Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Nabíječka do auta s USB výstupem 1A bílá (white)

CL autonabíječka USB white   CL autonabíječka USB zepředu   CL autonabíječka USB z boku  
Kat. číslo: 9014165
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Jednoduchá a klasická nabíječka do auta s USB výstupem v elegantním moedrním designu, zajistí bezpečné a rychlé dobíjení Vašeho zařízení. Výhodou této nabíječky do auta je její výstupní proud 1A, takže je vhodná i pro náročnější mobilní telefony, smartphony nebo navigace. Díky USB výstupu stačí k autonabíječce připojit Váš kompatibilní USB kabel a můžete začít ihned nabíjet. Díky LED indikaci stavu poznáte kdy je autonabíječka funkční.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Jednoduchá a klasická nabíječka do auta s USB výstupem v elegantním moedrním designu, zajistí bezpečné a rychlé dobíjení Vašeho zařízení.

Výhodou této nabíječky do auta je její výstupní proud 1A, takže je vhodná i pro náročnější mobilní telefony, smartphony nebo navigace. Díky USB výstupu stačí k autonabíječce připojit Váš kompatibilní USB kabel a můžete začít ihned nabíjet. Díky LED indikaci stavu poznáte kdy je autonabíječka funkční.

Vlastnosti USB autonabíječky:
  • Nabíječka do auta do zdířky zapalovače s USB výstupem.
  • Vstup DC 12V-24V, výstup DC 5V 1A.

  • Kompatibilita nabíječky: mobilní telefony, chytré telefony, smartphone, tablety, GPS navigace, elektronické čtečky apod. například značek Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Amazon Fire Phone, Amazon Kindle, Asus, Archos, Avus, BlackBerry, BlackPhone, Becker, Caterpillar CAT, Colorovo, CPA Halo, Cube1, Dell, Doogee, Doro, Dynavix, E-Ten, Easypix, Emgeton, Emporia, Energy Sistem, Evolve, Evolveo, Falk, Fujitsu, Garmin, Garmin-Asus, Gigabyte GSmart, GoClever, GoGen, Google, Holux, Honor, HP iPAQ, HTC, Huawei, i-mate, iGet, iNew, Joyplus, Kazam, Kruger& Matz, Lenovo, LG, LTLM, MDA, Media-Tech, Medion, MIO, Mivvy, Modecom, Motorola, MyPhone, Navigon, Navman, Navon, NextBook, Nodis, Nokia, OnePlus One, Oppo, OverMax, Palm, Pocketbook, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, Qtek, T-Mobile, Technaxx, THL, TomTom, Toshiba, Tracer, Umax, Vodafone, Vonino, Wooky, XDA, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, ZiO, Zopo, ZTE a další, stačí použít správný USB kabel s patřičným konektorem daného zařízení.

    Obsah balení: univerzální nabíječka do automobilu s USB výstupem.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web