Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

LG D855 G3 32GB zlatá (black gold)

LG G3 gold   LG G3 z boku   LG G3 zezadu  
Kat. číslo: 1110265
Barva: zlatá (black gold)
Dostupnost: -----
Nejchytřejší špičkový smartphone LG G3 je naprosto nekompromisní top model s operačním systém Android, který Vás uchvátí. Chytrý mobilní telefon LG G3 zaujme jak neotřelým designem, tak i svými funkcemi a parametry. První svého druhu s precizním TFT IPS+ LCD displejem o úhlopříčce 5,5 palce s neskutečným QuadHD rozlišením 2560 x 1440 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Displej je navíc chráněn odolným sklem Corning Gorilla Glass 3. Operační systém Android 4.4 KitKat je vybaven zbrusu novou uživatelskou nádstavbou LG UI s flatovým designem. Programová výbava mobilního telefonu LG G3 byla výrazně zeštíhlena, zredukováním podobných funkcí do jedné. Samotné grafické rozhraní je nově intuitivnější a hlavně výrazně přehlednější. Vše můžete jednoduše organizovat nebo přidávat přes Google Play nebo LG SmartWorld, navíc můžete jednoduše odebrat i předinstalované aplikace. Aby operační systém ve smartphonu LG G3 běžel co nejsvižnějí je zde přítomen čtyřjádrový 2,5GHz procesor podpořený 3GB RAM pamětí a 32GB vnitřní pamětí, kterou lze rozšířit buď pomocí microSDHC paměťové karty anebo cloud úložiště. Špičkový model LG G3 je vybaven doslova špičkovou kamerou. Hlavní zadní kamera ma rozlišení 13Mpx s pokročilou optickou stabilizací obrazu OIS+ a možností přisvícení výkonným duálním LED bleskem. Velkým plusem je laserové automatické ostření, které měří vzdálenost a přispívá k fotkám nejvyšší kvality. Kamera u LG G3 dokáže pořídit nejen fotky, ale i natáčet video a to jak ve FullHD rozlišení, tak dokonce i v ještě vyšší kvalitě UltraHD rozlišení. Přední 2,1Mpx kamera je ostřejší než kdy dříve s integrovanou technologií Flash UI a s jednoduchým selfie gestem. Mobilní telefon LG G3 je doslova přeplněn nejnovějšími vlastnostmi, kterými je například bezdrátové nabíjení na bázi standardu Qi, předvídatelná funkce Smart Notice, odemykání mobilního telefonu Knock Code, 1W reproduktor s funkcí Boost Amp anebo LED notifikační diodu. Smartphone LG G3 nabízí široké spektrum konektivity. V LG G3 najdeme bezdrátovou síť WiFi, bezdrátové spojení Bluetooth, rychlé datové přenosy jak v 3G síti, tak i v 4G v rámci nejrychlejšího pásma LTE, dotykové NFC případně infra port pro dálkové ovládání ostatních spotřebičů. Navigace GPS je vybavena podporou A-GPS a GLONASS. Klasické drátové spojení obstarává dole umístěný audio konektor 3,5mm a microUSB konektor pro nabíjení a USB kabel. Zmíněný microUSB konektor je vybaven i MHL rozhraním přenosu obrazu ve vysokém rozlišení přes HDMI kabel. V neposlední řadě obsahuje LG G3 i populární FM rádio s RDS pro poslech oblíbené rozhlasové stanice. Vyměnitelná LiIon baterie o kapacitě 3000mAh s funkcí snížení spotřeby energie udrží LG G3 v provozu až 20 dní. Nádherná metalická konstrukce LG G3 je nyní lehčí a díky vzhledu, plovoucího oblouku, je i štíhlejší. Zadní inovované tlačítkopřispívá k tomu, že lze LG G3 ovládat pohodlně pouze jednou rukou. Chytrý mobilní telefon LG G3 se právem řadí k tomu nejlepšímu, pokud není dokonce sám nejlepší.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Nejchytřejší špičkový smartphone LG G3 je naprosto nekompromisní top model s operačním systém Android, který Vás uchvátí.

Chytrý mobilní telefon LG G3 zaujme jak neotřelým designem, tak i svými funkcemi a parametry. První svého druhu s precizním TFT IPS+ LCD displejem o úhlopříčce 5,5 palce s neskutečným QuadHD rozlišením 2560 x 1440 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Displej je navíc chráněn odolným sklem Corning Gorilla Glass 3.

Operační systém Android 4.4 KitKat je vybaven zbrusu novou uživatelskou nádstavbou LG UI s flatovým designem. Programová výbava mobilního telefonu LG G3 byla výrazně zeštíhlena, zredukováním podobných funkcí do jedné. Samotné grafické rozhraní je nově intuitivnější a hlavně výrazně přehlednější. Vše můžete jednoduše organizovat nebo přidávat přes Google Play nebo LG SmartWorld, navíc můžete jednoduše odebrat i předinstalované aplikace.

Aby operační systém ve smartphonu LG G3 běžel co nejsvižnějí je zde přítomen čtyřjádrový 2,5GHz procesor podpořený 3GB RAM pamětí a 32GB vnitřní pamětí, kterou lze rozšířit buď pomocí microSDHC paměťové karty anebo cloud úložiště.

