Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Sony SmartWatch 2 SW2 Bluetooth hodinky - limitovaná edice FIFA 2014 Brazil zeleno žlutá (green yellow)

Sony SmartWatch 2 FIFA Brazil 2014   Sony SmartWatch 2 black   Sony SmartWatch 2 použití  
Kat. číslo: 5098085
Barva: zeleno žlutá (green yellow)
Dostupnost: -----
Jedná se o klasické chytré hodinky Sony SmartWatch 2 v nové limitované edici FIFA 2014 vydané u příležitosti Mistrovství světa ve fotbale 2014, které se koná v Brazílii. V základním balení tak najdete nylonový pásek v tradičních brazilských barvách a to je kombinace dvou zelených pruhů po stranách a žlutého pruhu uprostřed. To ale není vše, Sony SmartWatch 2 FIFA edition obsahuje i klasický černý silikonový pásek, to aby nebyl design hodinek vázán k jedné významné události po celou dobu provozu. Pokud máte smartphone s operačním systémem Android, tak jsou hodinky Sony SmartWatch 2 přesně pro Vás. Hodinky Sony SmartWatch 2 v podstatě rozšiřují Váš telefon s Androidem a zavádí nové funkce a způsoby, jak žít a komunikovat. Díky bezdrátovému spojení Bluetooth, hodinky Sony SmartWatch 2 v podstatě zrcadlí vše co se děje na Vašem mobilním telefonu. To, ale není vše, můžete si dále vybrat ze stovek aplikací, ze známého obchodu Google Play, které si do hodinek nahrajete a tím si hodinky Sony SmartWatch 2 přízpůsobíte k obrazu svému. Samozřejmostí je, že přes hodinky Sony SmartWatch 2 můžete ovládat svůj mobilní telefon, přijímat upozornění, dívat se kdo volá, vibrace Vás mohou upozornit na hovor, případně kontrolovat Facebook, Twitter, Gmail a další. Jednoduchost ovládání hodinek Sony SmartWatch 2 zajišťuje barevný dotykový displej, který usnadní pohyb v menu, upozorněních, nastavení apod. Hodinky Sony SmartWatch 2 splňují podmínky pro stupeň krytí IP57, což znamená částečnou odolnost proti prachu, plnou odolnost proti dešti, stříkající vodě a dokonce i proti ponoření do hloubky 1 metr pod vodní hladinu po dobu 30 minut. Pokud chcete, umí se hodinky Sony SmartWatch 2 přizpůsobit Vašemu stylu různými tématy, přesunem ikon, změnou ciferníku nebo můžete použít i jakýkoliv vlastní pásek o šířce 24mm. V neposlední řadě jsou hodinky Sony SmartWatch 2 vybaveny nejnovější dotykovou technologií NFC, která slouží k úžasně jednoduchému párování s Vaším chytrým mobilním telefonem.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Jedná se o klasické chytré hodinky Sony SmartWatch 2 v nové limitované edici FIFA 2014 vydané u příležitosti Mistrovství světa ve fotbale 2014, které se koná v Brazílii. V základním balení tak najdete nylonový pásek v tradičních brazilských barvách a to je kombinace dvou zelených pruhů po stranách a žlutého pruhu uprostřed.

To ale není vše, Sony SmartWatch 2 FIFA edition obsahuje i klasický černý silikonový pásek, to aby nebyl design hodinek vázán k jedné významné události po celou dobu provozu.

Pokud máte smartphone s operačním systémem Android, tak jsou hodinky Sony SmartWatch 2 přesně pro Vás. Hodinky Sony SmartWatch 2 v podstatě rozšiřují Váš telefon s Androidem a zavádí nové funkce a způsoby, jak žít a komunikovat.

Díky bezdrátovému spojení Bluetooth, hodinky Sony SmartWatch 2 v podstatě zrcadlí vše co se děje na Vašem mobilním telefonu. To, ale není vše, můžete si dále vybrat ze stovek aplikací, ze známého obchodu Google Play, které si do hodinek nahrajete a tím si hodinky Sony SmartWatch 2 přízpůsobíte k obrazu svému.

