Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

HTC DESIRE 516 DUAL SIM bílá (pearl white)

HTC Desire 516 Dual Sim pearl white   HTC Desire 516 Dual Sim zezadu  
Kat. číslo: 1060699
Barva: bílá (pearl white)
Dostupnost: -----
Duální smartphone HTC Desire 516 Dual Sim bere útokem střední třídu s nižší cenou. Skvělý chytrý mobilní telefon HTC Desire 516 Dual Sim určitě zaujme svou podporou provozu dvou SIM karet současně v jeden okamžik. Smartphone HTC Desire 516 Dual Sim obsahuje funkci Dual SIM a integrované dva sloty pro dvě SIM karty. Ve smartphonu HTC Desire 516 Dual Sim tak můžete používat například soukromé a pracovní číslo současně a být tak stále na příjmu. Chytrý mobilní telefon HTC Desire 516 Dual Sim disponuje dále velkým a kvalitním 5 palcovým kapacitním dotykovým displejem s qHD rozlišením 960 x 540 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Dotykový displej s větší úhlopříčkou a ergonomické rozměry HTC Desire 516 Dual Sim zajistí příjemný úchop a snadné ovládání. Výše zmíněný operační systém Android 4.3 Jelly Bean je u modelu HTC Desire 516 Dual Sim zajímavý především tím, že je ve své čisté verzi bez jakékoliv uživatelské nadstavby. Operační systém Android je doplněn pouze o propracovaný widget HTC BlinkFeed, což je v podstatě živý a vždy aktualizovaný obsah přímo na domovské obrazovce. Samozřejmostí je možnost doplnění aplikací přes obchod Google Play. Aby operační systém v mobilním telefonu HTC Desire 516 Dual Sim běžel co možná nejsvižněji, je v jeho útrobách přítomen rychlý čtyřjádrový 1,2GHz procesor, jehož rychlost je podpořena 1GB RAM pamětí a 4GB vnitřní pamětí, kterou je možné rozšířit pomocí microSDHC paměťové karty. Veškeré programy a funkce jsou tak v mobilním telefonu HTC Desire 516 Dual Sim dostatečně rychle dostupné. Z multimediální výbavy mobilního telefonu HTC Desire 516 Dual Sim je jistě dominantní především 5MPx kamera s pevným zaostřením, kvalitním LED bleskem a možností natáčet videa v HD rozlišení. Zajímavostí je mnoho režimů a nastavení. Přední 2MPx kamera pak slouží pro video hovory anebo selfie fotky a celkovou výbavu v tomto směru završuje kvalitní FM rádio s RDS pro nerušený poslech oblíbené rozhlasové stanice. Připojit mobilní telefon HTC Desire 516 Dual Sim na internet je snadné pomocí bezdrátové sítě WiFi anebo díky datovým přenosům v rámci 3G sítě s rychlým HSDPA rozhraním. O bezdrátovou konektivitu k příslušenství se postará Bluetooth technologie a o snadnou orientaci v terénu pak GPS navigace s podporou A-GPS. Mobilní telefon HTC Desire 516 Dual Sim má oba konektory umístěny na horní hraně. Jedná se o klasický audio konektor 3,5mm pro připojení sluchátek a microUSB konektor pro připojení USB kabelu anebo nabíječky. Velká baterie LiPol s kapacitou 1950mAh udrží mobilní telefon HTC Desire 516 Dual Sim v provozu až 10 dní. Výkonný chytrý mobilní telefon HTC Desire 516 Dual Sim je dual simovým elegánem s krásným až podmanivým designem.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Duální smartphone HTC Desire 516 Dual Sim bere útokem střední třídu s nižší cenou.

Skvělý chytrý mobilní telefon HTC Desire 516 Dual Sim určitě zaujme svou podporou provozu dvou SIM karet současně v jeden okamžik. Smartphone HTC Desire 516 Dual Sim obsahuje funkci Dual SIM a integrované dva sloty pro dvě SIM karty. Ve smartphonu HTC Desire 516 Dual Sim tak můžete používat například soukromé a pracovní číslo současně a být tak stále na příjmu.

Chytrý mobilní telefon HTC Desire 516 Dual Sim disponuje dále velkým a kvalitním 5 palcovým kapacitním dotykovým displejem s qHD rozlišením 960 x 540 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Dotykový displej s větší úhlopříčkou a ergonomické rozměry HTC Desire 516 Dual Sim zajistí příjemný úchop a snadné ovládání.

