Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

ALIGATOR S4020 SENIOR + POUZDRO CLEAN SLEEVE žlutá (yellow)

Aligator S4020 Senior yellow   Aligator S4020 Senior zepředu   Aligator S4020 Senior zezadu  
Kat. číslo: 1060685
Barva: žlutá (yellow)
Dostupnost: -----
Jedinečný smartphone pro seniory Aligator S4020 Senior je parťákem a bratrem modelu S4020 Duo, ze kterého vychází. U chytrého seniorského mobilního telefonu Aligator S4020 Senior byl jako základ použit novější operační systém Android 4.2 Jelly Bean, který byl rozšířen o speciální uživatelské rozhraní Aligator Big Launcher. Tohle uživatelské rozhraní poskytuje mobilnímu telefonu Aligator S4020 Senior speciální funkce a vzhled, zaměřený na starší spoluobčany anebo pro lidi vyžadující jednoduchost. Smatphone Aligator S4020 Senior tak zaujme opravdu velkými ikonami, SOS funkcemi včetně služby SOS Locator, velkými popisky v menu, jednoduchostí nastavení, snadným ovládáním a speciálně upravenými hlasitými tóny anebo zřetelnější vibrační odezvou. Skvělý vzhled mobilního telefonu Aligator S4020 Senior zůstal zachován, stejně jako rychlý dvoujádrový 1,2GHz procesor s 3D akcelerátorem grafiky anebo extra velký a kvalitní 4 palcový kapacitní dotykový displej pro plnohodnotný zážitek z multimédií, hraní her a surfování po internetu. I model Aligator S4020 Senior nabízí praktickou možnost používání dvou SIM karet současně v jeden okamžik. S Aligatorem S4020 Senior tak můžete díky Dual Sim funkci využívat dva sloty pro Vaše dvě SIM karty. Nemusíte sebou zbytečně tahat dva mobilní telefony. Díky výše zmíněnému operačnímu systému Android si můžete do mobilního telefonu Aligator S4020 Senior snadno instalovat programy a hry ze služby obchodu Google Play, kde lze vybírat doslova z tisíců možných i nemožných aplikací. Mobilní telefon Aligator S4020 Senior není nijak omezen, Big Launcher je možné vypnout a i když je zapnutý, tak lze vše doinstalovat a dohrát buď do vnitřní paměti 512MB anebo na paměťovou kartu microSDHC. Nezbytné připojení k internetu Vám u mobilního telefonu Aligator S4020 Senior zajistí především bezdrátová síť WiFi, případně rychlé datové spojení GPRS nebo EDGE. Pro bezdrátové spojení k příslušenství je k dispozici Bluetooth technologie. O drátovou konektivitu mobilního telefonu Aligator S4020 Senior se postará horní audio konektor 3,5mm a na levé straně umístěný microUSB konektor pro nabíjení a USB kabel. Multimediální výbavě mobilního telefonu Aligator S4020 Senior dominuje zadní 3MPx kamera s interpolací a LED bleskem. Jako doplněk pak jistě uvítáte přední VGA kameru pro videohovory nebo Selfie fotky případně kvalitní FM rádio s RDS pro poslech Vaší oblíbené rozhlasové stanice. Vyjímatelná LiIon baterie o kapacitě 1300mAh udrží mobilní telefon Aligator S4020 Senior v provozu až celý týden. Smartphone Aligator S4020 Senior Vám tak bude stále a nepřetržitě k dispozici. Jedinečnost, která charakterizuje Aligator S4020 Senior je podtržena prvenstvím na českém trhu s chytrými mobilní telefony. Jedná se o první smartphone speciálně navržený pro seniory.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Jedinečný smartphone pro seniory Aligator S4020 Senior je parťákem a bratrem modelu S4020 Duo, ze kterého vychází.

U chytrého seniorského mobilního telefonu Aligator S4020 Senior byl jako základ použit novější operační systém Android 4.2 Jelly Bean, který byl rozšířen o speciální uživatelské rozhraní Aligator Big Launcher. Tohle uživatelské rozhraní poskytuje mobilnímu telefonu Aligator S4020 Senior speciální funkce a vzhled, zaměřený na starší spoluobčany anebo pro lidi vyžadující jednoduchost.

Smatphone Aligator S4020 Senior tak zaujme opravdu velkými ikonami, SOS funkcemi včetně služby SOS Locator, velkými popisky v menu, jednoduchostí nastavení, snadným ovládáním a speciálně upravenými hlasitými tóny anebo zřetelnější vibrační odezvou.

