Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Sony Ericsson HBH-PV705 béžová (sand)

Kat. číslo: 5097025
Barva: béžová (sand)
Dostupnost: -----
Vynikající výkon, kompaktní provedení. HBH-PV705 je až moc dobrá, aby mohla být skutečná. Tato náhlavní souprava vážící pouhých 14 gramů nabízí až 12 hodin hovoru a 300 hodin pohotovostního režimu.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Vynikající výkon, kompaktní provedení
HBH-PV705 je až moc dobrá, aby mohla být skutečná. Tato náhlavní souprava vážící pouhých 14 gramů nabízí až 12 hodin hovoru a 300 hodin pohotovostního režimu. Poskytuje skutečně vynikající výkon v kompaktním provedení s diskrétními, přesto však stylovými barvami. Je tak lehká, že vám může sedět na uchu a díky dlouhé době hovoru ji můžete používat celý den, nebo ji můžete nosit na krku na dodané šňůrce.

Čistokrevná souprava Sony Ericsson
HBH-PV705 poskytuje zřejmé výhody - vysokou kvalitu, důvěryhodnost a pohodlí. Náhlavní souprava Sony Ericsson Bluetooth může díky svému původu splnit vše, co slibuje, navzdory malým rozměrům a nízké cenové kategorii. Pokud jde o technologii a provedení, HBH-PV705 vychází z letitých zkušeností a výsledků zkoušek.

Kompatibilita
Všechny bezdrátové náhlavní soupravy Sony Ericsson jsou vyvíjeny v koordinaci s mobilními telefony Sony Ericsson, ale také jsou kompatibilní s telefony vybavenými technologií Bluetooth od jiných výrobců.

Výkonná náhlavní souprava Bluetooth v kompaktním provedení
HBH-PV705 je až moc dobrá, aby mohla být skutečná. Pokud jste někdy mysleli, že budete chodit bez drátů, mohla by to být dokonalá náhlavní souprava. Dvanáct hodin hovoru a 300 hodin pohotovostního režimu je výjimečný výkon u tak malého a levného výrobku, jako je HBH-PV705. Váží pouhých 14 gramů a lze ji nosit a používat celé hodiny v autě, v práci i doma. Na HBH-PV705 je dobře vidět, že vychází z letitých zkušeností Sony Ericsson s výrobou bezdrátových náhlavních souprav. Tvar tužky poskytuje lepší výkon a větší volnost, než by se dalo čekat u výrobku s tak konkurenční cenou. Všechny bezdrátové náhlavní soupravy Sony Ericsson byly vyvinuty v koordinaci s mobilními telefony Sony Ericsson, takže nabízejí dokonale sladěné řešení handsfree. A stejně jako ostatní bezdrátové náhlavní soupravy Sony Ericsson je kompatibilní také s mobilními telefony jiných značek, vybavenými technologií Bluetooth.

Výjimečná doba hovoru a pohotovostního režimu
Lehké a kompaktní provedení
Kompatibilita
Osvědčená technologie

DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (5)

ZADAT NOVÝ DOTAZ
23.03.2009   |   Anonymní uživatel
Prosím, zapomně jsem přístupový kód,můžete mi jej poslat? Moc děkuji. Otto R.
Odpověď 1M.cz:
Dobrý den, kód pro spárování je "0000" (čtyři nuly). Hezký den.
28.06.2007   |   Anonymní uživatel
Dobrý den, po zapnutí se mi ozývá přerušované pípání. Zrušit to nejde ani radou zmáčknout obě tlačítka hlasitosti najednou. Je nějaká pomoc, jak to zrušit? Děkuji
Odpověď 1M.cz:
Dobrý den,
Doporučujeme zaslat na reklamaci.
28.02.2007   |   Anonymní uživatel
Posílám email k přdchozímu dotazu. Děkuji
Odpověď 1M.cz:
Nedá, k této funkci potřebujete technologii Multipoint.
28.02.2007   |   Anonymní uživatel
Dobrý den, prosím o info zda se dá používat současně s dvěma telefony. Jde o telefony Sony Ericsson. Děkuji
Odpověď 1M.cz:
Nedá, k této funkci potřebujete technologii Multipoint.
06.09.2006   |   Anonymní uživatel
Dobrý den Zajímá mne jaká je výbava u tohoto sluchátka, tj. jestli je v krabici i nabíječka, nějaká šňůrka, či náhradní držák za ucho. Děkuji V. Rotter
Odpověď 1M.cz:
Nabíječka, manuály, šňurka.
[+] všechny dotazy
© 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web