Samozřejmostí je, že přes hodinky Sony SmartWatch 2 můžete ovládat svůj mobilní telefon, přijímat upozornění, dívat se kdo volá, vibrace Vás mohou upozornit na hovor, případně kontrolovat Facebook, Twitter, Gmail a další. Jednoduchost ovládání hodinek Sony SmartWatch 2 zajišťuje barevný dotykový displej, který usnadní pohyb v menu, upozorněních, nastavení apod.

Hodinky Sony SmartWatch 2 splňují podmínky pro stupeň krytí IP57, což znamená částečnou odolnost proti prachu, plnou odolnost proti dešti, stříkající vodě a dokonce i proti ponoření do hloubky 1 metr pod vodní hladinu po dobu 30 minut.

Pokud chcete, umí se hodinky Sony SmartWatch 2 přizpůsobit Vašemu stylu různými tématy, přesunem ikon, změnou ciferníku nebo můžete použít i jakýkoliv vlastní pásek o šířce 24mm. V neposlední řadě jsou hodinky Sony SmartWatch 2 vybaveny nejnovější dotykovou technologií NFC, která slouží k úžasně jednoduchému párování s Vaším chytrým mobilním telefonem.

Vlastnosti hodinek Sony SmartWatch 2 SW2 FIFA 2014:
  • Nylonový řemínek v brazilských barvách u příležitosti Místrovství světa ve fotbale 2014.
  • Bezdrátové spojení přes Bluetooth. Jednoduché párování je možné i dotykem přes NFC.
  • Vhodné pro mobilní telefony s operačním systémem Android 4.0 Ice Cream Sandwich a výše.
  • Ovládání hovoru, oznámení hovoru, SMS, MMS, Gmail, Facebook, Twitter, hudba apod.
  • Možnost doinstalovat a vybrat si z množství aplikací v obchodě Google Play.
  • Lze měnit témata, přesouvat ikony, měnit ciferníky, zvuk, vibrace apod.

  • Technická specifikace hodinek Sony SmartWatch 2 SW2:
  • Bluetooth 3.0. NFC One Touch. Android 4.0 a výše. Nabíjení microUSB konektorem.
  • Nízké využívání funkcí výdrž na baterii 7 dní. Běžné využívání výdrž 3 až 4 dny.
  • Barevný dotykový displej LCD 1,6 palců, 220 x 176 bodů, hliník a křemík tělo hodinek.
  • Odolnost proti prachu a vodě IP57. Vydrží 1 metr pod vodní hladinou po dobu 30 minut.

  • Rozměry: 42 x 9 x 41 mm
    Hmotnost: 112 g včetně řemínku

    Kompatibilita:
  • Vhodné pro mobilní telefony Sony s operačním systémem Android 4.0 Ice Cream Sandwich a výše například Sony Xperia E C1505, Xperia E dual C1605, Xperia E1 D2005, Xperia E1 Dual D2105, Xperia E3 D2203, Xperia go ST27i, Xperia Ion LT28h, Xperia J ST26i, Xperia L C2105, Xperia M C1905, Xperia M dual C2005, Xperia M2 D2303, Xperia M2 Aqua D2403, Xperia miro ST23i, Xperia P LT22i, Xperia S LT26i, Xperia sola MT27i, Xperia SP C5303, Xperia T LT30p, Xperia T2 Ultra D5303, Xperia T3 D5103, Xperia tipo ST21i, Xperia tipo dual ST21i2, Xperia U St25i, Xperia V LT25i, Xperia Z C6603, Xperia Z Ultra C6833, Xperia Z1 C6903, Xpera Z1 Compact D5503, Xperia Z2 D6503, Xperia Z3 D6603, Xperia Z3 Compact D5803, Xperia Z3 Dual D6633, případně tablety Sony Xperia Tablet Z SGP321 apod.
  • Bluetooth hodinky Sony SmartWatch 2 SW2, ale samozřejmě fungují i s ostaními mobilními telefony a tablety s Androidem, jako jsou například značky Alcatel, Aligator, Caterpillar CAT, Evolveo, GoClever, HTC, Huawei, LG, Motorola, MyTab, Samsung, Sony Ericsson, ZTE apod.

  • Obsah balení: Bluetooth hodinky Sony SmartWatch 2 FIFA 2014, nylonový pásek na zápěstí v zeleno žlué kombinaci tradičních brazislkých barev, černý silikonový řemínek na zápěstí, USB nabíjecí kabel s microUSB konektorem, manuál. (model: SW2, part no. 1279-9865.1)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web