Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Valenta Elena pouzdro bílá (white camel)

Kat. číslo: 9018218
Barva: bílá (white camel)
Dostupnost: -----
Špičkové kožené pouzdro Valenta Elena je určené pro snadnou ochranu mobilního telefonu nebo smartphonu. Pouzdro Valenta Elena vyniká především svým precizním zpracováním. Pouzdro Valenta Elena je vyrobeno v již klasické konstrukci jedné kožené kapsičky, do které se vkládá mobilní telefon. Snadné vyjmutí přístroje z pouzdra Valenta Elena zajišťuje zadní výsuvný pásek, který slouží zároveň jako zábrana proti vypadnutí. Ukončení výsuvného pásku je kožené a díky dvěma magnetům dosedne přesně na přední část pouzdra Valenta Elena, kde také elegantně drží na svém místě. Pouzdro Valenta Elena se pyšní krásným vzhledem, dvoubarevnou kombinací a nádherným prošitím kůže. Na ozdobu je zepředu vyražené logo výrobce Valenta.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Špičkové kožené pouzdro Valenta Elena je určené pro snadnou ochranu mobilního telefonu nebo smartphonu.

Pouzdro Valenta Elena vyniká především svým precizním zpracováním. Pouzdro Valenta Elena je vyrobeno v již klasické konstrukci jedné kožené kapsičky, do které se vkládá mobilní telefon.

Snadné vyjmutí přístroje z pouzdra Valenta Elena zajišťuje zadní výsuvný pásek, který slouží zároveň jako zábrana proti vypadnutí. Ukončení výsuvného pásku je kožené a díky dvěma magnetům dosedne přesně na přední část pouzdra Valenta Elena, kde také elegantně drží na svém místě.

Pouzdro Valenta Elena se pyšní krásným vzhledem, dvoubarevnou kombinací a nádherným prošitím kůže. Na ozdobu je zepředu vyražené logo výrobce Valenta.

Vlastnosti koženého pouzdra Valenta Elena:
  • Vnější povrch z kvalitní jemné kůže, výsuvný pásek s klipem na magnet.
  • Vnitřní mikroplyš proti poškrábání, přední vyražené logo a špičkové prošití.
  • Kvalitní a precizní provedení zaběhnuté značky Valenta.

  • Vnitřní rozměry: 115 x 60 x 12 mm

    Kompatibilita: Pouzdro Valenta Elena je vhodné pro zařízení do velikosti vnitřních rozměrů pouzdra 115 x 60 x 12 mm. Jsou to například mobilní telefony Apple iPhone 4, iPhone 4S, Blackberry Bold 9790, Curve 9360, Emporia Flip Basic, Huawei Ideos X3, LG D160 L40, Nokia Asha 210, Asha 210 Dual Sim, Asha 302, Asha 305, Asha 306, Asha 308, Asha 309, Asha 311, Samsung S3802 Rex 70 Duos, S5260 Star II, S5830i Galaxy Ace, S6102 Galaxy Y Duos, S6310 Galaxy Young, S6500 Galaxy Mini2, Sony Xperia go ST27i, Xperia miro ST23i, Xperia U ST25i, ZTE Atlas W, Blade II a další.

    Obsah balení: kožené pouzdro Valenta Elena series White Camel 01. (part no. LCSVALELE01WH)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web