Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Noosy NSY-06 All In One Cutter - řezačka microSIM a nanoSIM karet černá (black)

Noosy NSY-06 black   Noosy NSY-06 z boku   Noosy NSY-06 zespodu   Noosy NSY-06 použití  
Kat. číslo: 9015186
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Již Vás nebaví řešit jaký formát SIM karty zrovna potřebujete do tohoto typu mobilního telefonu nebo tohoto smartphonu případně tabletu? Řešením je skvělá řezačka na SIM karty Noosy NSY-06, která nese označené Vše v jednom. Ano kleště Noosy NSY-06 obsahují totiž dvojitý vyřezávač na dva formáty SIM karty. Jedná se konkrétně o menší formát microSIM a ještě menší nanoSIM kartu. Levý vyřezávače nůžek Noosy NSY-06 Vám vysekne z klasického formátu SIM karty (miniSIM), dnes asi nejpoužívanější, microSIM kartu. Zatímco pravá strana Vám vyřízne z formátu microSIM ještě menší nanoSIM kartu používánou především v nejnovějších zařízeních od Apple. Princip vyřezávačky Noosy NSY-06 je jednoduchý, funguje jako klasická děrovačka nebo-li kleště, vsunete SIM kartu, scvaknete a vypadne Vám požadovaný formát. Navíc v balení kleští Noosy NSY-06 najdete i jemný pilníček pro vyhlazení hran a jednohrotový nástroj pro vyjmutí SIM karty z bočních dvířek. Vyřezávačka Noosy NSY-06 je vynikající nástroj poskytující univerzální řešení v co možná nejkvalitnějším dílenským zpracovní.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Již Vás nebaví řešit jaký formát SIM karty zrovna potřebujete do tohoto typu mobilního telefonu nebo tohoto smartphonu případně tabletu? Řešením je skvělá řezačka na SIM karty Noosy NSY-06, která nese označené Vše v jednom.

Ano kleště Noosy NSY-06 obsahují totiž dvojitý vyřezávač na dva formáty SIM karty. Jedná se konkrétně o menší formát microSIM a ještě menší nanoSIM kartu.

Levý vyřezávače nůžek Noosy NSY-06 Vám vysekne z klasického formátu SIM karty (miniSIM), dnes asi nejpoužívanější, microSIM kartu. Zatímco pravá strana Vám vyřízne z formátu microSIM ještě menší nanoSIM kartu používánou především v nejnovějších zařízeních od Apple.

Princip vyřezávačky Noosy NSY-06 je jednoduchý, funguje jako klasická děrovačka nebo-li kleště, vsunete SIM kartu, scvaknete a vypadne Vám požadovaný formát. Navíc v balení kleští Noosy NSY-06 najdete i jemný pilníček pro vyhlazení hran a jednohrotový nástroj pro vyjmutí SIM karty z bočních dvířek.

Vyřezávačka Noosy NSY-06 je vynikající nástroj poskytující univerzální řešení v co možná nejkvalitnějším dílenským zpracovní.

Vlastnosti vyřezávačky Noosy NSY-06:
  • Kleště jsou vyrobeny z kvalitní odolné oceli s krásnou černou povrchovou úpravou.
  • Řezačka obsahuje dvojitý výsek a funguje na principu klasické děrovačky.
  • Z formátu miniSIM vytvoří microSIM a z formátu microSIM vytvoří nanoSIM.
  • Možnost zbroušení hran přiloženým pilníkem anebo vyjmutí SIM karty nástrojem.

  • Obsah balení: vyřezávací kleště Noosy All In One Cutter, jemný pilník, hrotový PIN nástroj pro vyjmutí SIM karty. (part no. NSY06)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web