Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

HTC DESIRE 310 DUAL SIM (V1) D310f modrá (matte blue)

HTC Desire 310 Dual Sim matte blue   HTC Desire 310 Dual Sim z boku   HTC Desire 310 Dual Sim z boku 2   HTC Desire 310 Dual Sim zezadu  
Kat. číslo: 1060661
Barva: modrá (matte blue)
Dostupnost: -----
Výkonný smartphone HTC Desire 310 Dual Sim v typickém vzhledu s operačním systémem Android. Jak již z názvu plyne, tak chytrý mobilní telefon HTC Desire 310 Dual Sim je zajímavý především svou podporou provozu dvou SIM karet současně v jeden okamžik. Smartphone HTC Desire 310 Dual Sim obsahuje totiž funkci Dual SIM a integrované dva sloty pro dvě SIM karty. HTC Desire 310 Dual Sim tak dokáže obsluhovat například soukromé a pracovní číslo současně v rámci jednoho mobilního telefonu. Chytrý mobilní telefon HTC Desire 310 Dual Sim disponuje velkým 4,5 palcovým kapacitním dotykovým displejem s rozlišením 854 x 480 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Multidotykový displej s větší úhlopříčkou a kompaktní rozměry HTC Desire 310 Dual Sim to vše jistě napomůže celkovému snadnému a přesnému ovládání. Výše zmíněný operační systém Android 4.2 Jelly Bean je u modelu HTC Desire 310 Dual Sim zajímavý především tím, že je ve své čisté verzi bez jakékoliv uživatelské nadstavby. Android je doplněn pouze o špičkový widget HTC BlinkFeed, což je v podstatě živý a vždy aktualizovaný obsah přímo na domovské obrazovce. Samozřejmostí je možnost doplnění aplikací přes obchod Google Play. Aby operační systém v mobilním telefonu HTC Desire 310 Dual Sim běžel co možná nejsvižněji, je v jeho útrobách přítomen rychlý čtyřjádrový 1,3GHz procesor, jehož rychlost je podpořena 1GB RAM pamětí a 4GB vnitřní pamětí, kterou je možné rozšířit pomocí microSDHC paměťové karty. Veškeré programy a funkce jsou tak v mobilním telefonu HTC Desire 310 Dual Sim dostatečně rychle dostupné. Z multimediální výbavy mobilního telefonu HTC Desire 310 Dual Sim je jistě dominantní především 5MPx kamera s pevným zaostřením a možností natáčet videa ve FullHD rozlišení. Zajímavostí je mnoho režimů a nastavení anebo galerie s Video Highlights náhledy. Přední VGA kamera pak slouží pro video hovory anebo selfie fotky a celkovou výbavu v tomto směru završuje kvalitní FM rádio s RDS pro nerušený poslech oblíbené rozhlasové stanice. Připojit mobilní telefon HTC Desire 310 Dual Sim na internet je snadné pomocí bezdrátové sítě WiFi anebo díky rychlým datovým přenosům v rámci 3G sítě s rychlým HSDPA rozhraním. O bezdrátovou konektivitu k příslušenství se postará Bluetooth technologie a o snadnou orientaci v terénu pak GPS navigace s podporou A-GPS a GLONASS. Mobilní telefon HTC Desire 310 Dual Sim má trochu netradičně umístěné konektory na horní hraně. Jedná se o klasický audio konektor 3,5mm pro připojení sluchátek a o microUSB konektor pro připojení USB kabelu anebo nabíječky. Velká baterie LiPol s kapacitou 2000mAh udrží mobilní telefon HTC Desire 310 Dual Sim v provozu až dlouhých 19 dní. Celkově má chytrý mobilní telefon HTC Desire 310 Dual Sim elegantní design a kvalitní dílenské zpracování a to vše za velice příznivou cenu.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Výkonný smartphone HTC Desire 310 Dual Sim v typickém vzhledu s operačním systémem Android.

Jak již z názvu plyne, tak chytrý mobilní telefon HTC Desire 310 Dual Sim je zajímavý především svou podporou provozu dvou SIM karet současně v jeden okamžik. Smartphone HTC Desire 310 Dual Sim obsahuje totiž funkci Dual SIM a integrované dva sloty pro dvě SIM karty. HTC Desire 310 Dual Sim tak dokáže obsluhovat například soukromé a pracovní číslo současně v rámci jednoho mobilního telefonu.

Chytrý mobilní telefon HTC Desire 310 Dual Sim disponuje velkým 4,5 palcovým kapacitním dotykovým displejem s rozlišením 854 x 480 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Multidotykový displej s větší úhlopříčkou a kompaktní rozměry HTC Desire 310 Dual Sim to vše jistě napomůže celkovému snadnému a přesnému ovládání.

