Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

ALIGATOR S4040 DUO + POUZDRO CLEAN SLEEVE šedá (grey)

Aligator S4040 Duo grey   Aligator S4040 Duo zepředu   Aligator S4040 Duo zezadu  
Kat. číslo: 1060686
Barva: šedá (grey)
Dostupnost: -----
Další smartphone Aligator S4040 Duo v řadě velmi populárních mobilních telefonů s operačním systémem Android. Již daným standardem těchto modelů a Aligator S4040 Duo není vyjímkou, je podpora provozu dvou SIM karet současně v jeden okamžik. Chytrý mobilní telefon Aligator S4040 Duo obsahuje vynikající funkci Dual SIM a díky tomu má zabudované dva sloty pro dvě SIM karty. Aligator S4040 Duo tak dokáže obsluhovat jakékoliv dvě čísla současně. I v této nízke cenové kategorii se mobilní telefon Aligator S4040 Duo pyšní 4 palcovým kapacitním dotykovým displejem s WVGA rozlišením 800 x 480 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Dotykový displej chytrého mobilního telefonu Aligator S4040 Duo zaujme jistě i pokročilou IPS technologií vídebodového dotyku. Výše zmíněný operační systém Android 4.2 Jelly Bean je maximálně vybaven a i díky tomu Aligator S4040 Duo obsahuje prakticky vše co je po funkční a programové stránce potřeba. Samozřejmostí je pak možnost doplnění aplikací nebo aktualizace přes obchod Google Play. Aby operační systém běžel plynule a rychle je v mobilním telefonu Aligator S4040 Duo zabudován dvoujádrový 1,3GHz procesor, podpořený 512MB RAM pamětí a 4GB vnitřní pamětí, kterou lze rozšířit pomocí microSDHC paměťové karty. Mobilní telefon Aligator S4040 Duo reaguje svižně na jakýkoliv Váš podnět. Z multimediální výbavy mobilního telefonu Aligator S4040 Duo je jistě dominantní především zadní 5MPx kamera s interpolací, LED bleskem a možností natáčet video v solidním rozlišení. Přední klasická VGA kamera slouží pro video hovory anebo čím dál populárnější selfie fotky. Celkovou multimediální výbavu doplňuje i kvalitní FM rádio s RDS pro nerušený poslech oblíbené rozhlasové stanice. Připojit mobilní telefon Aligator S4040 Duo na internet je snadné pomocí bezdrátové sítě WiFi anebo díky rychlým datovým přenosům v rámci 3G sítě s rychlým HSDPA rozhraním. O bezdrátovou konektivitu k příslušenství se postará Bluetooth technologie a o snadnou orientaci v terénu pak GPS navigace s podporou A-GPS. Mobilní telefon Aligator S4040 Duo má klasický audio konektor 3,5mm pro připojení sluchátek netradičně na pravé straně a microUSB konektor pro připojení USB kabelu anebo nabíječky pak již klasicky na spodní straně. Výborná baterie LiIon s kapacitou 1300mAh udrží mobilní telefon Aligator S4040 Duo v provozu až dlouhých 11 dní. Samotný vzhled chytrého mobilního telefonu Aligator S4040 Duo je vyveden ve standardním duchu se stříbrným rámem po celém jeho obvodu. Smartphone Aligator S4040 Duo je všestranný krasavec úspěšně konkurující mobilním telefonům z vyšší cenové hladiny.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Další smartphone Aligator S4040 Duo v řadě velmi populárních mobilních telefonů s operačním systémem Android.

Již daným standardem těchto modelů a Aligator S4040 Duo není vyjímkou, je podpora provozu dvou SIM karet současně v jeden okamžik. Chytrý mobilní telefon Aligator S4040 Duo obsahuje vynikající funkci Dual SIM a díky tomu má zabudované dva sloty pro dvě SIM karty. Aligator S4040 Duo tak dokáže obsluhovat jakékoliv dvě čísla současně.

I v této nízke cenové kategorii se mobilní telefon Aligator S4040 Duo pyšní 4 palcovým kapacitním dotykovým displejem s WVGA rozlišením 800 x 480 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Dotykový displej chytrého mobilního telefonu Aligator S4040 Duo zaujme jistě i pokročilou IPS technologií vídebodového dotyku.

Výše zmíněný operační systém Android 4.2 Jelly Bean je maximálně vybaven a i díky tomu Aligator S4040 Duo obsahuje prakticky vše co je po funkční a programové stránce potřeba. Samozřejmostí je pak možnost doplnění aplikací nebo aktualizace přes obchod Google Play.

