Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Rock Elegant flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S III, Galaxy S3 Neo bílá (white)

Rock Elegant Samsung Galaxy S3 white   Rock Elegant Samsung Galaxy S3 otevřený   Rock Elegant Samsung Galaxy S3 s telefonem  
Kat. číslo: 6095443
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Vynikající flipové pouzdro Rock Elegant je určeno přesně pro vynikající chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S3 nebo Samsung Galaxy S III Neo. Čím určitě pouzdro Rock Elegant zaujme je špičkové provedení flipu z vnější jemné eko kůže a vnitřního taktéž jemného semiše. Díky tomu nedojde s pouzdrem Rock Elegant k poškrábání přední části mobilního telefonu Samsung Galaxy S3 nebo Samsung Galaxy S III Neo. Zadní plastový kryt je přímo zadní kryt baterie mobilního telefonu Samsung Galaxy S3, takže pouzdro Rock Elegant je přímou součástí tohoto mobilního telefonu. Samotná konstrukce pouzdra Rock Elegant zaručuje, že máte plně k dispozici veškeré ovládací prvky, včetně konektorů a kamery s bleskem. Pokud chce používat dotykový displej není nic jednoduššího než otevřít flip pouzdra Rock Elegant, stejně jako otevíráte knihu. Při telefonování pak můžete flip úplně přetočit a vše je hotovo. Elegantní pouzdro Rock Elegant je v kvalitním dílenském zpracování s vyrženými logy značky Rock.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Vynikající flipové pouzdro Rock Elegant je určeno přesně pro vynikající chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S3 nebo Samsung Galaxy S III Neo.

Čím určitě pouzdro Rock Elegant zaujme je špičkové provedení flipu z vnější jemné eko kůže a vnitřního taktéž jemného semiše. Díky tomu nedojde s pouzdrem Rock Elegant k poškrábání přední části mobilního telefonu Samsung Galaxy S3 nebo Samsung Galaxy S III Neo.

Zadní plastový kryt je přímo zadní kryt baterie mobilního telefonu Samsung Galaxy S3, takže pouzdro Rock Elegant je přímou součástí tohoto mobilního telefonu. Samotná konstrukce pouzdra Rock Elegant zaručuje, že máte plně k dispozici veškeré ovládací prvky, včetně konektorů a kamery s bleskem.

Pokud chce používat dotykový displej není nic jednoduššího než otevřít flip pouzdra Rock Elegant, stejně jako otevíráte knihu. Při telefonování pak můžete flip úplně přetočit a vše je hotovo.

Elegantní pouzdro Rock Elegant je v kvalitním dílenském zpracování s vyrženými logy značky Rock.

Vlastnosti flipového pouzdra Rock Elegant:
  • PU kožené pouzdro, rozevírá se jako kniha, vnější eko kůže.
  • Vnitřek jemný semiš, všechny ovládácí prvky jsou plně k dispozici.
  • Zadní vanička je přímo kryt baterie, pouzdro tak tvoří součást telefonu.
  • Pouzdro je uzpůsobeno přesně pro mobilní telefon Samsung Galaxy S III.

  • Obsah balení: flipové pouzdro Rock Elegant pro mobilní telefony Samsung i9300 Galaxy S III / Samsung i9301i Galaxy S3 Neo. (part no. LCSSAGAL3SLWH)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web