Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Plantronics Voyager Edge Bluetooth headset + POUZDRO GOLLA v ceně 199Kč ZDARMA bílá (glacial white)

Plantronics Voyager Edge glacial white   Plantronics Voyager Edge zepředu   Plantronics Voyager Edge z boku   Plantronics Voyager Edge použití  
Kat. číslo: 6017561
Výrobce: Plantronics
Barva: bílá (glacial white)
Dostupnost: -----
Nekompromisně kvalitní Bluetooth headset Plantronics Voyager Edge představuje špičkový počin a novou dimenzi v oblasti bezdrátové hlasové komunikace. Bluetooth headset Plantronics Voyager Edge byl stvořen pro náročné uživatele na základě dlouholetých zkušeností výrobce a jeho precizního vývoje. V prvé řadě je Plantronics Voyager Edge vybaven novou Bluetooth 4.0 technologií, která zaručuje mnohem delší a stabilnější provozní dobu. Navíc tuto dobu lze dostatečně prodloužit díky patentovanému přenosnému pouzdro s integrovanou záložní baterií, která dodá Plantronicsu Voyager Edge až dalších 10 hodin provozu. Samotné párování Bluetooth headsetu Plantronics Voyager Edge lze provést buď klasicky přes Bluetooth anebo jednodušeji díky inovativní dotykové technologii NFC. Stačí se pouze dotknout mobilního zařízení s NFC a vše je hotovo. Plantronics Voyager Edge má v sobě integrovány tři přesně vyladěné mikrofony, které jsou schopny eliminovat veškerý okolní hluk a poskytnou Vám tak naprosto čistý přenos hlasu. S Plantronicsem Voyager Edge budete slyšet Vy, ale rozhodně ne Vaše okolí. Tento špičkový přenos hlasu doplňuje technologie HD Voice pro širokopásmový zvuk. Již samozřejmostí u Bluetooth headsetu Plantronics Voyager Edge je možnost streamování audia díky A2DP protokolu. S pomocí hlasového ovládání a hlasového oznámení nemusíte Plantronics Voyager Edge sundávat vůbec z ucha jelikož Vás bude o všem podstatném informovat. Stejně tak i Vy můžete headsetu udělovat příkazy, například Answer pro zvednutí hovoru nebo Ignore pro odmítnutí hovoru. K tomu všemu Plantronics Voyager Edge přidává ještě senzorové ovládání, které slouží k ovládání hovorů a hudby pouhým dotykem na headset. Funkce Auto Answer zase umožní přijmout hovor pouhým nasazením headsetu Plantronics Voyager Edge na ucho a stejně tak pouhým sundáním z ucha se headset odepne, nemusíte nic zapínat ani vypínat. Pomocí Bluetooth protokolu PBAP můžete s Plantronicsem Voyager Edge synchronizovat Vaše kontakty, takže Vám potom Bluetooth headset sděli kdopak Vám zrovna volá, aniž byste se museli jakkoliv dívat na Váš mobilní telefon. Dalším již více méně standardem u Plantronicsu Voyager Edge je možnost upgrade firmware headsetu anebo stažení aplikace pro iOS nebo Android pro kontrolu připojení, stavu baterie apod. To stejné platí i o technologii Multipoint, což je možnost spárovat Plantronics Voyager Edge s dvěmi zařízeními současně v jeden okamžik. Můžete tak spojit například chytrý mobilní telefon a tablet najednou. Samotnou kapitolou Bluetooth headsetu Plantronics Voyager Edge je jeho úchvatný vzhled, díky kterému patří tento headset k těm nejkrásnějším na současném trhu. Navíc je precizní design doplněn o praktickou odolnost proti vlhkosti a to pomocí speciální technologie P2i, což je v podstatě neviditelný nano nátěr, který perfektně odpuzuje vodu. Poznejte opravdovou dokonalost, poznejte Plantronics Voyager Edge Bluetooth headset.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Nekompromisně kvalitní Bluetooth headset Plantronics Voyager Edge představuje špičkový počin a novou dimenzi v oblasti bezdrátové hlasové komunikace.

Bluetooth headset Plantronics Voyager Edge byl stvořen pro náročné uživatele na základě dlouholetých zkušeností výrobce a jeho precizního vývoje.

V prvé řadě je Plantronics Voyager Edge vybaven novou Bluetooth 4.0 technologií, která zaručuje mnohem delší a stabilnější provozní dobu. Navíc tuto dobu lze dostatečně prodloužit díky patentovanému přenosnému pouzdro s integrovanou záložní baterií, která dodá Plantronicsu Voyager Edge až dalších 10 hodin provozu.

