Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Samsung EP-CG900IW zadní kryt pro bezdrátové nabíjení pro Samsung Galaxy S5 bílá (white)

Samsung EP-CG900IWEGWW   Samsung EP-CG900IWEGWW zezadu  
Kat. číslo: 5073060
Výrobce: Samsung
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Originální zadní kryt Samsung S Charger Cover zajistí, že budete moci Váš Samsung Galaxy S5 bezdrátově nabíjet. Ochranný zadní kryt Samsung EP-CG900IWEGWW v sobě obsahuje potřebné obvody k tomu, abyste mohli využít již zmíněné bezdrátové indukční nabíjení. Instalace na Váš chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5 je naprosto jednoduchá, stačí oddělat Váš současný zadní kryt a nahradit jej krytem Samsung S Charger Cover. Poté můžete Samsung Galaxy S5 položit například na speciální podložku Samsung S Charger Pad a tím začnete bezdrátové nabíjení. Výhoda bezdrátového nabíjení je v jednoduchosti použití, nemusíte hledat žádnou nabíječku, připojovat kabel a nehrozí ani případné mechanické poškození microUSB konektoru. Bezdrátové nabíjení je další podstatnou inovací top modelu Samsung Galaxy S5.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Originální zadní kryt Samsung S Charger Cover zajistí, že budete moci Váš Samsung Galaxy S5 bezdrátově nabíjet.

Ochranný zadní kryt Samsung EP-CG900IWEGWW v sobě obsahuje potřebné obvody k tomu, abyste mohli využít již zmíněné bezdrátové indukční nabíjení.

Instalace na Váš chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5 je naprosto jednoduchá, stačí oddělat Váš současný zadní kryt a nahradit jej krytem Samsung S Charger Cover. Poté můžete Samsung Galaxy S5 položit například na speciální podložku Samsung S Charger Pad a tím začnete bezdrátové nabíjení.

Výhoda bezdrátového nabíjení je v jednoduchosti použití, nemusíte hledat žádnou nabíječku, připojovat kabel a nehrozí ani případné mechanické poškození microUSB konektoru. Bezdrátové nabíjení je další podstatnou inovací top modelu Samsung Galaxy S5.

Vlastnosti zadního krytu Samsung EP-CG900IW:
  • Originální zadní kryt s obvody pro bezdrátové indukční nabíjení Qi.
  • Zadní kryt je o cca 1,5mm širší než originální standardní kryt.
  • Kryt slouží jako náhrada původního krytu baterie na mobilním telefonu Samsung Galaxy S5.
  • Pro využití bezdrátového nabíjení je nutné zakoupit i indukční podložku Samsung EP-PG900IBEGWW.
  • Nabíjení originální baterie mobilního telefonu, výstup: DC 5,3V / 760mA.

  • Kompatibilita: Smartphone Samsung SM-G900 Galaxy S5.

    Obsah balení: zadní kryt Samsung S Charger Cover Inductive Type pro mobilní telefon Samsung SM-G900 Galaxy S5, popis funkce. (part no. EP-CG900IWEGWW)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (2)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    01.08.2016   |   Anonymní uživatel
    Zdravím Vás, sháním Kryt Samsung (EP-CG900IG) pro bezdrátové nabíjení na Galaxy S5 (G900) ve zlaté barvě, lze ho u Vás zakoupit, třeba i výhledově? Předem děkuji za odpověď, s pozdravem Pařil Luboš
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den,
    Bohužel v tuto chvíli nemáme Vámi hledané zboží a do budoucna zatím mít ani nebudeme.
    Děkuji za pochopení.
    S pozdravem Michal Kos.
    26.12.2015   |   Anonymní uživatel
    Dobrý den, Vejde se pod tento kryt větší baterie s kapacitou 3500mA? A nevíte jestli mi bude fungovat bezdrátová nabíječka, když jí připojím k síti originálním adaptérem od telefonu a Micro USB kabelem od Nokia? K nabíječce totiž nedávají žádné napájení. Což dost nechápu, když k telefonu se dodává nabíječka s multikonektorem, který do této nabíječky nedám ? Díky za pomoc
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, kryt lze použít pouze se standardní baterií 2800 mAh. Použití microUSB kabelu od jiného výrobce by u bezdrátové nabíječky neměl být problém. Samsung dává napájecí kabel pouze k sadám kryt + nabíječka pro S5 (právě z důvodu konektoru USB 3.0). K samostatným podložkám bohužel ne - tam je v případě použití s timto telefonem potřeba kabel dokoupit.
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web