Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

NOKIA 220 červená (red)

Nokia 220 red   Nokia 220 z boku   Nokia 220 zezadu  
Kat. číslo: 1030868
Barva: červená (red)
Dostupnost: -----
Jednoduchý mobilní telefon Nokia 220 klasické konstrukce s klasickou klávesnicí a skvělým rozložením kláves. Mobilní telefon Nokia 220 zaujme především všechny ty, kteří potřebují volat, psát SMS, pořídit základní fotku a být občas online. Ano Nokia 220 umožňuje rychlé datové připojení GPRS, díky tomu má přístup i na internet. Rychlé prohlížení webvých stránek zajišťuje prohlížeč Nokia Xpress a přístup na sociální sítě pak předinstalované aplikace Facebook a Twitter. Všechny tyto online vymoženosti zobrazuje Nokia 220 na barevném TFT displeji o úhlopříčce 2,4 palců s QVGA rozlišením 320 x 240 bodů a zobrazením 262 tisíců barev. Velikost displeje plně postačuje základnímu zaměření mobilního telefonu Nokia 220. Co jistě velice potěší je integrace paměťového slotu pro microSDHC paměťové karty, takže o dostatek místa nebude nouze. Místo se jistě bude hodit pro ukládání fotek nebo videa, které lze pořídit 2Mpx kamerou s dvojnásobným přiblížením a možností nastavení základních funkcí. O další multimediální výbavu mobilního telefonu Nokia 220 se stará nejen audio a video přehrávač, ale především velice populární FM rádio s RDS pro poslech oblíbené muziky nebo mluveného slova. Programovou nabídku mobilního telefonu Nokia 220 prezentují nejen výše uvedené aplikace, ale i další pracovní a oddechové nástroje v čele s šesti předinstalovanými hrami od Gameloftu, jako jsou například hry Block Breaker 3 anebo Asphalt 6. Celková konektivita mobilního telefonu Nokia 220 je zajištěna bezdrátovou Bluetooth technologií a nahoře umístěným audio konektorem 3,5mm pro sluchátka anebo microUSB konektorem pro připojení nabíječky nebo USB kabelu. Speciální funkcí mobilního telefonu Nokia 220 je jistě velmi praktická LED svítilna umístěná nahoře mezi konektory a která Vám jistě poslouží v šeru nebo ve tmě. Vyjímatelná baterie LiIon o kapacitě 1100mAh udrží mobilní telefon Nokia 220 v provozu až 29 dní. Precizní zpracování, skvělá ergonomie ovládání a vynikající klávesnice to jsou závěrečně charakteristické vlastnosti výborného mobilního telefonu Nokia 220.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Jednoduchý mobilní telefon Nokia 220 klasické konstrukce s klasickou klávesnicí a skvělým rozložením kláves.

Mobilní telefon Nokia 220 zaujme především všechny ty, kteří potřebují volat, psát SMS, pořídit základní fotku a být občas online. Ano Nokia 220 umožňuje rychlé datové připojení GPRS, díky tomu má přístup i na internet. Rychlé prohlížení webvých stránek zajišťuje prohlížeč Nokia Xpress a přístup na sociální sítě pak předinstalované aplikace Facebook a Twitter.

Všechny tyto online vymoženosti zobrazuje Nokia 220 na barevném TFT displeji o úhlopříčce 2,4 palců s QVGA rozlišením 320 x 240 bodů a zobrazením 262 tisíců barev. Velikost displeje plně postačuje základnímu zaměření mobilního telefonu Nokia 220.

Co jistě velice potěší je integrace paměťového slotu pro microSDHC paměťové karty, takže o dostatek místa nebude nouze. Místo se jistě bude hodit pro ukládání fotek nebo videa, které lze pořídit 2Mpx kamerou s dvojnásobným přiblížením a možností nastavení základních funkcí.

O další multimediální výbavu mobilního telefonu Nokia 220 se stará nejen audio a video přehrávač, ale především velice populární FM rádio s RDS pro poslech oblíbené muziky nebo mluveného slova.

Programovou nabídku mobilního telefonu Nokia 220 prezentují nejen výše uvedené aplikace, ale i další pracovní a oddechové nástroje v čele s šesti předinstalovanými hrami od Gameloftu, jako jsou například hry Block Breaker 3 anebo Asphalt 6.

Celková konektivita mobilního telefonu Nokia 220 je zajištěna bezdrátovou Bluetooth technologií a nahoře umístěným audio konektorem 3,5mm pro sluchátka anebo microUSB konektorem pro připojení nabíječky nebo USB kabelu.

Speciální funkcí mobilního telefonu Nokia 220 je jistě velmi praktická LED svítilna umístěná nahoře mezi konektory a která Vám jistě poslouží v šeru nebo ve tmě. Vyjímatelná baterie LiIon o kapacitě 1100mAh udrží mobilní telefon Nokia 220 v provozu až 29 dní.

Precizní zpracování, skvělá ergonomie ovládání a vynikající klávesnice to jsou závěrečně charakteristické vlastnosti výborného mobilního telefonu Nokia 220.

Technická specifikace mobilního telefonu Nokia 220:
  • Displej: nedotykový, 2,4 palců, 240 x 320 bodů, 262 tisíc barev
  • Paměť: 1 MB vnitřní paměť, slot pro paměťovou kartu microSDHC
  • Telefon: dvoupásmový GSM modul, klasícká SIM karta (miniSIM)
  • Konektivita: Bluetooth 3.0 (PBAP, OPP, neumí HF), microUSB konektor, audio konektor 3,5mm
  • Fotoaparát: 2MPx, 2x zoom, foto a video
  • Baterie: Li-Ion 1100 mAh, doba hovoru 900 minut, pohotovostní doba 969 hodin
  • Další vlastnosti: FM rádio s RDS, LED svítilna, kalkulačka, hodiny, kalendář, telefonní seznam, převodník, sdílení, správce výdajů, budík, hry apod.

  • Rozměry: 116,4 x 50,3 x 13,2 mm
    Hmotnost: 83,6 gramů

    Obsah balení: mobilní telefon Nokia 220, baterie LiIon 1100 mAh, nabíječka do sítě s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem a audio konektorem 3,5 mm jack, manuál Nokia 220, záruční list. (part no. A00019155, model RM-970)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web