Samotné párování Bluetooth headsetu Plantronics Voyager Edge lze provést buď klasicky přes Bluetooth anebo jednodušeji díky inovativní dotykové technologii NFC. Stačí se pouze dotknout mobilního zařízení s NFC a vše je hotovo.

Plantronics Voyager Edge má v sobě integrovány tři přesně vyladěné mikrofony, které jsou schopny eliminovat veškerý okolní hluk a poskytnou Vám tak naprosto čistý přenos hlasu. S Plantronicsem Voyager Edge budete slyšet Vy, ale rozhodně ne Vaše okolí. Tento špičkový přenos hlasu doplňuje technologie HD Voice pro širokopásmový zvuk.

Již samozřejmostí u Bluetooth headsetu Plantronics Voyager Edge je možnost streamování audia díky A2DP protokolu. S pomocí hlasového ovládání a hlasového oznámení nemusíte Plantronics Voyager Edge sundávat vůbec z ucha jelikož Vás bude o všem podstatném informovat. Stejně tak i Vy můžete headsetu udělovat příkazy, například Answer pro zvednutí hovoru nebo Ignore pro odmítnutí hovoru.

K tomu všemu Plantronics Voyager Edge přidává ještě senzorové ovládání, které slouží k ovládání hovorů a hudby pouhým dotykem na headset. Funkce Auto Answer zase umožní přijmout hovor pouhým nasazením headsetu Plantronics Voyager Edge na ucho a stejně tak pouhým sundáním z ucha se headset odepne, nemusíte nic zapínat ani vypínat.

Pomocí Bluetooth protokolu PBAP můžete s Plantronicsem Voyager Edge synchronizovat Vaše kontakty, takže Vám potom Bluetooth headset sděli kdopak Vám zrovna volá, aniž byste se museli jakkoliv dívat na Váš mobilní telefon. Dalším již více méně standardem u Plantronicsu Voyager Edge je možnost upgrade firmware headsetu anebo stažení aplikace pro iOS nebo Android pro kontrolu připojení, stavu baterie apod.

To stejné platí i o technologii Multipoint, což je možnost spárovat Plantronics Voyager Edge s dvěmi zařízeními současně v jeden okamžik. Můžete tak spojit například chytrý mobilní telefon a tablet najednou.

Samotnou kapitolou Bluetooth headsetu Plantronics Voyager Edge je jeho úchvatný vzhled, díky kterému patří tento headset k těm nejkrásnějším na současném trhu. Navíc je precizní design doplněn o praktickou odolnost proti vlhkosti a to pomocí speciální technologie P2i, což je v podstatě neviditelný nano nátěr, který perfektně odpuzuje vodu.

Poznejte opravdovou dokonalost, poznejte Plantronics Voyager Edge Bluetooth headset.

Vlastnosti Bluetooth headsetu Plantronics Voyager Edge:
  • Elegantní a kompaktní vzhled pro pohodlné nošení, precizní kvalita zpracování.
  • Senzorové a hlasové ovládání. Hlasové příkazy. P2i nano nátěr proti vodě, prachu a potu.
  • Bluetootn a NFC párování. Trojice mikrofonů pro eliminaci hluku okolí. HD Voice.
  • Streamování audia s A2DP protokolem. Synchronizace kontaktů s PBAP protokolem
  • Update firmware. Aplikace pro iOS zařízení, Apple iPhone a iPad a Android zařízení.
  • Multipoint technologie. Elegantní nabíjecí přenosné pouzdro s integrovanou baterií.

  • Technická specifikace Bluetooth headsetu Plantronics Voyager Edge:
  • Bluetooth 4.0, LE, HFP, HSP, A2DP, PBAP, 10 metrů dosah.
  • Tř mikrofony, odstranění šumu a ruchů okolí, širokopásmové HD Voice.
  • Technologie P2i - nano povlak proti vlhkosti, prachu a potu.
  • Přenosné nabíjecí pouzdro, integrovaná baterie, microUSB konektor.
  • Nabíjení headsetu přes pouzdro nebo přes microUSB konektor.
  • Doba hovoru 6 hodin, pohotovostní režim 7 dnů, pouzdro + 10 hodin.
  • Multipoint párování dvou zařízení, update firmware, aplikace.
  • Tři tlačítka ovládání a k tomu senzorové ovládání hovorů a hudby.

  • Rozměry: 68 x 22 x 12 mm
    Hmotnost: 9 gramů

    Obsah balení: Bluetooth headset Plantronics Voyager Edge, tři průhledné gelové nástavce do ucha různých velikostí, průhledný klip za ucho, miniaturní nabíječka do auta s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, manuál Plantronics Voyager Edge series. (part no. 201020-05)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web