Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

HTC DESIRE 816 černá (gray)

HTC Desire 816 gray   HTC Desire 816 zezadu  
Kat. číslo: 1060702
Barva: černá (gray)
Dostupnost: -----
Prvotřídní smartphone HTC Desire 816 boduje svou vyspělou velikostí. Chytrý mobilní telefon HTC Desire 816 se nespokojí s kompromisem a proto přední části dominuje obrovský kapacitní dotykový displej s úhlopříčkou 5,5 palce. Vysoké HD rozlišení se zobrazením 1280 x 720 bodů je doplněno 16 milióny barev. Špičkové parametry Super LCD 2 displeje jsou schovány pod sklem Corning Gorilla Glass 2 odolným proti poškrábání. Inovovaný operační systém Android 4.4 KitKat je vybaven odladěným uživatelským rozhraním HTC Sense, který udává nový směr a smysl pro Vás jako uživatele. V mobilním telefonu HTC Desire 816 najdete veškeré programové vybavení, aplikace, hry a další nové funkce, včetně žívé obrazovky HTC BlinkFeed anebo sdílení HTC Zoe. Vše je možné jednoduše spravovat přes obchod Google Play. Aby operační systém běžel co nejrychleji je ve smartphonu Desire 816 přítomen čtyřjádrový 1,6GHz procesor, který je podpořen 1,5GB RAM pamětí a 8GB vnitřní pamětí s možností rozšíření buď pomocí microSDHC paměťové karty anebo cloud úložiště. Chytrý mobilní telefon HTC Desire 816 disponuje dvojicí špičkových kamer a to zadní 13MPx anebo přední 5MPx. Obě kamery jsou vybaveny špičkovým BSI snímačem a možností nahrávat video ve vysokém FullHD rozlišení. Samozřejmostí je množství nastavení a pokročilých funkcí obou kamer. Zadní hlavní kamera je navíc rozšířena o výkonný LED blesk zatímco přední kamera disponuje možností selfie fotek. Chytrý mobilní telefon HTC Desire 816 se pyšní i širokou škálou konektivity. Připojit HTC Desire 816 na internet je hračka pomocí WiFi bezdrátové sítě anebo pomocí rychlých datových přenosů jak v 3G síti, tak i v síti 4G v rámci rychlého pásma LTE. Samozřejmostí u modelu HTC Desire 816 je možnost připojení bezdrátového příslušenství pomocí Bluetooth technologie s aktivovaným aptX. Inovativní dotyková technologie NFC umožní rychlé párování anebo platby a ultra přesná navigace GPS s podporou A-GPS a GLONASS Vás zorientuje v terénu. Klasické drátové spojení prezentuje nahoře umístěný audio konektor 3,5mm pro připojení sluchátek a spodní konektor microUSB pro nabíječku a USB kabel. Zabudovaná LiPol baterie o kapacitě 2600mAh udrží smartphone HTC Desire 816 v provozu až dlouhých 20 dní. Úchvatně krásný a lesklý design chytrého mobilního telefonu HTC Desire 816 je doplněn o jemně pogumované hrany pro lepší úchop a o dvojici výkonných předních reproduktorů s technologií HTC BoomSound. Výbava smartphonu HTC Desire 816 je naprosto vynikající proto Vás jistě mile překvapí i velmi příjemná cena.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Prvotřídní smartphone HTC Desire 816 boduje svou vyspělou velikostí.

Chytrý mobilní telefon HTC Desire 816 se nespokojí s kompromisem a proto přední části dominuje obrovský kapacitní dotykový displej s úhlopříčkou 5,5 palce. Vysoké HD rozlišení se zobrazením 1280 x 720 bodů je doplněno 16 milióny barev. Špičkové parametry Super LCD 2 displeje jsou schovány pod sklem Corning Gorilla Glass 2 odolným proti poškrábání.

Inovovaný operační systém Android 4.4 KitKat je vybaven odladěným uživatelským rozhraním HTC Sense, který udává nový směr a smysl pro Vás jako uživatele. V mobilním telefonu HTC Desire 816 najdete veškeré programové vybavení, aplikace, hry a další nové funkce, včetně žívé obrazovky HTC BlinkFeed anebo sdílení HTC Zoe. Vše je možné jednoduše spravovat přes obchod Google Play.

