Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Samsung EF-WG900BK Punching Pattern originální flipové pouzdro Wallet pro Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo černá (charcoal black)

Samsung EF-WG900BKEGWW   Samsung EF-WG900BKEGWW otevřený   Samsung EF-WG900BKEGWW zezadu  
Kat. číslo: 5077187
Výrobce: Samsung
Barva: černá (charcoal black)
Dostupnost: -----
Originální rozevírací pouzdro typu flip pro telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo je obohaceno o funkci Auto Wake-up. Pouzdro Samsung EF-WG900BKEGWW je tvořeno pevným plastovým zadním krytem, který je potažen perforovanou kůží a tato kůže přechází plynule v přední flip, vše je vyrobeno v jednotném barevném provedení. Zadní část obsahuje otvor pro kameru a blesk, dále pak výřezy pro konektory a samotný kryt tvoří přímo součást mobilního telefonu, takže nemusíte Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo vytahovat, stačí jen odklopit přední flip. Zajímavostí pouzdra Samsung Flip Wallet je integrovaná funkce Auto Wake-up, která slouží k odemčení a zamčení obrazovky pouhým otevřením nebo zavřením flipu pouzdra. Dále jistě přivítáte vnitřni kapsičku o velikosti kreditní karty pro zasunutí zmíněné karty nebo pro odložení příslušenství, například paměťové karty apod. Ne nadarmo znamená pouzdro Samsung Flip Wallet v překladu peněženka pro Váš chytrý telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Originální rozevírací pouzdro typu flip pro telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo je obohaceno o funkci Auto Wake-up.

Pouzdro Samsung EF-WG900BKEGWW je tvořeno pevným plastovým zadním krytem, který je potažen perforovanou kůží a tato kůže přechází plynule v přední flip, vše je vyrobeno v jednotném barevném provedení.

Zadní část obsahuje otvor pro kameru a blesk, dále pak výřezy pro konektory a samotný kryt tvoří přímo součást mobilního telefonu, takže nemusíte Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo vytahovat, stačí jen odklopit přední flip.

Zajímavostí pouzdra Samsung Flip Wallet je integrovaná funkce Auto Wake-up, která slouží k odemčení a zamčení obrazovky pouhým otevřením nebo zavřením flipu pouzdra.

Dále jistě přivítáte vnitřni kapsičku o velikosti kreditní karty pro zasunutí zmíněné karty nebo pro odložení příslušenství, například paměťové karty apod.

Ne nadarmo znamená pouzdro Samsung Flip Wallet v překladu peněženka pro Váš chytrý telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.

Vlastnosti pouzdra Samsung Flip Wallet Punching Pattern:
  • Odklápěcí originální pouzdro z materiálů nejvyšší kvality.
  • Konektory a ovládácí prvky včetně kamery jsou plně přístupné.
  • Zadní kryt je přímo součástí telefonu, otevírací flip pak chrání přední část.
  • Pouhým otevřením nebo zavřením flipu, odemčete nebo zamčete displej telefonu.
  • Vnitřní kapsička pro odložení platební karty, ID karty nebo příslušenstvá.
  • Pouzdro je uzpůsobeno přesně pro mobilní telefon Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo.

  • Obsah balení: originální flipové pouzdro Samsung Flip Wallet Cover Punching Pattern pro mobilní telefon Samsung SM-G900 Galaxy S5 / Samsung SM-G903F Galaxy S5 Neo. (part no. EF-WG900BKEGWW)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web