Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Plantronics Discovery 975 SE Bluetooth headset bílá (white)

Plantronics Discovery 975 SE white   Plantronics Discovery 975 SE zepředu   Plantronics Discovery 975 SE zezadu   Plantronics Discovery 975 SE pouzdro   Plantronics Discovery 975 SE balení  
Kat. číslo: 6017558
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Důvtipně jednoduchý Bluetooth headset Plantronics Discovery 975 nabízí u této značky obvyklou směs elegance a nejnovější technologie zajišťující čisté, komfortní a snadné spojení. Plantronics Discovery 975 je nástupce modelu Discovery 925. Striktně minimalistický design poskytuje jednoduchost ovládání v podobě minimálního počtu ovladačů (hlavní ovládací tlačítko, tlačítko ovládání hlasitosti) a technologie QuickPair, zatímco duální mikrofon s technologií AudioIQ2 a WindSmart se postará o čistotu spojení i v náročných podmínkách.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

V jednoduchosti je síla
Bluetooth headset Plantronics Discovery 975 klade důraz na jednoduchost. Vše je navrženo tak, abyste se mohli plně soustředit na důležitější věci (řízení vozidla, práce na PC apod.) než na ovládání headsetu. Této vlastnosti si všimnete již při párování Bluetooth headsetu Plantronics Discovery 975 s Vaším Bluetooth mobilním telefonem.
Úplně na začátek Plantronics Discovery 975 sám pomocí funkce univerzálního spojení zkontroluje, zdali je s ním Váš mobilní telefon kompatibilní. Následně díky technologii QuickPair veškerá práce spočívá v následování instrukcí, které Vám headset bude sdělovat. To je vše. Pokud aktivujete funkci Multipoint můžete Plantronics Discovery 975 jednoduše připojit i k dalšímu Bluetooth zařízení, čímž jej lze bezproblémově používat např. jak v práci, tak i doma.

Elegance a komfort
Bluetooth headset Plantronics Discovery 975 je jasně definován svým minimalistickým designem. Od subtilního bílého světelného indikátoru zapnutí, až po jednoduché tlačítko pro zapnutí/vypnutí headset a příjem/ukončení hovoru a v neposlední řádě vyhrazené tlačítko pro ovládání hlasitosti/ztlumení. Pro maximální pohodlí Vás Plantronics Discovery 975 bude informovat pomocí hlasových oznámení o ztlumení, stavu spojení či stavu baterie.
Headset Plantronics Discovery 975 je dodáván s třemi různými velikostmi gelových vložek do ucha, které jsou pro svou jedinečnost chráněny patentem. Jsou vytvarovány tak, aby zajistili stabilní pozici headsetu, zároveň nijak nezabraňovaly nošení brýlí a postaraly se o snadné nasazování/vyjímání headsetu Plantronics Discovery 975.

Nejnovější technologie
Za uhlazeným zevnějškem headsetu Plantronics Discovery 975 se skrývá zařízení prošpikované nejnovější technologií starající se o zvukovou čistotu hovorů a přirozené a nezkreslené znění Vašeho hlasu i v hlučných prostředích. Plantronics Discovery 975 je postaven na technologii duálních mikrofonů v kombinaci s technologií AudioIQ2. Dva mikrofony souběžně snímají Váš hlas a eliminují nežádoucí zvuky, zatímco 20ti pásmový ekvalizér se stará o to, aby Váš hlas zněl opačné straně naprosto přirozeně a nebyl nijak zkreslen. AudioIQ2 automaticky upravuje kvalitu příchozích hovorů na co nejkomfortnější úroveň.
Pro případ nepříznivých povětrnostních podmínek je headset Plantronics Discovery 975 vybaven třemi vrstvami ochrany WindSmart. Malé vlnité průduchy u mikrofonu mají za úkol co nejvíce odklonit proudění větru, dále následuje vrstva akustických tkaniv pro blokování větru a poslední vrstvu tvoří elektronické filtry.

Nabíjecí přenosné pouzdro
Bluetooth headset Plantronics Discovery 975 je dodáván včetně velmi důmyslného přenosného pouzdra, které funguje zároveň jako nabíječka. To se hodí zejména na velmi dlouhé pracovní cesty. Součástí pouzdra je totiž interní nabíjecí baterie, která je schopna headset po vložení do pouzdra dobíjet a tím prodloužit dobu jeho výdrže. Snadno čitelný LCD displej zobrazuje stav interní baterie, stav baterie headsetu a stav spojení Bluetooth. Pomocí šikovného tlačítka lze headset z pouzdra snadno vyjmout a ten je ihned připraven k použití.

Specifikace Plantronics Discovery 975:
  • Technologie duálních mikrofonů a AudioIQ2 pro eliminaci nežádoucích zvuků
  • Technologie WindSmart poskytuje tři vrstvy ochrany proti hluku způsobeného nepříznivými povětrnostními podmínkami
  • Přenosné pouzdro funguje díky interní baterii zároveň jako přenosná nabíječka headsetu a až ztrojnásobuje jeho výdrž
  • Patentované gelové vložky do ucha se starají o pohodlné a bezpečné nošení headsetu
  • Doba výdrže na jedno nabití až 5 hodin hovoru / týden pohotovostní doba
  • Technologie QuickPair zajišťující snadné spojení s Vaším Bluetooth mobilním telefonem
  • Dosah Bluetooth 10m
  • Doba nabíjení baterie headsetu 90 minut

  • Rozměry: 77 x 20 x 20 mm
    Hmotnost: 8 g

    Balení: Bluetooth headset Plantronics Discovery 975 SE, nabíjecí pouzdro s interní baterií, poutko pro uchycení, USB kabel s microUSB konektorem a výstupem na USB, tři výměnné gely do ucha, manuál Plantronics Discovery 975. (part no. 84120-76)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web