Aby operační systém běžel co nejrychleji je ve smartphonu Desire 816 přítomen čtyřjádrový 1,6GHz procesor, který je podpořen 1,5GB RAM pamětí a 8GB vnitřní pamětí s možností rozšíření buď pomocí microSDHC paměťové karty anebo cloud úložiště.

Chytrý mobilní telefon HTC Desire 816 disponuje dvojicí špičkových kamer a to zadní 13MPx anebo přední 5MPx. Obě kamery jsou vybaveny špičkovým BSI snímačem a možností nahrávat video ve vysokém FullHD rozlišení. Samozřejmostí je množství nastavení a pokročilých funkcí obou kamer. Zadní hlavní kamera je navíc rozšířena o výkonný LED blesk zatímco přední kamera disponuje možností selfie fotek.

Chytrý mobilní telefon HTC Desire 816 se pyšní i širokou škálou konektivity. Připojit HTC Desire 816 na internet je hračka pomocí WiFi bezdrátové sítě anebo pomocí rychlých datových přenosů jak v 3G síti, tak i v síti 4G v rámci rychlého pásma LTE. Samozřejmostí u modelu HTC Desire 816 je možnost připojení bezdrátového příslušenství pomocí Bluetooth technologie s aktivovaným aptX.

Inovativní dotyková technologie NFC umožní rychlé párování anebo platby a ultra přesná navigace GPS s podporou A-GPS a GLONASS Vás zorientuje v terénu. Klasické drátové spojení prezentuje nahoře umístěný audio konektor 3,5mm pro připojení sluchátek a spodní konektor microUSB pro nabíječku a USB kabel.

Zabudovaná LiPol baterie o kapacitě 2600mAh udrží smartphone HTC Desire 816 v provozu až dlouhých 20 dní. Úchvatně krásný a lesklý design chytrého mobilního telefonu HTC Desire 816 je doplněn o jemně pogumované hrany pro lepší úchop a o dvojici výkonných předních reproduktorů s technologií HTC BoomSound.

Výbava smartphonu HTC Desire 816 je naprosto vynikající proto Vás jistě mile překvapí i velmi příjemná cena.

Technická specifikace mobilního telefonu HTC Desire 816:
  • Operační systém: Android 4.4 KitKat, nadstavba HTC Sense 6
  • Procesor: Quad Core 1,6 GHz, Qualcomm Snapdragon 400, MSM8928, Cortex-A7, ARMv7, Adreno 305 GPU
  • Displej: kapacitní, dotykový, Super LCD 2, 5,5 palce, HD rozlišení 720 x 1280 bodů, 16 miliónů barev, Corning Gorilla Glass 2
  • Paměť: 1,5 GB RAM, 8 GB vnitřní paměť, volná paměť pro data 4 GB, slot pro microSDHC / microSDXC paměťovou kartu
  • Telefon: čtyřpásmový GSM modul (GPRS/EDGE třídy 12), čtyřpásmový WCDMA/3G modul (HSDPA+ 42Mbps / HSUPA 5,76Mbps), 4G/LTE (kat. 4, 150/50 Mb/s), nanoSIM karta
  • Konektivita: Bluetooth 4.0 (EDR, A2DP), Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Wi-Fi hotspot, Wi-Fi Direct, USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3,5mm, DLNA, NFC, OTG
  • GPS: podpora A-GPS, podpora GLONASS, digitální kompas
  • Fotoaparát: 13 MPx, BSI čip, LED blesk, zoom, autofocus, záznam videa ve FullHD rozlišení, přední kamera 5MPx, BSI čip, (FullHD video)
  • Baterie: integrovaná Li-Pol 2600 mAh, doba hovoru 800 minut, pohotovostní doba 480 hodin
  • Senzory: senzor okolního světla, senzor přiblížení, akcelerometr
  • Další vlastnosti: socíální sítě, HTC BoomSound, FM rádio s RDS, Sense Voice, Google Play, Google Search, Maps, Gmail, Talk, YouTube, mnoho dalších HTC aplikací apod.

  • Rozměry: 156,6 x 78,7 x 7,9 mm
    Hmotnost: 165 gramů včetně baterie

    Obsah balení: mobilní telefon HTC Desire 816 (A5) D816n, zabudovaná baterie LiPol 2600 mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem a audio konektorem 3,5 mm jack, stručný manuál HTC Desire 816. (part no. 99HZS016-00)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web