Skvělý vzhled mobilního telefonu Aligator S4020 Senior zůstal zachován, stejně jako rychlý dvoujádrový 1,2GHz procesor s 3D akcelerátorem grafiky anebo extra velký a kvalitní 4 palcový kapacitní dotykový displej pro plnohodnotný zážitek z multimédií, hraní her a surfování po internetu.

I model Aligator S4020 Senior nabízí praktickou možnost používání dvou SIM karet současně v jeden okamžik. S Aligatorem S4020 Senior tak můžete díky Dual Sim funkci využívat dva sloty pro Vaše dvě SIM karty. Nemusíte sebou zbytečně tahat dva mobilní telefony.

Díky výše zmíněnému operačnímu systému Android si můžete do mobilního telefonu Aligator S4020 Senior snadno instalovat programy a hry ze služby obchodu Google Play, kde lze vybírat doslova z tisíců možných i nemožných aplikací.

Mobilní telefon Aligator S4020 Senior není nijak omezen, Big Launcher je možné vypnout a i když je zapnutý, tak lze vše doinstalovat a dohrát buď do vnitřní paměti 512MB anebo na paměťovou kartu microSDHC.

Nezbytné připojení k internetu Vám u mobilního telefonu Aligator S4020 Senior zajistí především bezdrátová síť WiFi, případně rychlé datové spojení GPRS nebo EDGE. Pro bezdrátové spojení k příslušenství je k dispozici Bluetooth technologie.

O drátovou konektivitu mobilního telefonu Aligator S4020 Senior se postará horní audio konektor 3,5mm a na levé straně umístěný microUSB konektor pro nabíjení a USB kabel.

Multimediální výbavě mobilního telefonu Aligator S4020 Senior dominuje zadní 3MPx kamera s interpolací a LED bleskem. Jako doplněk pak jistě uvítáte přední VGA kameru pro videohovory nebo Selfie fotky případně kvalitní FM rádio s RDS pro poslech Vaší oblíbené rozhlasové stanice.

Vyjímatelná LiIon baterie o kapacitě 1300mAh udrží mobilní telefon Aligator S4020 Senior v provozu až celý týden. Smartphone Aligator S4020 Senior Vám tak bude stále a nepřetržitě k dispozici.

Jedinečnost, která charakterizuje Aligator S4020 Senior je podtržena prvenstvím na českém trhu s chytrými mobilní telefony. Jedná se o první smartphone speciálně navržený pro seniory.

Vlastnosti mobilního telefonu Aligator S4020 Senior:
  • Procesor - Dual Core, MTK6572, 1,2 GHz Cortex A7 + 3D akcelerátor grafiky
  • Displej - 4 palcový (101mm), kapacitní, multitouch, vysoké rozlišení, WVGA 800 x 480 bodů
  • Paměť RAM - DDR 256MB, Interní paměť - 512MB
  • Paměťová karta - microSDHC, maximální kapacita 32 GB
  • Konektory - microUSB, audio konektor 3,5mm
  • Dual SIM - ANO, obě SIM karty na příjmu současně, Dual StandBy
  • Pásmo - GSM 900/1800 MHz, Data - GSM/GPRS/EDGE, EGPRS Class 12
  • Operační systém - Android 4.2 Jelly Bean, seniorská uživatelská nadstavba Aligator Big Launcher
  • Seniorské funkce - SOS, SOS Locator, velké ikony, velké písmo, snadné ovládání, jednoduché nastavení
  • Aplikace - Podpora Google Play, Internetový prohlížeč, přehrávač médií, souborový manažer, kalendář a další + tisíce aplikací zdarma ke stažení
  • Podporované formáty video: WMV,MKV, MOV,AVI,RM/RMVB,MPEG-2/4
  • Podporované formáty audio: MP3,WMA,3GP,AAC,FLAC,WAV.OGG
  • Podporované formáty ebook: PDF, TXT, etc
  • Kamera/Fotoaparát - Přední: VGA, Zadní 3.0 MPx (s interpolací)
  • Blesk/Svítilna - Výkonná LED na zadní straně
  • Senzor náklonu/ otočení, Automatické otáčení obrazovky, Vestavěný reproduktor
  • Bluetooth, Wi-Fi, 802.11 B/G/N
  • Baterie - LiIon 1300mAh
  • Pohotovostní režim - 130 hodin
  • Doba hovoru - 210 minut

  • Rozměry: 125 x 64 x 10.8 mm
    Hmotnost: 132 g včetně baterie

    Obsah balení: chytrý mobilní telefon Aligator S4020 Senior, baterie LiIon 1300mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka s mikrofonem ovladačem a konektorem Jack 3,5mm, manuál Aligator S4020Senior, záruční list. (part no. AS4020SY)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web