Špičkový model LG G3 je vybaven doslova špičkovou kamerou. Hlavní zadní kamera ma rozlišení 13Mpx s pokročilou optickou stabilizací obrazu OIS+ a možností přisvícení výkonným duálním LED bleskem. Velkým plusem je laserové automatické ostření, které měří vzdálenost a přispívá k fotkám nejvyšší kvality.

Kamera u LG G3 dokáže pořídit nejen fotky, ale i natáčet video a to jak ve FullHD rozlišení, tak dokonce i v ještě vyšší kvalitě UltraHD rozlišení. Přední 2,1Mpx kamera je ostřejší než kdy dříve s integrovanou technologií Flash UI a s jednoduchým selfie gestem.

Mobilní telefon LG G3 je doslova přeplněn nejnovějšími vlastnostmi, kterými je například bezdrátové nabíjení na bázi standardu Qi, předvídatelná funkce Smart Notice, odemykání mobilního telefonu Knock Code, 1W reproduktor s funkcí Boost Amp anebo LED notifikační diodu.

Smartphone LG G3 nabízí široké spektrum konektivity. V LG G3 najdeme bezdrátovou síť WiFi, bezdrátové spojení Bluetooth, rychlé datové přenosy jak v 3G síti, tak i v 4G v rámci nejrychlejšího pásma LTE, dotykové NFC případně infra port pro dálkové ovládání ostatních spotřebičů.

Navigace GPS je vybavena podporou A-GPS a GLONASS. Klasické drátové spojení obstarává dole umístěný audio konektor 3,5mm a microUSB konektor pro nabíjení a USB kabel. Zmíněný microUSB konektor je vybaven i MHL rozhraním přenosu obrazu ve vysokém rozlišení přes HDMI kabel.

V neposlední řadě obsahuje LG G3 i populární FM rádio s RDS pro poslech oblíbené rozhlasové stanice. Vyměnitelná LiIon baterie o kapacitě 3000mAh s funkcí snížení spotřeby energie udrží LG G3 v provozu až 20 dní.

Nádherná metalická konstrukce LG G3 je nyní lehčí a díky vzhledu, plovoucího oblouku, je i štíhlejší. Zadní inovované tlačítkopřispívá k tomu, že lze LG G3 ovládat pohodlně pouze jednou rukou.

Chytrý mobilní telefon LG G3 se právem řadí k tomu nejlepšímu, pokud není dokonce sám nejlepší.

Technická specifikace mobilního telefonu LG G3:
  • Operační systém: Android 4.4 KitKat, nadstavba LG UI/UX flat 4.1
  • Procesor: Quad Core 2,5 GHz, Qualcomm Snapdragon 801, MSM8974AC, Krait 400, ARMv7, Adreno 330 GPU
  • Displej: kapacitní, dotykový, IPS+ LCD, 5,5 palce, QuadHD rozlišení 1440 x 2560 bodů (534 ppi), 16 miliónů barev, Corning Gorilla Glass 3
  • Paměť: 3 GB RAM, 32 GB vnitřní paměť, volná paměť pro data cca 27 GB, slot pro microSDHC / microSDXC paměťovou kartu
  • Telefon: čtyřpásmový GSM modul (GPRS/EDGE třídy 12), čtyřpásmový WCDMA/3G modul (HSDPA+ 42Mbps / HSUPA 5,76Mbps), 4G/LTE (kat. 4, 150/50 Mb/s), microSIM karta
  • Konektivita: Bluetooth 4.0 (LE, A2DP), Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (DualBand), Wi-Fi hotspot, Wi-Fi Direct, USB 2.0 / microUSB, MHL, audio konektor 3,5mm, DLNA, Miracast, NFC, IR Led, OTG
  • GPS: podpora A-GPS, podpora GLONASS, digitální kompas
  • Fotoaparát: 13 MPx, 2x LED blesk, OIS+, laserový autofocus, zoom, záznam videa ve FullHD / UHD rozlišení (4K video), druhá kamera 2,1MPx (FullHD video)
  • Funkce kamery: Laser AF, Kouzelné zaměření, HDR, hlasová spoušť, samospoušť mávnutím apod.
  • Baterie: vyjímatelná Li-Ion 3000 mAh, doba hovoru 1000 minut, pohotovostní doba 500 hodin, šetření energie
  • Další funkce: Pohybové gesta, notifikační LED dioda, FM rádio s RDS, 3 mikrofony, 1W reproduktor apod.
  • Další vlastnosti: socíální sítě, Google Play, Search, Maps, Gmail, Talk, YouTube, mnoho LG aplikací, Smart Notice, SmartWorld, Quick Memo, Q-Slide, Knock Code, Easy Home apod.

  • Rozměry: 146,3 x 74,6 x 8,95 mm
    Hmotnost: 150 gramů včetně baterie

    Obsah balení: mobilní telefon LG G3, baterie LiIon 3000 mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka LG QuadBeat 2 s ovladačem a audio konektorem 3,5 mm jack, manuál LG D855 G3, záruční list. (part no. LGD855.ACZEKG)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web