Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

LG CCH-240 Bumper Case ochranný kryt pro LG G2 černá (black)

LG CCH-240 black   LG CCH-240 z boku  
Kat. číslo: 5102028
Výrobce: LG
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Originální ochranné pouzdro LG Bumper Case zamezí poškrábání a případnému poškození Vašeho chytrého mobilního telefonu LG G2. Ochranný boční kryt LG CCH-240 je vyroben z dvojitého materiálu a ze dvou částí pro ještě lepší ochranné vlastnosti. Vnější rámeček je z extra odolného plastu, který zaručuje dostatečnou pevnost, zatímco vnitřní část je ze silikonové slitiny, která zabrání poškrábání a tlumí případné rázy. Pouzdro LG Bumper Case přesně kopíruje boky telefonu LG G2, takže není nijak narušen jeho špičkový design. Instalace krytu LG Bumper Case je naprosto jednoduchá, stačí jej na telefon pouze nacvaknout a vše je hotovo. Pouzdro LG Bumper Case mírně přesahuje hrany mobilního telefonu, čímž zabraňuje poškrábání displeje nebo zadního krytu při položení například na stůl. Bumper znamená v překladu nárazník, takže i pouzdro LG CCH-240 je v podstatě takový nárazník pro špičkový mobilní telefon LG G2.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Originální ochranné pouzdro LG Bumper Case zamezí poškrábání a případnému poškození Vašeho chytrého mobilního telefonu LG G2.

Ochranný boční kryt LG CCH-240 je vyroben z dvojitého materiálu a ze dvou částí pro ještě lepší ochranné vlastnosti. Vnější rámeček je z extra odolného plastu, který zaručuje dostatečnou pevnost, zatímco vnitřní část je ze silikonové slitiny, která zabrání poškrábání a tlumí případné rázy.

Pouzdro LG Bumper Case přesně kopíruje boky telefonu LG G2, takže není nijak narušen jeho špičkový design. Instalace krytu LG Bumper Case je naprosto jednoduchá, stačí jej na telefon pouze nacvaknout a vše je hotovo.

Pouzdro LG Bumper Case mírně přesahuje hrany mobilního telefonu, čímž zabraňuje poškrábání displeje nebo zadního krytu při položení například na stůl.

Bumper znamená v překladu nárazník, takže i pouzdro LG CCH-240 je v podstatě takový nárazník pro špičkový mobilní telefon LG G2.

Vlastnosti pouzdra LG CCH-240 Bumper Case:
  • Vnější část z extra odolného a lesklého plastu.
  • Vnitřní silikonová část proti poškrábání a rázům
  • Obsahuje otvory pro všechny konektory a ovládací prvky.
  • Kvalitní originální ochrana přesně pro mobilní telefon LG G2.

  • Obsah balení: ochranný kryt LG Bumper Case pro mobilní telefon LG D802 G2. (part no. CCH-240AGEUBK)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web