Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Muvit Vintage zadní ochranný kryt pro Samsung Galaxy S III, Galaxy S3 Neo vlajka USA

Kat. číslo: 6095521
Barva: vlajka USA
Dostupnost: -----
Neobyčejně zajímavý ochranný kryt Muvit Vintage pro populární chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S III a Samsung Galaxy S3 Neo. Ochranný kryt Muvit Vintage je celý vyroben z extrémně odolného plastu, který je na bázi slitiny polykarbonátu a naprosto přesně dolehne na Váš smartphone Samsung Galaxy S III nebo Samsung Galaxy S3 Neo. Kryt Muvit Vintage chrání zadní část a boční strany chytrého mobilního telefonu Samsung Galaxy S III a Samsung Galaxy S3 Neo před poškrábáním a částečně i před nechtěnými rázy. Ochranný kryt Muvit Vintage obsahuje veškeré otvory pro ovládácí prvky, konektory, ale i pro kameru s bleskem. Díky samotné konstrukci krytu Muvit Vintage není nejen nijak narušen skvělý design mobilního telefonu Samsung Galaxy S3 nebo Samsung Galaxy S III Neo a nemusíte smartphone dokonce ani vytahovat z krytu ven. Tohle vše by ale nebylo ničím zajímavé, kdyby kryt Muvit Vintage neměl na zadní pogumované stěně vskutku originální vlajku Spojených států amerických. Znak USA je navíc u krytu Muvit Vintage vyveden jakoby v retro zaprášené podobě pro dokreslení atmosféry, která z krytu přímo vyzařuje. Úplně dole na krytu pak najdete decentní logo značky Muvit. Ochranný kryt Muvit Vintage je jistě nutností pro vyznavače amerického stylu.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Neobyčejně zajímavý ochranný kryt Muvit Vintage pro populární chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S III a Samsung Galaxy S3 Neo.

Ochranný kryt Muvit Vintage je celý vyroben z extrémně odolného plastu, který je na bázi slitiny polykarbonátu a naprosto přesně dolehne na Váš smartphone Samsung Galaxy S III nebo Samsung Galaxy S3 Neo. Kryt Muvit Vintage chrání zadní část a boční strany chytrého mobilního telefonu Samsung Galaxy S III a Samsung Galaxy S3 Neo před poškrábáním a částečně i před nechtěnými rázy.

Ochranný kryt Muvit Vintage obsahuje veškeré otvory pro ovládácí prvky, konektory, ale i pro kameru s bleskem. Díky samotné konstrukci krytu Muvit Vintage není nejen nijak narušen skvělý design mobilního telefonu Samsung Galaxy S3 nebo Samsung Galaxy S III Neo a nemusíte smartphone dokonce ani vytahovat z krytu ven.

Tohle vše by ale nebylo ničím zajímavé, kdyby kryt Muvit Vintage neměl na zadní pogumované stěně vskutku originální vlajku Spojených států amerických. Znak USA je navíc u krytu Muvit Vintage vyveden jakoby v retro zaprášené podobě pro dokreslení atmosféry, která z krytu přímo vyzařuje. Úplně dole na krytu pak najdete decentní logo značky Muvit.

Ochranný kryt Muvit Vintage je jistě nutností pro vyznavače amerického stylu.

Vlastnosti zadního ochranného krytu Muvit Vintage:
  • Kvalitní zadní kryt z pevného odolného plastu pro dokonalou ochranu.
  • Všechny konektory, kamera a další ovládací prvky jsou plně dostupné.
  • Jednoduchá instalace, kryt se pouze nacvakne na mobilní telefon.
  • Kryt má na zadní pogumované stěně retro zaprášenou vlajku USA.
  • Pouzdro je vyrobeno přesně pro mobilní telefon Samsung Galaxy S III.

  • Obsah balení: zadní ochranný kryt Muvit Vintage s motivem vlajky USA pro mobilní telefony Samsung i9300 Galaxy S III / Samsung i9301 Galaxy S3 Neo. (part no. MUBKC0469)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web