Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Plantronics M90 Bluetooth Headset černá (black)

Plantronics M90 black   Plantronics M90 bez klipu   Plantronics M90 z boku   Plantronics M90 krabička  
Kat. číslo: 6017568
Výrobce: Plantronics
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Skoro identický Bluetooth headset Plantronics M90 jako nižší model M70 téže značky. Liší se lesklým celo barevným provedením, obsahem balení a jemnými drobnostmi v již tak vynikající výbavě. Bluetooth headset Plantronics M90 se vyznačuje nejen dlouho trvajícím pohodlím při telefonování, ale i skvěle řešeným snadným ovládáním. Vystačí si v podstatě pouze s hlavním multifunkčním tlačítkem, kterému sekunduje pouze tlačítko hlasitosti a tlačítko zapnutí nebo vypnutí Bluetooth headsetu Plantronics M90. Co se týká zmíněného komfortu nošení, tak ten demonstruje fakt, že v podstatě můžete zapomenout na to, že máte vůbec nějaký Bluetooth headset na uchu. Plantronics M90 lze nosit na uchu a to jak s klipem za ucho, tak i bez něj a to hlavně díky ideálně tvarovanému gelovému špuntu, který je dokonale pohodlný. Plantronics M90 se pyšní i hlasovými informacemi, které provází například fázi párování, stavové záznamy o hovorech, stav baterie, připojení a další. Plantronics M90 umí nejen přenos hlasu, ale i hudby, kterou můžete i základně ovládat. Bluetooth headset Plantronics M90 je vybaven inovovanou funkcí DeepSleep Hibernation, která umožňuje až neskutečnou délku 180 dní od nabití. Pokud se od Bluetooth headsetu vzdálíte, tak se Plantronics M90 automaticky přepne do zmíněného módu DeepSleep Hibernation právě pro úsporu energie a po návratu jej můžete opět začít nerušeně používat. Již samozřejmostí u Bluetooth headsetů Plantronics je dokonalá eliminace okolního hluku, šumu a ozvěny včetně kvalitního zvukového přenosu díky funkci HD Audio. K tomu všemu Plantronics M70 přidává i podporu aplikace Plantronics Find MyHeadset pro nalezení zapomenutého headsetu anebo měřič stavu baterie pro iOS a Plantronics Battery Widget pro Android. Pomocí technologie Multipoint můžete s Plantronicsem M90 vyřizovat hovory nebo poslouchat hudbu ze dvou zařízení současně v jeden okamžik, například z mobilního telefonu a tabletu. Navíc v balení Bluetooth headsetu Plantronics M90 najdete USB kabel, který Vám umožní nabíjet současně jak samotný headset, tak i díky USB výstupu po připojení Vašeho USB kabelu například Váš chytrý mobilní telefon. Osvoboďte s pomocí Bluetooth headset Plantronics M90 Vaše ucho od nutnosti přiložit Váš smarthone.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Skoro identický Bluetooth headset Plantronics M90 jako nižší model M70 téže značky. Liší se lesklým celo barevným provedením, obsahem balení a jemnými drobnostmi v již tak vynikající výbavě.

Bluetooth headset Plantronics M90 se vyznačuje nejen dlouho trvajícím pohodlím při telefonování, ale i skvěle řešeným snadným ovládáním. Vystačí si v podstatě pouze s hlavním multifunkčním tlačítkem, kterému sekunduje pouze tlačítko hlasitosti a tlačítko zapnutí nebo vypnutí Bluetooth headsetu Plantronics M90.

Co se týká zmíněného komfortu nošení, tak ten demonstruje fakt, že v podstatě můžete zapomenout na to, že máte vůbec nějaký Bluetooth headset na uchu. Plantronics M90 lze nosit na uchu a to jak s klipem za ucho, tak i bez něj a to hlavně díky ideálně tvarovanému gelovému špuntu, který je dokonale pohodlný.

Plantronics M90 se pyšní i hlasovými informacemi, které provází například fázi párování, stavové záznamy o hovorech, stav baterie, připojení a další. Plantronics M90 umí nejen přenos hlasu, ale i hudby, kterou můžete i základně ovládat.

Bluetooth headset Plantronics M90 je vybaven inovovanou funkcí DeepSleep Hibernation, která umožňuje až neskutečnou délku 180 dní od nabití. Pokud se od Bluetooth headsetu vzdálíte, tak se Plantronics M90 automaticky přepne do zmíněného módu DeepSleep Hibernation právě pro úsporu energie a po návratu jej můžete opět začít nerušeně používat.

Již samozřejmostí u Bluetooth headsetů Plantronics je dokonalá eliminace okolního hluku, šumu a ozvěny včetně kvalitního zvukového přenosu díky funkci HD Audio. K tomu všemu Plantronics M70 přidává i podporu aplikace Plantronics Find MyHeadset pro nalezení zapomenutého headsetu anebo měřič stavu baterie pro iOS a Plantronics Battery Widget pro Android.

Pomocí technologie Multipoint můžete s Plantronicsem M90 vyřizovat hovory nebo poslouchat hudbu ze dvou zařízení současně v jeden okamžik, například z mobilního telefonu a tabletu. Navíc v balení Bluetooth headsetu Plantronics M90 najdete USB kabel, který Vám umožní nabíjet současně jak samotný headset, tak i díky USB výstupu po připojení Vašeho USB kabelu například Váš chytrý mobilní telefon.

Osvoboďte s pomocí Bluetooth headset Plantronics M90 Vaše ucho od nutnosti přiložit Váš smarthone.

Vlastnosti Bluetooth headsetu Plantronics M90:
  • Kompaktní vzhled a lehká konstrukce pro pohodlné nošení, precizní kvalita zpracování.
  • Hlasový průvodce nastavením, hlasové informace o stavu headsetu, baterie, hovoru apod.
  • Umožňuje streamování hudby nebo GPS povelů včetně jednoduchého ovládání hudby.
  • Dokonalé odstranění okolního hluku, šumu, ozvěny, včetně technologie HD Audio.
  • DeepSleep Hibernation mód pro dosažení delšího doby od nabití až 180 dní.
  • MultiPoint technologie pro možnost současného spárování dvou zařízení.
  • Speciální nabíjecí USB kabel Plantronics 2v1 s microUSB konektorem a USB výstupem.
  • Aplikace Plantronics Find MyHeadset, měřič baterie pro iOS nebo widget pro Android.

  • Technická specifikace Bluetooth headsetu Plantronics M90:
  • Bluetooth 3.0, EDR, HFP, HSP, A2DP, AVRCP, 10 metrů dosah.
  • Odstranění šumu a ruchů okolí, širokopásmové Audio HD.
  • QuickPair technologie pro rychlé a jednoduché párování.
  • Nabíjení headsetu přes standardní microUSB konektor.
  • Doba hovoru 11 hodin, pohotovostní režim 16 dní, DeepSleep až 180 dní.
  • MultiPoint technologie a podpora Plantronics aplikací pro iOS a Android.
  • Hlasové ovládání a pokyny v angličtině, ruštině nebo němčině.
  • Tři tlačítka - multifunkční, hlasitosti a zapnutí/vypnutí headsetu.

  • Rozměry: 45 x 15 x 10 mm
    Hmotnost: 8 gramů

    Obsah balení: Bluetooth headset Plantronics M90, průhledný gelový špunt do ucha, průhledný klip za ucho, 2v1 USB kabel s microUSB konektorem a USB výstupem, manuál Plantronics M90. (part no. 201152-05)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web