Výše zmíněný operační systém Android 4.3 Jelly Bean je u modelu HTC Desire 516 Dual Sim zajímavý především tím, že je ve své čisté verzi bez jakékoliv uživatelské nadstavby. Operační systém Android je doplněn pouze o propracovaný widget HTC BlinkFeed, což je v podstatě živý a vždy aktualizovaný obsah přímo na domovské obrazovce. Samozřejmostí je možnost doplnění aplikací přes obchod Google Play.

Aby operační systém v mobilním telefonu HTC Desire 516 Dual Sim běžel co možná nejsvižněji, je v jeho útrobách přítomen rychlý čtyřjádrový 1,2GHz procesor, jehož rychlost je podpořena 1GB RAM pamětí a 4GB vnitřní pamětí, kterou je možné rozšířit pomocí microSDHC paměťové karty. Veškeré programy a funkce jsou tak v mobilním telefonu HTC Desire 516 Dual Sim dostatečně rychle dostupné.

Z multimediální výbavy mobilního telefonu HTC Desire 516 Dual Sim je jistě dominantní především 5MPx kamera s pevným zaostřením, kvalitním LED bleskem a možností natáčet videa v HD rozlišení. Zajímavostí je mnoho režimů a nastavení. Přední 2MPx kamera pak slouží pro video hovory anebo selfie fotky a celkovou výbavu v tomto směru završuje kvalitní FM rádio s RDS pro nerušený poslech oblíbené rozhlasové stanice.

Připojit mobilní telefon HTC Desire 516 Dual Sim na internet je snadné pomocí bezdrátové sítě WiFi anebo díky datovým přenosům v rámci 3G sítě s rychlým HSDPA rozhraním. O bezdrátovou konektivitu k příslušenství se postará Bluetooth technologie a o snadnou orientaci v terénu pak GPS navigace s podporou A-GPS.

Mobilní telefon HTC Desire 516 Dual Sim má oba konektory umístěny na horní hraně. Jedná se o klasický audio konektor 3,5mm pro připojení sluchátek a microUSB konektor pro připojení USB kabelu anebo nabíječky. Velká baterie LiPol s kapacitou 1950mAh udrží mobilní telefon HTC Desire 516 Dual Sim v provozu až 10 dní.

Výkonný chytrý mobilní telefon HTC Desire 516 Dual Sim je dual simovým elegánem s krásným až podmanivým designem.

Technická specifikace mobilního telefonu HTC Desire 516 Dual Sim:
  • Dual SIM - dualsim funkce, dvě SIM karty na příjmu současně, Dual StandBy
  • Operační systém: Android 4.3 Jelly Bean, HTC BlinkFeed, bez uživatelské nadstavby
  • Procesor: QuadCore 1,2 GHz, Qualcomm Snapdragon 200, 8625Q, Cortex-A7, ARMv7, Adreno 203 GPU
  • Displej: kapacitní, dotykový, IPS TFT, 5 palců, qHD rozlišení, 540 x 960 bodů, 16 miliónů barev
  • Paměť: 1 GB RAM, 4 GB vnitřní paměť (cca 1,5 GB pro uživatelská data), slot pro microSDHC/microSDXC paměťovou kartu
  • Telefon: čtyřpásmové GSM (GPRS/EDGE třídy 12), dvoupásmové 3G/WCDMA (HSDPA 21Mbps, HSUPA 5,76Mbps), 2x klasická SIM karta (miniSIM)
  • Konektivita: Bluetooth 4.0 (LE, A2DP), Wi-Fi 802.11b/g/n, Hotspot, Direct, USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3,5mm
  • GPS: vestavěný GPS modul, podpora A-GPS, e-kompas
  • Fotoaparát: 5 MPx, LED blesk, pevné ostření, zoom, natáčení videa v HD rozlišení 720p, přední kamera 2 MPx
  • Baterie: vyměnitelná LiPol 1950 mAh, doba hovoru 9 hodin, pohotovostní doba 220 hodin
  • Senzory: senzor otočení, akcelerometr, snímač světla
  • Další vlastnosti: stereo FM rádio s RDS, Google Play, Google Search, Google Maps, Gmail, YouTube, Disk, Google+, Hangouts apod.

  • Rozměry: 140 x 72 x 9,7 mm
    Hmotnost: 160 gramů včetně baterie

    Obsah balení: mobilní telefon HTC Desire 516 Dual Sim (V2) D516w, vyjímatelná baterie LiPol 1950 mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem a audio konektorem 3,5 mm jack, manuál HTC Desire 516 Dual Sim. (part no. 99HABC030-00)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web