Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

CellularLine Touchgloves rukavice pro kapacitní dotykový displej - velikost S/M černá (black)

CellularLine Touchgloves S/M black   CellularLine Touchgloves S/M balení  
Kat. číslo: 9015194
Výrobce: Cellularline
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Špičkové rukavice CellularLine Touchgloves jsou nepostradatelným pomocníkem pro Váš smartphone nebo tablet v zimním období. CellularLine Touchgloves by možná byly naprosto obyčejné rukavice nebýt toho, že mají do sebe všitá vodivá vlákna, která umožňují precizní a přesné ovládání kapacitních dotykových displejů aniž byste si museli rukavice sundavat. Rukavice CellularLine Touchgloves jsou tak vhodné pro většinu současných moderních chytrých mobilních telefonů, smartphonů anebo populárních tabletů různých značek. Rukavice CellularLine Touchgloves se oproti jiným značkám a modelům vyznačují svým precizním a kvalitním zpracováním bez jediné chybičky. Rukavice CellularLine Touchgloves jsou navíc vyvedeny v krásné celo černé barvě s jemným prošitím zmíněnými stříbrnými vodivými vlákny. Moderní rukavice CellularLine Touchgloves oceníte především v zimním čase, kdy si i při ovládání kapacitního dotykového displeje udržíte ruce v teple.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Špičkové rukavice CellularLine Touchgloves jsou nepostradatelným pomocníkem pro Váš smartphone nebo tablet v zimním období.

CellularLine Touchgloves by možná byly naprosto obyčejné rukavice nebýt toho, že mají do sebe všitá vodivá vlákna, která umožňují precizní a přesné ovládání kapacitních dotykových displejů aniž byste si museli rukavice sundavat. Rukavice CellularLine Touchgloves jsou tak vhodné pro většinu současných moderních chytrých mobilních telefonů, smartphonů anebo populárních tabletů různých značek.

Rukavice CellularLine Touchgloves se oproti jiným značkám a modelům vyznačují svým precizním a kvalitním zpracováním bez jediné chybičky. Rukavice CellularLine Touchgloves jsou navíc vyvedeny v krásné celo černé barvě s jemným prošitím zmíněnými stříbrnými vodivými vlákny.

Moderní rukavice CellularLine Touchgloves oceníte především v zimním čase, kdy si i při ovládání kapacitního dotykového displeje udržíte ruce v teple.

Vlastnosti rukavic CellularLine Touchgloves:
  • Rukavice mají do sebe všitá stříbrná vodivá vlákna, která způsobují i jejich krásný vzhled.
  • S rukavicemi lze ovládat kapacitní dotykové displeje aniž byste je museli sundat dolů.
  • Velikost rukavic S/M je vhodná především pro něžnější polovičky, ženy a dívky.
  • Rukavice jsou vhodné pro chytré mobilní telefony, smartphony a tablety.

  • Rozměry: délka po prostředníček cca 215 mm

    Kompatibilita: Rukavice CellularLine Touchgloves jsou vhodné pro mobilní telefony, smartphony a tablety s kapacitním dotykovým displejem. Jsou to například značky Acer, Ainol, Alcatel, Aligator, Amazon Kindle, Apple, Archos, Asus, BlackBerry, Caterpillar CAT, Colorovo, Dell, Easypix, Emporia, Energy Sistem, Evolveo, Garmin, Gigabyte GSmart, GoClever, GoGen, Google Nexus, HP, HTC, Huawei, Lenovo, LG, Media-Tech, Medion, Meizu, MIO, Motorola, MyPhone, Navigon, Navman, Navon, Nextbook, Nokia, Oppo, Pocketbook, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, Technaxx, TomTom, Toshiba, Umax, Vonino, Wooky, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, Zopo, ZTE a další.

    Obsah balení: pár rukavic CellularLine Touchgloves o velikosti S/M. (part no. TOUCHGLOVESDDSMBK)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web