Výše zmíněný operační systém Android 4.2 Jelly Bean je u modelu HTC Desire 310 Dual Sim zajímavý především tím, že je ve své čisté verzi bez jakékoliv uživatelské nadstavby. Android je doplněn pouze o špičkový widget HTC BlinkFeed, což je v podstatě živý a vždy aktualizovaný obsah přímo na domovské obrazovce. Samozřejmostí je možnost doplnění aplikací přes obchod Google Play.

Aby operační systém v mobilním telefonu HTC Desire 310 Dual Sim běžel co možná nejsvižněji, je v jeho útrobách přítomen rychlý čtyřjádrový 1,3GHz procesor, jehož rychlost je podpořena 1GB RAM pamětí a 4GB vnitřní pamětí, kterou je možné rozšířit pomocí microSDHC paměťové karty. Veškeré programy a funkce jsou tak v mobilním telefonu HTC Desire 310 Dual Sim dostatečně rychle dostupné.

Z multimediální výbavy mobilního telefonu HTC Desire 310 Dual Sim je jistě dominantní především 5MPx kamera s pevným zaostřením a možností natáčet videa ve FullHD rozlišení. Zajímavostí je mnoho režimů a nastavení anebo galerie s Video Highlights náhledy. Přední VGA kamera pak slouží pro video hovory anebo selfie fotky a celkovou výbavu v tomto směru završuje kvalitní FM rádio s RDS pro nerušený poslech oblíbené rozhlasové stanice.

Připojit mobilní telefon HTC Desire 310 Dual Sim na internet je snadné pomocí bezdrátové sítě WiFi anebo díky rychlým datovým přenosům v rámci 3G sítě s rychlým HSDPA rozhraním. O bezdrátovou konektivitu k příslušenství se postará Bluetooth technologie a o snadnou orientaci v terénu pak GPS navigace s podporou A-GPS a GLONASS.

Mobilní telefon HTC Desire 310 Dual Sim má trochu netradičně umístěné konektory na horní hraně. Jedná se o klasický audio konektor 3,5mm pro připojení sluchátek a o microUSB konektor pro připojení USB kabelu anebo nabíječky. Velká baterie LiPol s kapacitou 2000mAh udrží mobilní telefon HTC Desire 310 Dual Sim v provozu až dlouhých 19 dní.

Celkově má chytrý mobilní telefon HTC Desire 310 Dual Sim elegantní design a kvalitní dílenské zpracování a to vše za velice příznivou cenu.

Technická specifikace mobilního telefonu HTC Desire 310 Dual Sim:
  • Dual SIM - dualsim funkce, dvě SIM karty na příjmu současně, Dual StandBy
  • Operační systém: Android 4.2.2 Jelly Bean, HTC BlinkFeed, bez uživatelské nadstavby
  • Procesor: QuadCore 1,3 GHz, MediaTek MT6582M, Cortex-A7, ARMv7, ARM Mali-400MP2 GPU
  • Displej: kapacitní, dotykový, IPS TFT, 4,5 palce, FWVGA rozlišení 480 x 854 bodů, 16 miliónů barev
  • Paměť: 1 GB RAM, 4 GB vnitřní paměť (cca 1,5 GB pro uživatelská data), slot pro microSDHC/microSDXC paměťovou kartu
  • Telefon: čtyřpásmové GSM (GPRS/EDGE třídy 12), dvoupásmové 3G/WCDMA (HSDPA 21Mbps, HSUPA 5,76Mbps), 2x klasická SIM karta (miniSIM)
  • Konektivita: Bluetooth 4.0 (LE, A2DP), Wi-Fi 802.11b/g/n, Hotspot, Direct, USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3,5mm
  • GPS: vestavěný GPS modul, podpora A-GPS, GLONASS, kompas
  • Fotoaparát: 5 MPx, pevné ostření, zoom, natáčení videa ve FullHD rozlišení 1080p, přední kamera 0,3 MPx
  • Baterie: vyměnitelná LiPol 2000 mAh, doba hovoru 10 hodin, pohotovostní doba 450 hodin
  • Senzory: senzor otočení, snímač vzdálenosti, snímač světla
  • Další vlastnosti: stereo FM rádio s RDS, Google Play, Google Search, Google Maps, Gmail, YouTube, Disk, Google+, Hangouts, Video Highlights apod.

  • Rozměry: 132,44 x 68,03 x 11,25 mm
    Hmotnost: 140 gramů včetně baterie

    Obsah balení: mobilní telefon HTC Desire 310 Dual Sim (V1) D310f, vyjímatelná baterie LiPol 2000 mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem a audio konektorem 3,5 mm jack, manuál HTC Desire 310 Dual Sim. (part no. 99HAAF005-00)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web