Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

HTC HC V941 originální pevné pouzdro s flipem pro HTC One (M8), One M8s bílá (white)

HTC HC V941 white   HTC HC V941 zezadu   HTC HC V941 otevřený  
Kat. číslo: 5122079
Výrobce: HTC
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Špičkové originální pevné pouzdro HTC HC V941 s odklápějícím se koženým flipem přesně pro špičkový chytrý mobilní telefon HTC One (M8), nebo HTC One M8s. Pouzdro HTC HC V941 tvoří zadní pevný kryt, do kterého přesně padne Váš smartphone HTC One (M8), nebo HTC One M8s a zabudovaný kožený flip, který zakrývá displej mobilního telefon a zabraňuje tak jeho poškrábání. Zadní pevný plastový kryt navíc obsahuje veškeré výřezy jak pro obě kamery, tak i blesk, konektory a tlačítka. Mobilní telefon HTC One (M8), nebo HTC One M8s tak nemusíte vůbec z pouzdra HTC HC V941 vyndávat ven, stačí otevřít flip a veškeré ovládání i konektory máte plně k dispozici. Přední flip pouzdra HTC HC V941 navíc obsahuje i dva výřezy pro dva přední reproduktory a pomocí hlasového ovládání, tak můžete na HTC One (M8), nebo HTC One M8s přijmout hovor aniž byste flip vůbec otevřeli. Pouzdro HTC HC V941 je naprosto precizně a kvalitně vyrobené, tak jak jse sluší na originální příslušenství HTC.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Špičkové originální pevné pouzdro HTC HC V941 s odklápějícím se koženým flipem přesně pro špičkový chytrý mobilní telefon HTC One (M8), nebo HTC One M8s.

Pouzdro HTC HC V941 tvoří zadní pevný kryt, do kterého přesně padne Váš smartphone HTC One (M8), nebo HTC One M8s a zabudovaný kožený flip, který zakrývá displej mobilního telefon a zabraňuje tak jeho poškrábání.

Zadní pevný plastový kryt navíc obsahuje veškeré výřezy jak pro obě kamery, tak i blesk, konektory a tlačítka. Mobilní telefon HTC One (M8), nebo HTC One M8s tak nemusíte vůbec z pouzdra HTC HC V941 vyndávat ven, stačí otevřít flip a veškeré ovládání i konektory máte plně k dispozici.

Přední flip pouzdra HTC HC V941 navíc obsahuje i dva výřezy pro dva přední reproduktory a pomocí hlasového ovládání, tak můžete na HTC One (M8), nebo HTC One M8s přijmout hovor aniž byste flip vůbec otevřeli.

Pouzdro HTC HC V941 je naprosto precizně a kvalitně vyrobené, tak jak jse sluší na originální příslušenství HTC.

Vlastnosti flipového pouzdra HTC HC V941:
  • Pevná zadní plastová vanička, na kterou navazuje přední flip z umělé kůže.
  • Plastový kryt chrání zadní část a boky, zatímco flip přední displej před poškrábáním.
  • Pouzdro obsahuje veškeré otvory a výřezy, takže nemusíte mobilní telefon vytahovat ven.
  • Auto Sleep funkce, otevřením se displej zapne, zavřením se zase naopak vypne.
  • Precizně a kvalitně vyrobené pouzdro přesně pro smartphone HTC One (M8) a HTC One M8s.

  • Obsah balení: originální pevné flipové pouzdro HTC HC V941 Flip Case pro mobilní telefon HTC One M8 / HTC One M8s. (part no. 99H11439-00)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web