Aby operační systém běžel plynule a rychle je v mobilním telefonu Aligator S4040 Duo zabudován dvoujádrový 1,3GHz procesor, podpořený 512MB RAM pamětí a 4GB vnitřní pamětí, kterou lze rozšířit pomocí microSDHC paměťové karty. Mobilní telefon Aligator S4040 Duo reaguje svižně na jakýkoliv Váš podnět.

Z multimediální výbavy mobilního telefonu Aligator S4040 Duo je jistě dominantní především zadní 5MPx kamera s interpolací, LED bleskem a možností natáčet video v solidním rozlišení. Přední klasická VGA kamera slouží pro video hovory anebo čím dál populárnější selfie fotky. Celkovou multimediální výbavu doplňuje i kvalitní FM rádio s RDS pro nerušený poslech oblíbené rozhlasové stanice.

Připojit mobilní telefon Aligator S4040 Duo na internet je snadné pomocí bezdrátové sítě WiFi anebo díky rychlým datovým přenosům v rámci 3G sítě s rychlým HSDPA rozhraním. O bezdrátovou konektivitu k příslušenství se postará Bluetooth technologie a o snadnou orientaci v terénu pak GPS navigace s podporou A-GPS.

Mobilní telefon Aligator S4040 Duo má klasický audio konektor 3,5mm pro připojení sluchátek netradičně na pravé straně a microUSB konektor pro připojení USB kabelu anebo nabíječky pak již klasicky na spodní straně.

Výborná baterie LiIon s kapacitou 1300mAh udrží mobilní telefon Aligator S4040 Duo v provozu až dlouhých 11 dní. Samotný vzhled chytrého mobilního telefonu Aligator S4040 Duo je vyveden ve standardním duchu se stříbrným rámem po celém jeho obvodu.

Smartphone Aligator S4040 Duo je všestranný krasavec úspěšně konkurující mobilním telefonům z vyšší cenové hladiny.

Technická specifikace mobilního telefonu Aligator S4040 Duo:
  • Dual SIM - dualsim funkce, dvě SIM karty na příjmu současně, Dual StandBy
  • Operační systém: Android 4.2.2 Jelly Bean
  • Procesor: DualCore 1,3 GHz, MediaTek MT6572M, Cortex-A7, ARMv7, ARM Mali-400MP GPU
  • Displej: kapacitní, dotykový, IPS TFT, 4 palce, WVGA rozlišení 480 x 800 bodů, 16 miliónů barev
  • Paměť: 512 MB RAM, 4 GB vnitřní paměť (cca 1,5 GB pro uživatelská data), slot pro microSDHC/microSDXC paměťovou kartu
  • Telefon: čtyřpásmové GSM (GPRS/EDGE třídy 12), dvoupásmové 3G/WCDMA (HSDPA 21Mbps, HSUPA 5,76Mbps), 2x klasická SIM karta (miniSIM)
  • Konektivita: Bluetooth 3.0 (EDR, A2DP), Wi-Fi 802.11b/g/n, Hotspot, Direct, USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3,5mm
  • GPS: vestavěný GPS modul, podpora A-GPS
  • Fotoaparát: 5 MPx, interpolace, LED blesk, natáčení videa, přední kamera 0,3 MPx
  • Baterie: vyměnitelná LiIon 1300 mAh, doba hovoru 360 minut, pohotovostní doba 270 hodin
  • Senzory: senzor otočení, snímač vzdálenosti
  • Další vlastnosti: stereo FM rádio s RDS, Google Play, Google Search, Google Maps, Gmail, YouTube, Disk, Google+, Hangouts apod.

  • Rozměry: 123 x 63 x 10 mm
    Hmotnost: 99 gramů včetně baterie

    Obsah balení: mobilní telefon Aligator S4040 Duo, vyjímatelná baterie LiIon 1300 mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem a audio konektorem 3,5 mm jack, rychlý návod Aligator S4040Duo. (part no. AS4040G)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (2)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    04.12.2014   |   Anonymní uživatel
    Kde najdu podrobnější návod? Jedná se o použití fotoaparátu třeba předního, nebo jiné drobnosti neuvedené v rychlém návodu k použití.
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, manuál je přímo v telefonu a nebo potom na stránkách aligatoru. Díky za vas dotaz-
    19.11.2014   |   Anonymní uživatel
    Mám dotaz,je možnost získat podrobnější manuál k tomuto telefonu?Popřípadě zaslat na mojí adresu?Zakoupil jsem tento výrobek a jsem s ním velmi spokojen ale podrobnější popis nemám.Děkuji za odpověď.
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, manuál jako takový je přímo v telefonu a nebo si jej potom můžete stáhnout na stránkách Aligatoru http://aligator.cz/podpora díky za vas dotaz.
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web