Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

USAMS Merry flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo zlatá (champagne gold)

USAMS Merry Samsung Galaxy S5 gold   USAMS Merry Samsung Galaxy S5 zezadu   USAMS Merry Samsung Galaxy S5 stojánek  
Kat. číslo: 6095504
Výrobce: USAMS
Barva: zlatá (champagne gold)
Dostupnost: -----
Praktické flipové pouzdro USAMS Merry pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo je navrženo pro každodenní nošení. Pouzdro USAMS Merry je vyrobeno v tolik populární flipové konstrukci z vysoce kvalitní PU kůže a v oku lahodících barvách. Samotný mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo je umístěn ve vnitřním plastovém krytu, který je zezadu potažen kůží. Tato kůže přechází plynule v přední část pouzdra USAMS Merry a vytváří tak uzavíratelný flip. Tento flip je u pouzdra USAMS Merry obohacen navíc o průhledné okénko, které zobrazuje nejdůležitější informace na displeji mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Pouzdro USAMS Merry tak nemusíte ani otevírat, abyste zjistili co se na displeji děje nebo kdo Vám zrovna volá. Pouzdro USAMS Merry chrání kompletně celý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Vnitřní část pouzdra USAMS Merry je potažena jemnou semišovou látkou proti poškrábání. V pouzdře USAMS Merry máte navíc k dispozici všechny konektory, ovládací prvky a kameru, aniž byste museli mobilní telefon Samsung Galaxy S5 vytahovat ven. A to ještě není vše. Pouzdro USAMS Merry je vybaveno i velice praktickým stojánkem. Stačí pouzdro USAMS Merry otevřít, vaničku mírně naklonit a stojánek pro Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo je hotov. Pouzdro USAMS Merry se vyznačuje velice kvalitním dílenským zpracováním s vyraženým stylovým nápisem a krásným logem značky USAMS na čelní flipu.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Praktické flipové pouzdro USAMS Merry pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo je navrženo pro každodenní nošení.

Pouzdro USAMS Merry je vyrobeno v tolik populární flipové konstrukci z vysoce kvalitní PU kůže a v oku lahodících barvách. Samotný mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo je umístěn ve vnitřním plastovém krytu, který je zezadu potažen kůží. Tato kůže přechází plynule v přední část pouzdra USAMS Merry a vytváří tak uzavíratelný flip.

Tento flip je u pouzdra USAMS Merry obohacen navíc o průhledné okénko, které zobrazuje nejdůležitější informace na displeji mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Pouzdro USAMS Merry tak nemusíte ani otevírat, abyste zjistili co se na displeji děje nebo kdo Vám zrovna volá.

Pouzdro USAMS Merry chrání kompletně celý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Vnitřní část pouzdra USAMS Merry je potažena jemnou semišovou látkou proti poškrábání. V pouzdře USAMS Merry máte navíc k dispozici všechny konektory, ovládací prvky a kameru, aniž byste museli mobilní telefon Samsung Galaxy S5 vytahovat ven.

A to ještě není vše. Pouzdro USAMS Merry je vybaveno i velice praktickým stojánkem. Stačí pouzdro USAMS Merry otevřít, vaničku mírně naklonit a stojánek pro Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo je hotov.

Pouzdro USAMS Merry se vyznačuje velice kvalitním dílenským zpracováním s vyraženým stylovým nápisem a krásným logem značky USAMS na čelní flipu.

Vlastnosti flipového koženého pouzdra USAMS Merry:
  • Kombinace průhledného plastového krytu a předního flipu se zavíráním typu kniha.
  • Plastová vanička potažená kvalitní eko kůží s vnitřním semišem a ve stylových barvách.
  • Přední flip obsahuje i průhledné okénko, ve kterém vidíte důležité informace na displeji.
  • Mobilní telefon má v pouzdře k dispozici všechny konektory a ovládací prvky.
  • Díky své konstrukci lze z pouzdra vytvořit jednoduchý, ale velmi praktický stojánek.
  • Kvalitní dílenské zpracování, přesně pro mobilní telefon Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo.

  • Obsah balení: kožené pouzdro s flipem USAMS Merry series S-View pro mobilní telefon Samsung SM-G900F Galaxy S5 / Samsung SM-G903F Galaxy S5 Neo. (part no. S5MR05) ... Poznámka: Tento typ pouzdro není aktivní, nezamyká ani neodemyká displej a nezobrazuje okénko S-View.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web