jistě zaujmete své okolí, takže můžete napříkald s přáteli poté tvořit hromadnou diskotéku prakticky kdekoliv.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Inovativní vibrační reproduktor Xdream X-Vibe 3.0 razí jednoduchou myšlenku, zesílená reprodukce hudby přes jakýkoliv předmět.

Xdream X-Vibe 3.0 by byl klasickým malým reproduktorem s vynikající reprodukcí hudby z Vašeho mobilního telefonu, smartphonu, tabletu, přehrávače apod.

S tím se ale reproduktor Xdream X-Vibe 3.0 nespokojí. Obsahuje totiž navíc oddělávací vibrační kryt reproduktoru X-Vibe Sticky Pad, který je možné pomocí samolepící základny připevnit na jakýkoliv předmět, nejlépe s co největší plochou a dutým vnitřkem.

Tato konstrukce reproduktoru Xdream X-Vibe 3.0 má za následek, že se zvuk přenáší spolu s vibracemi do tohoto předmětu a tím dojde k naprosto úchvatnému zesílení muziky. Je až neskutečné co dokáže například obyčejná krabice od bot nebo láhev s pitím ve spojení s reproduktorem Xdream X-Vibe 3.0.

Pro umocnění hudebního zážitku můžete dokonce reproduktory Xdream X-Vibe 3.0 propojovat mezi sebou a můžete tak vytvořit například hlasitý stereo poslech Vaší oblíbené muziky.

Reproduktor Xdream X-Vibe 3.0 je navíc navržen v minimalistických rozměrech a s interní LiPol 600mAh baterií s dobíjením přes 3,5mm Jack konektor, takže si jej můžete vzít opravdu naprosto všude sebou. Samotnou konektivitu reproduktoru Xdream X-Vibe 3.0 zajišťuje klasický audio konektor Jack 3,5mm a to jak vstupního signálu, tak i výstupního.

Dost bylo nudných frází, reproduktor Xdream X-Vibe 3.0 musíte prostě vyzkoušet, budete naprosto unešeni a jistě zaujmete své okolí, takže můžete napříkald s přáteli poté tvořit hromadnou diskotéku prakticky kdekoliv.

Vlastnosti vibračního reproduktoru Xdream X-Vibe 3.0:
  • Miniaturní přenosný reproduktor vhodný pro mobilní telefony, tablety, přehrávače, smartphony apod.
  • Díky speciálnímu krytu X-Vibe Sticky Pad umožňuje neskutečné zesílení hudby přes jakýkoliv předmět.
  • Interní LiPol baterie 600mAh se dobíjí přes Jack 3,5mm konektor. Až 6 hodin reprodukce a 2 hodiny nabíjení.
  • Vstupní i výstupní audio konektor Jack 3,5mm. Pro zapojení do zdroje hudby nebo propojení s jiným reproduktorem.

  • Technická specifikace reproduktoru Xdream X-Vibe 3.0:
  • Maximální výkon 1W.
  • Frekvenční rozsah 200 - 20000 Hz.
  • Citlivost 79 dB +/-3.
  • Impedance 4 Ohmy +/- 15%.

  • Rozměry: výška 85 mm x průměr 36 mm
    Hmotnost: 54 g

    Příklad použití:
    Krok 1 - Připojte 3,5 mm Jack konektor ze svého Xdream X-Vibe 3.0 reproduktoru do Vašeho hudebního zařízení.
    Krok 2 - Přilepte hlavu reproduktoru X-Vibe Sticky Pad na jakýkoliv předmět z Vašeho okolí, o kterém si myslíte, že nejlépe umocní Vaší oblíbenou hudbu.
    Krok 3 - Nyní jen stiskněte zapněte přehrávání na Vašem zařízení a vychutnejte si jedinečný hudební zážitek. Fantazii se meze nekladou.

    Obsah balení: vibrační reproduktor Xdream X-Vibe 3.0, USB kabel s Jack 3,5mm konektorem, popis funkce. (part no. XV3-WH-2013-01-White-PT375)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web