Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

CellularLine Book Essential kožené pouzdro pro Samsung Galaxy S5 Mini černá (black)

CellularLine Book Samsung Galaxy S5 mini   CellularLine Book Samsung Galaxy S5 mini zezadu  
Kat. číslo: 6095495
Výrobce: Cellularline
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Kožené pouzdro CellularLine Book Essential je šikovně navrženo pro špičkový mobilní telefon Samsung Galaxy S5 Mini. Exkluzivní kožené pouzdro CellularLine Book Essential je uzpůsobeno přesně pro již zmíněný Samsung Galaxy S5 Mini, je vyrobeno z velice kvalitní eko kůže s precizním prošitím a přizpůsobeno pro co nejjednodušší použití. Mobilní telefon Samsung Galaxy S5 Mini je v pouzdře CellularLine Book Essential pevně usazen v plastovém krytu a je tak chráněn proti poškození, ale i vyklouznutí. Čelní část pouzdra CellularLine Book Essential chránící displej telefonu se otvírá do boku jako kniha a flip drží na svém místě díky praktickým zobáčkům s přitahujícími se magnety. Jedná se o osvědčené a čím dál populárnější řešení otevření pouzdra při používání mobilního telefonu Samsung Galaxy S5 Mini. Provedení, styl a design pouzdra CellularLine Book Essential je na té nejvyšší možné úrovni, tak aby bylo rovnoceným partnerem pro smartphone Samsung Galaxy S5 Mini.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Kožené pouzdro CellularLine Book Essential je šikovně navrženo pro špičkový mobilní telefon Samsung Galaxy S5 Mini.

Exkluzivní kožené pouzdro CellularLine Book Essential je uzpůsobeno přesně pro již zmíněný Samsung Galaxy S5 Mini, je vyrobeno z velice kvalitní eko kůže s precizním prošitím a přizpůsobeno pro co nejjednodušší použití.

Mobilní telefon Samsung Galaxy S5 Mini je v pouzdře CellularLine Book Essential pevně usazen v plastovém krytu a je tak chráněn proti poškození, ale i vyklouznutí.

Čelní část pouzdra CellularLine Book Essential chránící displej telefonu se otvírá do boku jako kniha a flip drží na svém místě díky praktickým zobáčkům s přitahujícími se magnety. Jedná se o osvědčené a čím dál populárnější řešení otevření pouzdra při používání mobilního telefonu Samsung Galaxy S5 Mini.

Provedení, styl a design pouzdra CellularLine Book Essential je na té nejvyšší možné úrovni, tak aby bylo rovnoceným partnerem pro smartphone Samsung Galaxy S5 Mini.

Vlastnosti koženého pouzdra Cellular Line Book Essential:
  • Vyrobeno z exkluzivní a kvalitní eko kůže s precizním prošitím.
  • Do boku odklápějící se flip chránící displej je uchycen pomocí zobáčku.
  • Pouzdro je vyrobeno přesně na míru telefonu Samsung Galaxy S5 Mini.

  • Obsah balení: flipové kožené pouzdro CellularLine Book Essential pro mobilní telefon Samsung SM-G800 Galaxy S5 Mini. (part no. BOOKESSGALS5MINK)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web