Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

LG D160 L40 + POUZDRO GOLLA bílá (white)

LG L40 white   LG L40 z boku   LG L40 ze strany   LG L40 zezadu  
Kat. číslo: 1110258
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Zábavný smartphone LG L40 v základním stylu Android operačního systému a přijemného kompaktního vzhledu. Chytrý mobilní telefon LG L40 se vyznačuje množstvím chytrých řešení, které byste za tuto cenu hledali u konkurence stěží. Prvně je to jistě funkce Knock Code, která je zdokonalenou verzí KnockOn, Capture Plus pro jednoduché uložení obrazovky anebo Režim Host pro nastavení odlišných uživatelských možností v rámci Guest Mode. Zajímavostí je jistě i Easy Home pro aktivaci zjednodušeného uživatelského rozhraní. Za celkovou programovou a funkční výbavou, včetně chytrých řešení, mobilního telefonu LG L40 stojí již zmíněný operační systém Android 4.4 KitKat s inovovanou uživatelskou nádstavbou LG UI 4.0. Veškeré aplikace, hry a funkce můžete navíc přidávat a organizovat jak v rámci obchodu Google Play, tak i LG SmartWorld. Aby vše fungovalo rychle jak má, je mobilní telefon LG L40 vybaven dvoujádrovým 1,2GHz procesorem s dostatečnou podporou 512MB RAM pamětí a 4GB interní pamětí s možností rozšíření pomocí microSDHC paměťové karty anebo cloud úložiště. Celkové ovládání mobilního telefonu LG L40 je velmi komfortní hlavně díky kapacitnímu dotykovému IPS TFT displeji o úhlopříčce 3,5 palce s rozlišením 480 x 320 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Tyto skvělé parametry displeje jsou navíc zakryty odolným sklem Gorilla Glass 2. Multimediální výbava mobilního telefonu LG L40 je na maximální úrovní s dominancí 3MPx kamery s možností natáčení videa anebo kvalitního FM rádia s RDS pro nerušený poslech oblíbené stanice. Konektivitu mobilního telefonu LG L40 zajišťuje bezrátová síť WiFi, případně rychlé datové přenosy v rámci 3G sítí anebo bezdrátové spojení Bluetooth technologií. Co se týše drátového propojení mobilního telefonu LG L40, tak nahoře najdete audio konektorem 3,5mm pro sluchátka a dole se pak nachází microUSB konektor pro nabíječku nebo USB kabel. Pro snažší orientaci v terénu je mobilní telefon LG L40 vybaven GPS navigací s podporou A-GPS a GLONASS. Vyjímatelná baterie LiIon o kapacitě 1540mAh udrží mobilní telefon LG L40 v provozu až 12 dní. Je to i díky snížené spotřebě energie v pohotovostní stavu. S mobilním telefonem LG L40 dokonale vyjádříte svůj styl v praktických rozměrech a s decentními metalickými doplňky.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Zábavný smartphone LG L40 v základním stylu Android operačního systému a přijemného kompaktního vzhledu.

Chytrý mobilní telefon LG L40 se vyznačuje množstvím chytrých řešení, které byste za tuto cenu hledali u konkurence stěží. Prvně je to jistě funkce Knock Code, která je zdokonalenou verzí KnockOn, Capture Plus pro jednoduché uložení obrazovky anebo Režim Host pro nastavení odlišných uživatelských možností v rámci Guest Mode.

Zajímavostí je jistě i Easy Home pro aktivaci zjednodušeného uživatelského rozhraní.

Za celkovou programovou a funkční výbavou, včetně chytrých řešení, mobilního telefonu LG L40 stojí již zmíněný operační systém Android 4.4 KitKat s inovovanou uživatelskou nádstavbou LG UI 4.0. Veškeré aplikace, hry a funkce můžete navíc přidávat a organizovat jak v rámci obchodu Google Play, tak i LG SmartWorld.

Aby vše fungovalo rychle jak má, je mobilní telefon LG L40 vybaven dvoujádrovým 1,2GHz procesorem s dostatečnou podporou 512MB RAM pamětí a 4GB interní pamětí s možností rozšíření pomocí microSDHC paměťové karty anebo cloud úložiště.

Celkové ovládání mobilního telefonu LG L40 je velmi komfortní hlavně díky kapacitnímu dotykovému IPS TFT displeji o úhlopříčce 3,5 palce s rozlišením 480 x 320 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Tyto skvělé parametry displeje jsou navíc zakryty odolným sklem Gorilla Glass 2.

Multimediální výbava mobilního telefonu LG L40 je na maximální úrovní s dominancí 3MPx kamery s možností natáčení videa anebo kvalitního FM rádia s RDS pro nerušený poslech oblíbené stanice.

Konektivitu mobilního telefonu LG L40 zajišťuje bezrátová síť WiFi, případně rychlé datové přenosy v rámci 3G sítí anebo bezdrátové spojení Bluetooth technologií. Co se týše drátového propojení mobilního telefonu LG L40, tak nahoře najdete audio konektorem 3,5mm pro sluchátka a dole se pak nachází microUSB konektor pro nabíječku nebo USB kabel.

Pro snažší orientaci v terénu je mobilní telefon LG L40 vybaven GPS navigací s podporou A-GPS a GLONASS. Vyjímatelná baterie LiIon o kapacitě 1540mAh udrží mobilní telefon LG L40 v provozu až 12 dní. Je to i díky snížené spotřebě energie v pohotovostní stavu.

S mobilním telefonem LG L40 dokonale vyjádříte svůj styl v praktických rozměrech a s decentními metalickými doplňky.

Technická specifikace mobilního telefonu LG L40 D160:
  • Operační systém: Android 4.4 KitKat, nádstavba LG UI 4.0
  • Procesor: Dual Core 1,2 GHz, Qualcomm Snapdragon 200, MSM8210, Cortex-A7, Adreno 302 GPU
  • Displej: kapacitní, dotykový, TFT IPS, 3,5 palce, 320 x 480 bodů, 16 miliónů barev, Gorilla Glass 2
  • Paměť: 512 MB RAM, 4 GB vnitřní paměť (2 GB viditelných pro data), slot pro paměťovou kartu microSDHC, cloud Box.com 50GB
  • Telefon: čtyřpásmové GSM (GPRS/EDGE třídy 12), dvoupásmové 3G/WCDMA (HSDPA 14,4Mbps, HSUPA 5,76Mbps), klasická SIM karta (miniSIM)
  • Konektivita: Bluetooth 4.0 (EDR, A2DP, LE), Wi-Fi 802.11b/g/n, USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3,5mm
  • GPS: vestavěný GPS modul, podpora A-GPS, GLONASS
  • Fotoaparát: 3 MPx, zoom, natáčení videa, množství funkcí a nastavení
  • Baterie: vyměnitelná Li-Ion 1540 mAh, doba hovoru 10 hodin, pohotovostní doba 300 hodin
  • Další vlastnosti: pohybové čidlo, světelné čidlo, čidlo přiblížení, FM rádio s RDS, socíální sítě, Google Play, Google Search, Google Maps, Gmail, YouTube, LG SmartWorld, LG SmartShare, KnockCode, Easy Home apod.

  • Rozměry: 109,4 x 59 x 11,9 mm
    Hmotnost: 120 gramů včetně baterie

    Obsah balení: mobilní telefon LG D160 L40, baterie LiIon 1540 mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, manuál LG D160, záruční list. (part no. LGD160.ACZEWH)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web