Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Rock Texture flipové pouzdro pro Apple iPhone 5 a Apple iPhone 5S šedá (dark grey)

Rock Texture Apple iPhone 5S grey   Rock Texture Apple iPhone 5S otevřený   Rock Texture Apple iPhone 5S zepředu   Rock Texture Apple iPhone 5S zezadu  
Kat. číslo: 6172393
Barva: šedá (dark grey)
Dostupnost: -----
Propracované flipové pouzdro Rock Texture je určeno pro špičkový chytrý mobilní telefon Apple iPhone 5 a Apple iPhone 5S. Pouzdro Rock Texture je provedeno ve velice populární flipové konstrukci s otevíráním jako kniha. Vnější část pouzdra Rock Texture je vyrobena z umělé eko kůže s nezaměnitelnou textůrou, zatímco vnější část je z jemného mikroplyše proti poškrábání mobilního telefonu Apple iPhone 5S. Zajímavostí pouzdra Rock Texture je fakt, že uvnitř neobsahuje klasickou vaničku jak jste zvyklí, ale efektní koženou kapsičku, do které se v podstatě Apple iPhone 5S zasune. Samozřejmostí u pouzdra Rock Texture je plná přístupnost dotykového displeje mobilního telefonu Apple iPhone 5S, ale i konektorů, tlačítek a kamery s bleskem. Jako vítaným bonusem pouzdra Rock Texture je možnost vytvoření jednoduchého stojánku pro Váš mobilní telefon Apple iPhone 5S. Elegantní a na první pohled kvalitně provedené pouzdro Rock Texture je vynikajícím doplňkem pro Váš skvělý smartphone Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Propracované flipové pouzdro Rock Texture je určeno pro špičkový chytrý mobilní telefon Apple iPhone 5 a Apple iPhone 5S.

Pouzdro Rock Texture je provedeno ve velice populární flipové konstrukci s otevíráním jako kniha. Vnější část pouzdra Rock Texture je vyrobena z umělé eko kůže s nezaměnitelnou textůrou, zatímco vnější část je z jemného mikroplyše proti poškrábání mobilního telefonu Apple iPhone 5S.

Zajímavostí pouzdra Rock Texture je fakt, že uvnitř neobsahuje klasickou vaničku jak jste zvyklí, ale efektní koženou kapsičku, do které se v podstatě Apple iPhone 5S zasune. Samozřejmostí u pouzdra Rock Texture je plná přístupnost dotykového displeje mobilního telefonu Apple iPhone 5S, ale i konektorů, tlačítek a kamery s bleskem.

Jako vítaným bonusem pouzdra Rock Texture je možnost vytvoření jednoduchého stojánku pro Váš mobilní telefon Apple iPhone 5S.

Elegantní a na první pohled kvalitně provedené pouzdro Rock Texture je vynikajícím doplňkem pro Váš skvělý smartphone Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S.

Vlastnosti flipového pouzdra Rock Texture:
  • Vnější povrch umělá eko kůže s texturou a vnitřek tvoří jemný mikroplyš.
  • Flipová konstrukce, otevírání jako kniha, fixace flipu zabudovanými magnety.
  • Vnitřní kožená kapsička přesně pro mobilní telefony Apple iPhone 5 a iPhone 5S.
  • Otevřením a jednoduchým natočením lze z pouzdra vytvořit praktický stojánek.

  • Obsah balení: flipové pouzdro Rock Texture pro mobilní telefony Apple iPhone 5 / Apple iPhone 5S. (part no. LCSAPIP5HOLGR)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web