Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

ALIGATOR S5000 DUO černá (black)

Aligator S5000 Duo black   Aligator S5000 Duo z boku   Aligator S5000 Duo z boku 2   Aligator S5000 Duo zezadu  
Kat. číslo: 1060655
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Extrémně výkonný smartphone Aligator S5000 Duo je vlajkovou lodí značky Aligator s operačním systémem Android a podporou Dual SIM funkce. Chytrý mobilní telefon Aligator S5000 Duo je již ze začátku zajímavý tím, že kombinuje špičkovou výbavou s možností provozu dvou SIM karet současně v jeden okamžik. Tuto specifickou vlastnost mu umožňují dva sloty pro dvě SIM karty. S Aligatorem S5000 Duo tak můžete být na příjmu jak na soukromém, tak například i na pracovním čisle a to vše s jedním mobilním telefonem. Dual Sim vlastnost by asi nebyla až tak zajímavá, kdyby se mobilní telefon Aligator S5000 Duo nepyšnil jedním podstatným vítězstvím. Aligator S5000 Duo je první smartphone na našem trhu, ve kterém tepe osmijádrový 1,7GHz procesor. Takto extrémní výkon je navíc podpořen 2GB RAM pamětí a 16GB vnitřní pamětí s možností rozšíření pomocí microSDHC paměťové karty. Za těmito naprosto úchvatnými parametry nesmí zaostávat ani displej. Mobilní telefon Aligator S5000 Duo je proto vybaven 5 palcovým kapacitním dotykovým displejem IPS s FullHD rozlišením 1920 x 1080 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Displej je navíc vybaven One Glass Solution technologií s plnou optickou laminací pro špičkové zobrazení fotografií a videa. Kompletní multimediální výbava mobilního telefonu Aligator S5000 Duo je v prvé řadě zastoupena především vynikající 13Mpx kamerou s LED bleskem, autofocusem a možností natáčet FullHD video. Přední 5MPx kamera pak slouží pro videohovory nebo selfie fotky. Celou multimediální výbavu dovršuje kvalitní FM rádio s RDS pro poslech oblíbené rozhlasové stanice. Na začátku zmíněný operační systém Android 4.2 Jelly Bean obsahuje veškeré funkce, které potřebujete s možností rozšíření o další programy a hry pomocí obchodu Google Play. Navíc se pro smartphone Aligator S5000 Duo připravuje update na verzi Android 4.4 KitKat. Aligator S5000 Duo lze k internetu připojit pomocí bezdrátové WiFi sítě, případně pomocí rychlého datového přenosu v rámci 3G sítě. Další potřebnou konektivitu zajišťuje bezdrátová technologie Bluetooth a pro snažší orientaci velmi praktická GPS navigace. O klasické dratové spojení se postará audio konektor 3,5mm a standardní microUSB konektor pro nabíjení nebo USB kabel. Oba konektory jsou umístěny na horní hraně. Vyjímatelná baterie LiIon o vysoké kapacitě 2200mAh udrží mobilní telefon Aligator S5000 Duo v provozu až 12 dní. Samotnou kapitolou mobilního telefonu Aligator S5000 Duo je i špičkový design. Vzhled Aligatoru S5000 Duo je přímo fantastický, plně srovnatelný s výrazně dražšími modely ostatních značek. Čím ale určitě zaboduje je úžasně tenký profil, tloušťka Aligatoru S5000 Duo je pouhých 8mm. Značka Aligator a její prémiový model Aligator S5000 Duo opět dokazuje, že to nejlepší, nemusí být nutně i to nejdražší.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Extrémně výkonný smartphone Aligator S5000 Duo je vlajkovou lodí značky Aligator s operačním systémem Android a podporou Dual SIM funkce.

Chytrý mobilní telefon Aligator S5000 Duo je již ze začátku zajímavý tím, že kombinuje špičkovou výbavou s možností provozu dvou SIM karet současně v jeden okamžik. Tuto specifickou vlastnost mu umožňují dva sloty pro dvě SIM karty. S Aligatorem S5000 Duo tak můžete být na příjmu jak na soukromém, tak například i na pracovním čisle a to vše s jedním mobilním telefonem.

Dual Sim vlastnost by asi nebyla až tak zajímavá, kdyby se mobilní telefon Aligator S5000 Duo nepyšnil jedním podstatným vítězstvím. Aligator S5000 Duo je první smartphone na našem trhu, ve kterém tepe osmijádrový 1,7GHz procesor. Takto extrémní výkon je navíc podpořen 2GB RAM pamětí a 16GB vnitřní pamětí s možností rozšíření pomocí microSDHC paměťové karty.

