Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

SAMSUNG SM-C115 GALAXY K ZOOM bílá (shimmery white)

Samsung Galaxy K zoom white   Samsung Galaxy K zoom zepředu   Samsung Galaxy K zoom zezadu   Samsung Galaxy K zoom foto  
Kat. číslo: 1080529
Barva: bílá (shimmery white)
Dostupnost: -----
Unikátní smartphone Samsung Galaxy K Zoom v kombinaci se skutečnou optikou a operačním systémem Android. Chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy K Zoom vyčnívá nad ostatní již na první pohled. Zepředu najdete klasický super výkonný smartphone, zatímco zadní část tvoří skutečný fotoaparát. Nová technologie výsuvného objektivu umožnila, že Samsung Galaxy K Zoom nabízí až 10násobný optický zoom, při zachování pozoruhodně tenkého těla. Navíc je Samsung Galaxy K Zoom přímo nabit profesionálními funkcemi. Snímač BSI s úchvatným rozlišením 20,7MPx zajišťuje dokonalé záběry, zatímco integrovaný chip ISP vytváří ty nejostřejší detaily. Pro záběry ve zhoršených světelných podmínkách disponuje Samsung Galaxy K Zoom rozměrným a neskutečně výkonným xenonovým bleskem. S optickým stabilizátorem pohybu doslova znehybníte jakýkoliv pohyb. Funkce Pro Suggest pak doslova sama navrhne optimalizované snímaní dané scenérie. Volnost při ovládání světla, zaostření jakéhokoliv pohybu anebo tolik populární selfie fotky foceny hlavní 20,7MPx kamerou vytvoří vždy přenádhernou fotku. K tomu všemu Samsung Galaxy K Zoom přidává možnost natáčet video ve FullHD rozlišení 60p s živými detaily a přirozeným plynulým pohybem. Aby tohle vše bylo možné jednoduše ovládat je zepředu umístěn Super AMOLED displej o úhlopříčce 4,8 palců, s HD rozlišením 1280 x 720 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Celý displej je zakryt odolným sklem Corning Gorilla Glass 3. Operační systém Android 4.4 KitKat je vybaven inovovanou uživatelskou nádstavbou TouchWiz. Díky tomu v mobilním telefonu Samsung Galaxy K Zoom najdete veškeré programové vybavení, včetně aplikaci, her, funkcí, nastavení kamery, to vše organizované přes Google Play anebo SamsungApps. Aby operační systém běžel co nejrychleji tepe v útrobách Samsungu Galaxy K Zoom šestijádrový procesor. Čtyři jádra o frekvenci 1,3GHz pro úsporu energie a dvě jádra 1,7GHz pro dostatečný výkon. Celá výbava je podpořena 2GB RAM pamětí a 8GB vnitřní pamětí, kterou lze rozšířit buď pomocí microSDHC paměťový karty anebo cloud úložiště. Smartphone Samsungu Galaxy K Zoom lze k internetu připojit přes bezdrátovou síť WiFi, rychlé datové přenosy jak v 3G síti, ale i v 4G síti v rámci rychlého pásma LTE. Další konektivitu Samsungu Galaxy K Zoom zajišťuje bezdrátové spojení Bluetooth, unifikované ANT+ spojení, dotykové NFC anebo navigace GPS s podporou A-GPS a GLONASS. Samozřejmostí je pak i klasické drátové spojení v podobě horního audio konektoru 3,5mm a dolního konektoru microUSB v klasickém provedení. Zmíněný microUSB konektor je vybaven i MHL 1.3 rozhraním přenosu obrazu ve vysokém rozlišení přes HDMI kabel. Vyjímatelná LiIon baterie o vysoké kapacitě 2430mAh udrží Samsung Galaxy K Zoom v provozu až 14 dní. Samotný Samsung Galaxy K Zoom se vyznačuje ergonomickým designem s perforovaným vzorem. Přirozená a ergonomická krása mobilního telefonu Samsung Galaxy K Zoom je příjemná na dotek i na pohled.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Unikátní smartphone Samsung Galaxy K Zoom v kombinaci se skutečnou optikou a operačním systémem Android.

Chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy K Zoom vyčnívá nad ostatní již na první pohled. Zepředu najdete klasický super výkonný smartphone, zatímco zadní část tvoří skutečný fotoaparát. Nová technologie výsuvného objektivu umožnila, že Samsung Galaxy K Zoom nabízí až 10násobný optický zoom, při zachování pozoruhodně tenkého těla. Navíc je Samsung Galaxy K Zoom přímo nabit profesionálními funkcemi.

Snímač BSI s úchvatným rozlišením 20,7MPx zajišťuje dokonalé záběry, zatímco integrovaný chip ISP vytváří ty nejostřejší detaily. Pro záběry ve zhoršených světelných podmínkách disponuje Samsung Galaxy K Zoom rozměrným a neskutečně výkonným xenonovým bleskem. S optickým stabilizátorem pohybu doslova znehybníte jakýkoliv pohyb. Funkce Pro Suggest pak doslova sama navrhne optimalizované snímaní dané scenérie.

