Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Nokia MD-12 Bluetooth reproduktor bílá (white)

Nokia MD-12 white   Nokia MD-12 zepředu   Nokia MD-12 zezadu  
Kat. číslo: 5038067
Výrobce: Nokia
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Vynikající Bluetooth reproduktor charakterizuje nejlépe slogan, malé rozměry, velký zvuk. Reproduktor Nokia MD-12 se s Vaším mobilním telefonem, smartphonem nebo tabletem propojí jednoduše a to buď bezdrátově pomocí Bluetooth technologie anebo klasicky audio kabelem přes výstupním audio konektor 3,5mm. Bezdrátové párování reproduktoru Nokia MD-12 lze provést klasicky přes Bluetooth nebo jít s dobou a využít inovativní dotykovou technologii NFC, pokud ji Vaše mobilní zařízení podporuje. Reproduktor Nokia MD-12 je dokonale přenosný, jelikož obsahuje zabudovanou vysokokapacitní baterii LiIon 1020mAh. Není potřeba stabilní napájení, stačí reproduktor Nokia MD-12 nabít a můžete jej vzít s klidem na cesty do přírody, k vodě, na dovolenou, prostě kamkoliv kde si chcete užít kvalitní poslech. Navíc díky vysoké kapacitě baterie vydrží Nokia MD-12 přehrávat nepřetržitě hudbu až neskutečných 15 hodin. Reproduktor Nokia MD-12 má kompaktní a příjemně malé rozměry, ale rozhodně ne na úkor kvality reprodukce. Je v něm zabudovaný 80mm reproduktor, který do prostoru vypustí až 95dB. Navíc pokud reproduktor Nokia MD-12 postavíte na rezonanční plochu, například stůl, vykouzlíte z něj neskutečně hutné a hluboké basy. Aby reproduktor Nokia MD-12 nesloužil pouze k zábavě, je navíc vybaven i mikrofonem, takže s ním můžete příjímat a vyřizovat i Vašeho důležité hovory. Celkové ovládání reproduktoru Nokia MD-12 je naprosto jednoduché, ke všemu slouží pouze jedno jediné multifunkční tlačítko. Díky němu můžete provést zapnutí i vypnutí, párování a dokonce i přijmout, odmítnou nebo položit hovor. Samotné nabíjení reproduktoru Nokia MD-12 se provádí přes dnes již klasický microUSB konektor a netrvá to déle než 180 minut do plné kapacity. K celkové konstrukci reproduktoru Nokia MD-12 lze sdělit, že tak je na naprosto špičkové úrovni, stejně tak i design a navíc spodní část obsahuje protiskluzovou plochu, takže se nemusíte bát, že se Vám reproduktor někam posune nebo spadne. Vynikající reproduktor Nokia MD-12 je neskutečně výkonné příslušenství například pro Váš mobilní telefon nebo tablet.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Vynikající Bluetooth reproduktor charakterizuje nejlépe slogan, malé rozměry, velký zvuk.

Reproduktor Nokia MD-12 se s Vaším mobilním telefonem, smartphonem nebo tabletem propojí jednoduše a to buď bezdrátově pomocí Bluetooth technologie anebo klasicky audio kabelem přes výstupním audio konektor 3,5mm.

Bezdrátové párování reproduktoru Nokia MD-12 lze provést klasicky přes Bluetooth nebo jít s dobou a využít inovativní dotykovou technologii NFC, pokud ji Vaše mobilní zařízení podporuje. Reproduktor Nokia MD-12 je dokonale přenosný, jelikož obsahuje zabudovanou vysokokapacitní baterii LiIon 1020mAh.

Není potřeba stabilní napájení, stačí reproduktor Nokia MD-12 nabít a můžete jej vzít s klidem na cesty do přírody, k vodě, na dovolenou, prostě kamkoliv kde si chcete užít kvalitní poslech. Navíc díky vysoké kapacitě baterie vydrží Nokia MD-12 přehrávat nepřetržitě hudbu až neskutečných 15 hodin.

Reproduktor Nokia MD-12 má kompaktní a příjemně malé rozměry, ale rozhodně ne na úkor kvality reprodukce. Je v něm zabudovaný 80mm reproduktor, který do prostoru vypustí až 95dB. Navíc pokud reproduktor Nokia MD-12 postavíte na rezonanční plochu, například stůl, vykouzlíte z něj neskutečně hutné a hluboké basy.

Aby reproduktor Nokia MD-12 nesloužil pouze k zábavě, je navíc vybaven i mikrofonem, takže s ním můžete příjímat a vyřizovat i Vašeho důležité hovory. Celkové ovládání reproduktoru Nokia MD-12 je naprosto jednoduché, ke všemu slouží pouze jedno jediné multifunkční tlačítko. Díky němu můžete provést zapnutí i vypnutí, párování a dokonce i přijmout, odmítnou nebo položit hovor.

Samotné nabíjení reproduktoru Nokia MD-12 se provádí přes dnes již klasický microUSB konektor a netrvá to déle než 180 minut do plné kapacity. K celkové konstrukci reproduktoru Nokia MD-12 lze sdělit, že tak je na naprosto špičkové úrovni, stejně tak i design a navíc spodní část obsahuje protiskluzovou plochu, takže se nemusíte bát, že se Vám reproduktor někam posune nebo spadne.

Vynikající reproduktor Nokia MD-12 je neskutečně výkonné příslušenství například pro Váš mobilní telefon nebo tablet.

Vlastnosti Bluetooth reproduktoru Nokia MD-12:
  • Kompaktní design, kvalitní zpracování, multifunkční tlačítko.
  • Přenos zvuku přes Bluetooth nebo audi kabelem přes 3,5mm konektor.
  • Vybaven technologií Bluetooth i NFC. Protiskluzová podložka.
  • Špičková reprodukce hudby, možno vyřizovat i hovory, integrovaný mikrofon.

  • Technická specifikace Bluetooth reproduktoru Nokia MD-12:
  • Bluetooth verze 3.0, profily HFP, HSP, A2DP, dosah 10 metrů.
  • Párování Bluetooth nebo NFC.
  • Integrovaná LiIon baterie 1020mAh. Doba nabíjení 180 minut.
  • Doba nepřetržitého přehrávání hudby až 15 hodin.
  • Průměr reproduktoru 80mm. Maximální výstup 95 dB na 0,5m.
  • Audio výstup 3,5mm Jack. Nabíjení přes microUSB konektor.
  • Multifunkční tlačítko. Dvojitá LED indikace stavu reproduktoru.
  • Integrovaný mikrofon pro vyřizování hovorů.

  • Rozměry: průměr 84 mm x výška 38 mm
    Hmotnost: 180 g

    Kompatibilita: Pro všechny mobilní telefony, smartphone, chytré mobilní telefony, tablety apod. s technologií Bluetooth.

    Obsah balení: Bluetooth reproduktor Nokia MD-12, USB kabel s microUSB konektorem, manuál Nokia Portable Wireless Speaker MD-12. (part no. 02742Q6)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web