Za těmito naprosto úchvatnými parametry nesmí zaostávat ani displej. Mobilní telefon Aligator S5000 Duo je proto vybaven 5 palcovým kapacitním dotykovým displejem IPS s FullHD rozlišením 1920 x 1080 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Displej je navíc vybaven One Glass Solution technologií s plnou optickou laminací pro špičkové zobrazení fotografií a videa.

Kompletní multimediální výbava mobilního telefonu Aligator S5000 Duo je v prvé řadě zastoupena především vynikající 13Mpx kamerou s LED bleskem, autofocusem a možností natáčet FullHD video. Přední 5MPx kamera pak slouží pro videohovory nebo selfie fotky. Celou multimediální výbavu dovršuje kvalitní FM rádio s RDS pro poslech oblíbené rozhlasové stanice.

Na začátku zmíněný operační systém Android 4.2 Jelly Bean obsahuje veškeré funkce, které potřebujete s možností rozšíření o další programy a hry pomocí obchodu Google Play. Navíc se pro smartphone Aligator S5000 Duo připravuje update na verzi Android 4.4 KitKat.

Aligator S5000 Duo lze k internetu připojit pomocí bezdrátové WiFi sítě, případně pomocí rychlého datového přenosu v rámci 3G sítě. Další potřebnou konektivitu zajišťuje bezdrátová technologie Bluetooth a pro snažší orientaci velmi praktická GPS navigace.

O klasické dratové spojení se postará audio konektor 3,5mm a standardní microUSB konektor pro nabíjení nebo USB kabel. Oba konektory jsou umístěny na horní hraně. Vyjímatelná baterie LiIon o vysoké kapacitě 2200mAh udrží mobilní telefon Aligator S5000 Duo v provozu až 12 dní.

Samotnou kapitolou mobilního telefonu Aligator S5000 Duo je i špičkový design. Vzhled Aligatoru S5000 Duo je přímo fantastický, plně srovnatelný s výrazně dražšími modely ostatních značek. Čím ale určitě zaboduje je úžasně tenký profil, tloušťka Aligatoru S5000 Duo je pouhých 8mm.

Značka Aligator a její prémiový model Aligator S5000 Duo opět dokazuje, že to nejlepší, nemusí být nutně i to nejdražší.

Technická specifikace mobilního telefonu Aligator S5000 Duo Octa Core HD:
  • Dual SIM - dualsim funkce, dvě SIM karty na příjmu současně, Dual StandBy
  • Operační systém: Android 4.2.2 Jelly Bean, nádstavba Aligator UI, budoucí update na Android 4.4 KitKat
  • Procesor: OctaCore 1,7 GHz, Mediatek MTK6592, Cortex-A7, ARM mali450 GPU
  • Displej: kapacitní, dotykový, IPS TFT, 5 palců, FullHD rozlišení 1080 x 1920 bodů, 16 miliónů barev, OGS technologie, plná optická laminace
  • Paměť: 2 GB RAM, 16 GB vnitřní paměť (cca 11,5 GB pro uživatelská data), slot pro microSDHC/microSDXC paměťovou kartu
  • Telefon: čtyřpásmové GSM (GPRS/EDGE třídy 12), dvoupásmové 3G/WCDMA (HSDPA 21Mbps, HSUPA 5,76Mbps), 1x klasická SIM karta (miniSIM) / 1x microSIM karta
  • Konektivita: Bluetooth 3.0 (EDR, A2DP), Wi-Fi 802.11b/g/n, Hotspot, Direct, USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3,5mm, USB Host/OTG
  • GPS: vestavěný GPS modul, podpora A-GPS
  • Fotoaparát: 13 MPx s interpolací, LED blesk, autofocus, zoom, natáčení videa ve FullHD rozlišení 1080p, přední kamera 5 MPx s interpolací
  • Baterie: vyjímatelná LiIon 2200 mAh, doba hovoru 8 hodin, pohotovostní doba 300 hodin
  • Senzory: snímač náklonu, senzor otočení, snímač vzdálenosti, snímač světla
  • Další vlastnosti: stereo FM rádio s RDS, Google Play, Google Search, Google Maps, Gmail, YouTube, FlashLight svítilna, stavová LED dioda apod.

  • Rozměry: 142,7 x 70,6 x 8 mm
    Hmotnost: 132 gramů včetně baterie

    Obsah balení: mobilní telefon Aligator S5000 Duo, baterie LiIon 2200 mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem a audio konektorem 3,5 mm jack, ochranná fólie na displej instalovaná přímo na mobilním telefonu, rychlý manuál Aligator S5000Duo 8-core HD. (part no. AS5000B)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (1)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    16.05.2014   |   Anonymní uživatel
    chtel bych vědět zda jsou obě sim aktivni zaroven i pri hovoru na sim1zda vidim prichozi hovor na sim2 tak zvana funkce dsfa
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, v okamžiku hovoru na jedné ze SIM druhou SIM používat nelze.
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web