Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Puro 0.3 Ultra Slim ultratenký ochranný kryt pro Samsung Galaxy S4 modrá (blue)

Puro 0.3 Ultra Slim Samsung Galaxy S4   Puro 0.3 Ultra Slim Samsung Galaxy S4 zepředu   Puro 0.3 Ultra Slim Samsung Galaxy S4 samotný  
Kat. číslo: 6095475
Výrobce: Puro
Barva: modrá (blue)
Dostupnost: -----
Speciální ochranný kryt Puro 0.3 Ultra Slim je špičkovou ochrannou pro Váš chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4. Kryt Puro 0.3 Ultra Slim by se asi ztratil v záplavě ostatních ochranných krytů, nebýt unikátního provedení v podobě extra tenké tloušťky celého těla krytu. Plastový kryt Puro 0.3 Ultra Slim má totiž sníženou tloušťku materiálu na 0,3mm, aniž by ale byly ovlivněny špičkové ochranné vlastnosti a celková pevnost krytu. Samozřejmě kryt Puro 0.3 Ultra Slim obsahuje veškére výřezy a otvory pro kameru s bleskem, konektory a ovládací prvky, to proto abyste nemuseli mobilní telefon Samsung Galaxy S4 při používání z krytu vytahovat ven. Výše zmíněna snížená tloušťka krytu Puro 0.3 Ultra Slim má za následek, že kryt nijak neovlivňuje krásný vzhled mobilního telefonu Samsung Galaxy S4, ale dokonce je možné využívat většinu přizpůsobeného příslušenství pro tento model. Aby byla celková ochrana mobilního telefonu Samsung Galaxy S4 kompletní, je do balení krytu Puro 0.3 Ultra Slim přidána navíc i předni ochranná fólie, která zabrání poškrábání displeje Vašeho miláčka. Ochranný kryt Puro 0.3 Ultra Slim je opravdu kvalitní a unikátní pouzdro, které bude jistě vítaným doplňkem pro Váš Samsung Galaxy S4.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Speciální ochranný kryt Puro 0.3 Ultra Slim je špičkovou ochrannou pro Váš chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4.

Kryt Puro 0.3 Ultra Slim by se asi ztratil v záplavě ostatních ochranných krytů, nebýt unikátního provedení v podobě extra tenké tloušťky celého těla krytu. Plastový kryt Puro 0.3 Ultra Slim má totiž sníženou tloušťku materiálu na 0,3mm, aniž by ale byly ovlivněny špičkové ochranné vlastnosti a celková pevnost krytu.

Samozřejmě kryt Puro 0.3 Ultra Slim obsahuje veškére výřezy a otvory pro kameru s bleskem, konektory a ovládací prvky, to proto abyste nemuseli mobilní telefon Samsung Galaxy S4 při používání z krytu vytahovat ven.

Výše zmíněna snížená tloušťka krytu Puro 0.3 Ultra Slim má za následek, že kryt nijak neovlivňuje krásný vzhled mobilního telefonu Samsung Galaxy S4, ale dokonce je možné využívat většinu přizpůsobeného příslušenství pro tento model.

Aby byla celková ochrana mobilního telefonu Samsung Galaxy S4 kompletní, je do balení krytu Puro 0.3 Ultra Slim přidána navíc i předni ochranná fólie, která zabrání poškrábání displeje Vašeho miláčka.

Ochranný kryt Puro 0.3 Ultra Slim je opravdu kvalitní a unikátní pouzdro, které bude jistě vítaným doplňkem pro Váš Samsung Galaxy S4.

Vlastnosti ochranného krytu Puro 0.3 Ultra Slim:

  • Ultra tenké provedení, tloušťka materiálu krytu pouhých 0,3mm, dokonalá ochrana.
  • Kryt nenarušuje design telefonu, lze využít s přizpůsobeným příslušenstvím rozměrům telefonu.
  • Dokonale odolný plastový průhledný materiál, stačí na mobilní telefon nacvaknout.
  • Kryt má k dispozici veškeré ovládací prvky a otvory přesně pro Samsung Galaxy S4.
  • Maximální ochranu zajišťuje ochranná fólie na displej, která je součástí balení krytu.

  • Obsah balení: zadní ochranný kryt Puro 0.3 Ultra Slim pro mobilní telefony Samsung i9505 Galaxy S4 / Samsung i9506 Galaxy S4 LTE-A, ochranná fólie nebo-li screenprotector na přední část telefonu. (part no. SGS403BLUE)

DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

ZADAT NOVÝ DOTAZ
© 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web