Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Huawei originální flipové pouzdro S-View pro Huawei Ascend P7 bílá (white)

Huawei Flip Case S-View Huawei Ascend P7 white   Huawei Flip Case S-View Huawei Ascend P7 krabička  
Kat. číslo: 5141015
Výrobce: Huawei
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Originální flipové pouzdro Huawei pro špičkový chytrý mobilní telefon Huawei Ascend P7. Flipové pouzdro Huawei je vyrobeno v jednoduché, ale o to praktičtější konstrukci, ktará v sobě zahrnuje odolnou plastovou vaničku a vnější umělou kůži s flipem. Vnitřek pouzdra Huawei je tvořen plastovou vaničkou, přesně pro mobilní telefon Huawei Ascend P7 a flipem z umělé kůže a to jak ze vnitř, tak i z venkovní strany. Do plastové vaničky se přesně nacvakne smartphone Huawei Ascend P7 a je chráněn jak zezadu, tak i částečně z bočních stran. Vanička obsahuje veškeré otvory jak pro kameru s LED bleskem, tak i výřezy pro konektory, reproduktory a ovládací prvky mobilního telefonu. Smartphone Huawei Ascend P7 tak nemusíte za žádných okolností z pouzdra Huawei vytahovat ven. Vnější část pouzdra je tvořena taktéž umělou kůží a to jak na vaničce, tak i na předním flipu, který chrání displej mobilního telefonu Huawei Ascend P7 před poškozením. Flipové pouzdro Huawei je vyrobeno jako aktivní, takže po otevření flipu se Huawei Ascend P7 odemče, zatímco po zavření se sám opětovně zamče. Navíc pouzdro Huawei obsahuje i průhledné okénko S-View chráněné průhlednou slídou, které slouží k zobrazení stavového pruhu mobilního telefonu Huawei Ascend P7. Pouzdro Huawei se tak nemusí ani otevírat a máte ihned přehled o tom co se děje, kdo Vám volá apod. Originální pouzdro Huawei je doplněno o přední vyražený nápis Huawei a zadní vyražené logo Huawei. Kvalitní originální flipové pouzdro Huawei je jistě skvělým doplňkem pro smartphone Huawei Ascend P7.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Originální flipové pouzdro Huawei pro špičkový chytrý mobilní telefon Huawei Ascend P7.

Flipové pouzdro Huawei je vyrobeno v jednoduché, ale o to praktičtější konstrukci, ktará v sobě zahrnuje odolnou plastovou vaničku a vnější umělou kůži s flipem. Vnitřek pouzdra Huawei je tvořen plastovou vaničkou, přesně pro mobilní telefon Huawei Ascend P7 a flipem z umělé kůže a to jak ze vnitř, tak i z venkovní strany.

Do plastové vaničky se přesně nacvakne smartphone Huawei Ascend P7 a je chráněn jak zezadu, tak i částečně z bočních stran. Vanička obsahuje veškeré otvory jak pro kameru s LED bleskem, tak i výřezy pro konektory, reproduktory a ovládací prvky mobilního telefonu.

Smartphone Huawei Ascend P7 tak nemusíte za žádných okolností z pouzdra Huawei vytahovat ven. Vnější část pouzdra je tvořena taktéž umělou kůží a to jak na vaničce, tak i na předním flipu, který chrání displej mobilního telefonu Huawei Ascend P7 před poškozením.

Flipové pouzdro Huawei je vyrobeno jako aktivní, takže po otevření flipu se Huawei Ascend P7 odemče, zatímco po zavření se sám opětovně zamče. Navíc pouzdro Huawei obsahuje i průhledné okénko S-View chráněné průhlednou slídou, které slouží k zobrazení stavového pruhu mobilního telefonu Huawei Ascend P7.

Pouzdro Huawei se tak nemusí ani otevírat a máte ihned přehled o tom co se děje, kdo Vám volá apod. Originální pouzdro Huawei je doplněno o přední vyražený nápis Huawei a zadní vyražené logo Huawei.

Kvalitní originální flipové pouzdro Huawei je jistě skvělým doplňkem pro smartphone Huawei Ascend P7.

Vlastnosti originálního flipové pouzdra Huawei:
  • Vanička z odolné umělé hmoty přesně pro mobilní telefon Huawei Ascend P7.
  • Vanička obsahuje veškeré otvory a výřezy, mobilní telefon se namusí vyndávat ven.
  • Vanička je z vnějšku potažena umělou kůží, na kterou navazuje přední flipová část.
  • Flip se otevírá do boku jako kniha a obsahuje průhledné okénko S-View chraněné slídou.
  • Flip zobrazuje stavový pruh a je aktivní, takže otevřením odemknete a zavřením zamknete displej.
  • Originální flipové pouzdro s logem a napísem Huawei přesně pro špičkový smartphone Huawei Ascend P7.

  • Obsah balení: originální flipové pouzdro Huawei S-View pro chytrý mobilní telefon Huawei Ascend P7. (part no. 51990621)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web