Volnost při ovládání světla, zaostření jakéhokoliv pohybu anebo tolik populární selfie fotky foceny hlavní 20,7MPx kamerou vytvoří vždy přenádhernou fotku. K tomu všemu Samsung Galaxy K Zoom přidává možnost natáčet video ve FullHD rozlišení 60p s živými detaily a přirozeným plynulým pohybem.

Aby tohle vše bylo možné jednoduše ovládat je zepředu umístěn Super AMOLED displej o úhlopříčce 4,8 palců, s HD rozlišením 1280 x 720 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Celý displej je zakryt odolným sklem Corning Gorilla Glass 3.

Operační systém Android 4.4 KitKat je vybaven inovovanou uživatelskou nádstavbou TouchWiz. Díky tomu v mobilním telefonu Samsung Galaxy K Zoom najdete veškeré programové vybavení, včetně aplikaci, her, funkcí, nastavení kamery, to vše organizované přes Google Play anebo SamsungApps.

Aby operační systém běžel co nejrychleji tepe v útrobách Samsungu Galaxy K Zoom šestijádrový procesor. Čtyři jádra o frekvenci 1,3GHz pro úsporu energie a dvě jádra 1,7GHz pro dostatečný výkon. Celá výbava je podpořena 2GB RAM pamětí a 8GB vnitřní pamětí, kterou lze rozšířit buď pomocí microSDHC paměťový karty anebo cloud úložiště.

Smartphone Samsungu Galaxy K Zoom lze k internetu připojit přes bezdrátovou síť WiFi, rychlé datové přenosy jak v 3G síti, ale i v 4G síti v rámci rychlého pásma LTE. Další konektivitu Samsungu Galaxy K Zoom zajišťuje bezdrátové spojení Bluetooth, unifikované ANT+ spojení, dotykové NFC anebo navigace GPS s podporou A-GPS a GLONASS.

Samozřejmostí je pak i klasické drátové spojení v podobě horního audio konektoru 3,5mm a dolního konektoru microUSB v klasickém provedení. Zmíněný microUSB konektor je vybaven i MHL 1.3 rozhraním přenosu obrazu ve vysokém rozlišení přes HDMI kabel.

Vyjímatelná LiIon baterie o vysoké kapacitě 2430mAh udrží Samsung Galaxy K Zoom v provozu až 14 dní. Samotný Samsung Galaxy K Zoom se vyznačuje ergonomickým designem s perforovaným vzorem.

Přirozená a ergonomická krása mobilního telefonu Samsung Galaxy K Zoom je příjemná na dotek i na pohled.

Technická specifikace mobilního telefonu Samsung Galaxy K Zoom:
  • Operační systém: Android 4.4 KitKat, nádstavba TouchWiz
  • Procesor: Hexa Core, Samsung Exynos 5 Hexa 5260, 2x ARM Cortex-A15 MPcore, 4x ARM Cortex-A7 MPcore, ARMv7, ARM Mali-T624 GPU
  • Displej: kapacitní, dotykový, Super AMOLED, 4,8 palce (121,9mm), HD rozlišení 720 x 1280 bodů, 16 miliónů barev, Corning Gorilla Glass 3
  • Paměť: 2 GB RAM, 8 GB vnitřní paměť, volná paměť pro data 4 GB, slot pro microSDHC / microSDXC paměťovou kartu
  • Telefon: čtyřpásmový GSM modul (GPRS/EDGE třídy 12), čtyřpásmový WCDMA/3G modul (HSDPA+ 42Mbps / HSUPA 5,76Mbps), 4G/LTE (kat. 4, 150/50 Mb/s), microSIM karta
  • Konektivita: Bluetooth 4.0 (EDR, A2DP), Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (HT40), Wi-Fi hotspot, Wi-Fi Direct, USB 2.0 / microUSB, MHL 1.3, audio konektor 3,5mm, DLNA, NFC, ANT+, OTG
  • GPS: podpora A-GPS, podpora GLONASS, digitální kompas
  • Fotoaparát: 20,7 MPx, Xenon blesk, 10x optický zoom, plynulý autofocus, optická stabilizace, záznam videa ve FullHD 1080p 60sn/s, druhá kamera 2MPx
  • Funkce kamery: Skutečná optika, snímač BSI, čip ISP, optický stabilizátor obrazu, snadné snímání, 20,7megapixelová selfie fotka, ovládání světla, zaostření při neočekávaných pohybech apod.
  • Baterie: vyměnitelná Li-Ion 2430 mAh, doba hovoru 600 minut, pohotovostní doba 340 hodin, vícejádrový procesor pro vyšší výdrž
  • Senzory: Accelerometer, Gyro Sensor, Geomagnetic Sensor, Light Sensor, Proximity Sensor
  • Další vlastnosti: socíální sítě, Google Play, Android S Beam, Google Search, Maps, Gmail, Talk, YouTube, mnoho Samsung aplikací, neoklasický ergonomický design apod.

  • Rozměry: 137,5 x 70,8 x 20,2 mm
    Hmotnost: 200 gramů včetně baterie

    Obsah balení: mobilní telefon Samsung Galaxy K Zoom, baterie LiIon 2430 mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem a audio konektorem 3,5 mm jack, manuál Samsung SM-C115. (part no. SM-C1150ZWAXEZ)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web