Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Krusell Donso univerzální pouzdro pro tablety 8" až 10,1" černá (black)

Krusell Donso Tablet black   Krusell Donso Tablet zezadu   Krusell Donso Tablet otevřený   Krusell Donso Tablet stojánek   Krusell Donso Tablet úchyt  
Kat. číslo: 9018214
Výrobce: Krusell
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Nadčasové kožené pouzdro Krusell Donso pro Váš drahocený a oblíbený tablet. Pouzdro Krusell Donso je vyrobeno ve svobodně nastavitelné univerzální velikosti s rozmezím tabletu od úhlopříčky displeje 8 palců až po úhlopříčku 10,1 palců. Za tuto univerzálnost pouzdra Krusell Donso může jeho vnitřní konstrukce, která obsahuje čtyři rohy s jemným gumovým úchytem, do kterých se poté zachytí tablet. Tato konstrukce je již všeobecně známá, ale společnost Krusell ji dovedla k dokonalosti a to díky tomu, že tyto čtyři rohy jsou upevněny na suchém zipu, takže máte naprosto svobodnou možnost volby rozměrů a polohy tabletu. A nemusíte mít vůbec strach, suché zipy jsou neskutečně silné, takže rozhodně nehrozí, že by například náhodou upadly. Samotné pouzdro Krusell Donso je ručně vyrobené z vnější kvalitní kůže Donso s jemnými embosovanými akcenty značky Krusell. Vnitřek pouzdra Krusell Donso je pak vyroben z extra jemného semiše, tak aby nedošlo k poškrábání Vašeho milovaného tabletu. Pouzdro Krusell Donso se otevírá stejně jako kniha a přední flipová část je uchycena k zadní pomocí gumového popruhu, to proto aby se neotevírala. Díky sofistikované konstrukci můžete po otevření, přetočení a poskládání přední části do trojúhelníku vytvořit z pouzdra Krusell Donso praktický stojánek pro Váš tablet. Kvalitní kožené pouzdro Krusell Donso představuje naprostou špičku v segmentu pouzder pro tablety.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Nadčasové kožené pouzdro Krusell Donso pro Váš drahocený a oblíbený tablet.

Pouzdro Krusell Donso je vyrobeno ve svobodně nastavitelné univerzální velikosti s rozmezím tabletu od úhlopříčky displeje 8 palců až po úhlopříčku 10,1 palců. Za tuto univerzálnost pouzdra Krusell Donso může jeho vnitřní konstrukce, která obsahuje čtyři rohy s jemným gumovým úchytem, do kterých se poté zachytí tablet.

Tato konstrukce je již všeobecně známá, ale společnost Krusell ji dovedla k dokonalosti a to díky tomu, že tyto čtyři rohy jsou upevněny na suchém zipu, takže máte naprosto svobodnou možnost volby rozměrů a polohy tabletu. A nemusíte mít vůbec strach, suché zipy jsou neskutečně silné, takže rozhodně nehrozí, že by například náhodou upadly.

Samotné pouzdro Krusell Donso je ručně vyrobené z vnější kvalitní kůže Donso s jemnými embosovanými akcenty značky Krusell. Vnitřek pouzdra Krusell Donso je pak vyroben z extra jemného semiše, tak aby nedošlo k poškrábání Vašeho milovaného tabletu.

Pouzdro Krusell Donso se otevírá stejně jako kniha a přední flipová část je uchycena k zadní pomocí gumového popruhu, to proto aby se neotevírala. Díky sofistikované konstrukci můžete po otevření, přetočení a poskládání přední části do trojúhelníku vytvořit z pouzdra Krusell Donso praktický stojánek pro Váš tablet.

Kvalitní kožené pouzdro Krusell Donso představuje naprostou špičku v segmentu pouzder pro tablety.

Vlastnosti pouzdra pro tablety Krusell Donso:
  • Pouzdro se otevírá jako kniha s fixací přední části pomocí gumového popruhu.
  • Vnější kvalitní kůže Krusell Donso a vnitřní jemná semišová vystýlka.
  • Otevřením a přetočením předního flipu vznikne velice praktický stojánek.
  • Čtyři vnitřní rohy s gumovým úchytem na suchém zipu pro volbu rozměrů.
  • Pouzdro je vhodné pro většinu tabletů s úhlopříčkou displeje 8 a 10,1 palců.

  • Vnitřní rozměry: délka od 200 do 265 mm x šířka od 140 do 180 mm x maximální hloubka 15 mm

    Kompatibilita: Pouzdro Krusell Donso je vhodné pro tablety v rozsahu vnitřních rozměrů pouzdra, což je většina v současnosti prodávaných tabletů s úhlopříčkou displeje 8 palců10,1 palců. Jsou to například tablety Acer Iconia Tab A510, Iconia Tab A700, Aligator T1000, Apple iPad, iPad 2, New iPad 3, New iPad 3 Retina, iPad 4, iPad Air, Asus Transformer Pad 300, Transformer Pad Infinity, VivoTab, MemoPad Smart, Padfone Infinity, Colorovo CityTab Lite 10,1, CityTab Vision 10,1, Google Nexus 10, Lenovo IdeaTab A10-70, Microsoft Surface, Motorola Xoom, Xoom 2, MyTab 10, MyTab 10 Dual Core, Samsung N8000 Galaxy Note 10.1, N8010 Galaxy Note 10.1 WIFI, P5100 Galaxy Tab 2 10.1, P5110 Galaxy Tab 2 10.1 WIFI, P5200 Galaxy Tab3 10.1, P5210 Galaxy Tab3 10.1 WIFI, P6000 Galaxy Note 10.1 2014 Edition, P6050 Galaxy Note 10.1 2014 Edition LTE, P7300 Galaxy Tab 8.9, P7500 Galaxy Tab 10.1, P7510 Galaxy Tab 10.1 WIFI, P8110 Galaxy Nexus 10, P8510 Ativ Tab, Sony Xperia Tablet S, Xperia Tablet Z SGP321, Toshiba AT200, Vodafone SmartTab 10, SmartTab II 10 apod.

    Obsah balení: kožené pouzdro Krusell Donsö Universal Tablet Case o velikosti Large pro tablety o úhlopříčce 8 až 10,1 palců. (part no. 71332)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web