Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Samsung EF-CG900BW originální flipové pouzdro S-View pro Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo bílá (white)

Samsung EF-CG900BWEGWW   Samsung EF-CG900BWEGWW otevřený   Samsung EF-CG900BWEGWW zezadu  
Kat. číslo: 5077167
Výrobce: Samsung
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Originální rozevírací pouzdro typu flip pro telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo je obohaceno o funkci S-View. Pouzdro Samsung EF-CG900BWEGWW je tvořeno pevným plastovým zadním krytem, který je potažen kůží a tato kůže přechází plynule v přední flip, vše je vyrobeno v jednotném barevném provedení. Zadní část obsahuje otvor pro kameru a blesk, dále pak výřezy pro konektory a samotný kryt tvoří přímo součást mobilního telefonu, takže nemusíte Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo vytahovat, stačí jen odklopit přední flip. Zajímavostí pouzdra Samsung S-View Cover je průhledný otvor v přední části pouzdra, který je přesně umístěný pro zobrazení části displeje s nejdůležitějšími informacemi o stavu telefonu s možností přepínání obrazovek. Navíc můžete i přijmout nebo odmítnout hovor přímo bez otevření flipu, stačí k tomu právě zmíněný otvor a klasický pohyb po dotykovém displeji, tak jak jste běžně zvyklí. Asi nejzásadnější inovací originálního pouzdra Samsung S-View Cover je odemčení a zamčení obrazovky pouhým otevřením nebo zavřením pouzdra. Pouzdro Samsung S-View Cover je opravdu nejvyspělejší pouzdro pro Váš chytrý telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Originální rozevírací pouzdro typu flip pro telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo je obohaceno o funkci S-View.

Pouzdro Samsung EF-CG900BWEGWW je tvořeno pevným plastovým zadním krytem, který je potažen kůží a tato kůže přechází plynule v přední flip, vše je vyrobeno v jednotném barevném provedení.

Zadní část obsahuje otvor pro kameru a blesk, dále pak výřezy pro konektory a samotný kryt tvoří přímo součást mobilního telefonu, takže nemusíte Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo vytahovat, stačí jen odklopit přední flip.

Zajímavostí pouzdra Samsung S-View Cover je průhledný otvor v přední části pouzdra, který je přesně umístěný pro zobrazení části displeje s nejdůležitějšími informacemi o stavu telefonu s možností přepínání obrazovek. Navíc můžete i přijmout nebo odmítnout hovor přímo bez otevření flipu, stačí k tomu právě zmíněný otvor a klasický pohyb po dotykovém displeji, tak jak jste běžně zvyklí.

Asi nejzásadnější inovací originálního pouzdra Samsung S-View Cover je odemčení a zamčení obrazovky pouhým otevřením nebo zavřením pouzdra.

Pouzdro Samsung S-View Cover je opravdu nejvyspělejší pouzdro pro Váš chytrý telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.

Vlastnosti pouzdra Samsung S-View Cover:
  • Odklápěcí originální pouzdro z materiálů nejvyšší kvality.
  • Konektory a ovládácí prvky včetně kamery jsou plně přístupné.
  • Zadní kryt je přímo součástí telefonu, otevírací flip pak chrání přední část.
  • Otvor v předním flipu pro zobrazení stavu telefonu na dotykovém displeji.
  • Přijmutí nebo odmítnutí hovoru bez nutnosti otevírat flip pouzdra.
  • Možnost zobrazení dalších oken a funkcí, taktéž bez nutnosti otevírat flip.
  • Pouhým otevřením nebo zavřením flipu, odemčete nebo zamčete displej telefonu.
  • Pouzdro je uzpůsobeno přesně pro mobilní telefon Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo.

  • Obsah balení: originální flipové pouzdro Samsung S-View Cover pro mobilní telefon Samsung SM-G900 Galaxy S5 / Samsung SM-G903F Galaxy S5 Neo. (part no. EF-CG900BWEGWW)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web