Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

CellularLine Dual Pencil stylus s propiskou černá (black)

CellularLine Dual Pencil black   CellularLine Dual Pencil stylus   CellularLine Dual Pencil psaní   CellularLine Dual Pencil krabička  
Kat. číslo: 9015184
Výrobce: Cellularline
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Originální stylus CellularLine Dual Pencil nebo-li dotykové pero je vskutku špičkovým kouskem pro Váš chytrý mobilní telefon anebo tablet. Dotykové pero CellularLine Dual Pencil zaujme především svým jedinečným a zároveň notoricky známým vzhledem. Ano, stylus CellularLine Dual Pen vypadá na první pohled jako klasická mikrotužka. Ale již na druhý pohled, si jistě všimnete, že CellularLine Dual Pencil obsahuje z jedné strany zmíněnou praktickou pentelku, zatímco z druhé strany se nachází vynikající kulovitý stylus. Tento typ dotykového pera je vhodný pro kapacitní dotykové displeje. Se stylusem CellularLine Dual Pencil dosáhnete precizního a přesnějšího ovládání, například při psaní nebo při vyřizování Vaší pracovní agendy. Použití je jednoduché a díky tzv. využití 2v1, budete mít svou pentelku CellularLine Dual Pencil vždy po ruce, jak pro klasické psaní, tak i pro ovládání mobilního telefonu nebo tabletu stylusem.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Originální stylus CellularLine Dual Pencil nebo-li dotykové pero je vskutku špičkovým kouskem pro Váš chytrý mobilní telefon anebo tablet.

Dotykové pero CellularLine Dual Pencil zaujme především svým jedinečným a zároveň notoricky známým vzhledem. Ano, stylus CellularLine Dual Pen vypadá na první pohled jako klasická mikrotužka. Ale již na druhý pohled, si jistě všimnete, že CellularLine Dual Pencil obsahuje z jedné strany zmíněnou praktickou pentelku, zatímco z druhé strany se nachází vynikající kulovitý stylus.

Tento typ dotykového pera je vhodný pro kapacitní dotykové displeje. Se stylusem CellularLine Dual Pencil dosáhnete precizního a přesnějšího ovládání, například při psaní nebo při vyřizování Vaší pracovní agendy.

Použití je jednoduché a díky tzv. využití 2v1, budete mít svou pentelku CellularLine Dual Pencil vždy po ruce, jak pro klasické psaní, tak i pro ovládání mobilního telefonu nebo tabletu stylusem.

Vlastnosti dotykového pera CellularLine Dual Pencil:
  • Vzhled a konstrukce klasické a běžné mirotužky. Elegantní provedení.
  • Jedna strana je pentelka, výměnné náplně 0,5mm, vysunutí otočením.
  • Druhá strana kulovitý stylus, precizní ovládání pro kapacitní dotykové displeje.
  • Vhodné pro chytré mobilní telefony, smartphony a například tablety.
  • Díky konstrukci ve stylu pentelky, budete mít své dotykové pero vždy po ruce.

  • Rozměry: délka 140 mm x průměr 8 mm

    Kompatibilita: Dotykové pero CellularLine Dual Pencil je vhodné pro mobilní telefony, smartphony a tablety s kapacitním dotykovým displejem.

    Obsah balení: stylus CellularLine Dual Pencil ve tvaru mikrotužky nebo-li pentelky. (part no. DUALPENCILTAB)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web