Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Anymode Elite S-View flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S4 růžová (pink)

Anymode Elite S-View Samsung Galaxy S4 pink   Anymode Elite S-View Samsung Galaxy S4 otevřený   Anymode Elite S-View Samsung Galaxy S4 zezadu  
Kat. číslo: 6095547
Výrobce: Anymode
Barva: růžová (pink)
Dostupnost: -----
Vynikající flipové pouzdro Anymode Elite S-View vyrobené z kvalitní eko kůže pro populární mobilní telefon Samsung Galaxy S4 dodá Vašemu telefonu punc exkluzivity. Pouzdro Anymode Elite S-View je charakteristické svým provedením, kdy na zadní plastové vaničce jsou umístěny kožená záda, která plynule přechází v přední flip. U pouzdra Anymode Elite S-View se flip otevírá do boku jako kniha. Flip doléhá svou vahou přímo na mobilní telefon Samsung Galaxy S4. Vnitřní část flipu Anymode Elite S-View je potažena jemným semišem a samotná vanička je celá plastová. Do plastového krytu pouzdra Anymode Elite S-View pasuje mobilní telefon Samsung Galaxy S4 naprosto přesně, takže máte k dispozici veškeré ovládací prvky, konektory, kameru, blesk, reproduktor apod. Při manipulaci s telefonem Samsung Galaxy S4, jej nemusíte z pouzdra Anymode Elite S-View vyndávat. Jak již název napovídá, tak u pouzdra Anymode Elite S-View je navíc k dispozici průhledné okénko pro zobrazení části displeje telefonu Samsung Galaxy S4 s těmi nejdůležitějšími informacemi a možností zvednout jednoduše telefon bez otevírání pouzdra. Dopřejte svému telefonu Samsung Galaxy S4 dokonalý doplněk v podobě pouzdra Anymode Elite S-View. Společnost Anymode Corporation je originální licencovaný výrobce příslušenství pro mobilní telefony Samsung a proto získala prestižní certifikaci Designed for Samsung mobile.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Vynikající flipové pouzdro Anymode Elite S-View vyrobené z kvalitní eko kůže pro populární mobilní telefon Samsung Galaxy S4 dodá Vašemu telefonu punc exkluzivity.

Pouzdro Anymode Elite S-View je charakteristické svým provedením, kdy na zadní plastové vaničce jsou umístěny kožená záda, která plynule přechází v přední flip. U pouzdra Anymode Elite S-View se flip otevírá do boku jako kniha.

Flip doléhá svou vahou přímo na mobilní telefon Samsung Galaxy S4. Vnitřní část flipu Anymode Elite S-View je potažena jemným semišem a samotná vanička je celá plastová.

Do plastového krytu pouzdra Anymode Elite S-View pasuje mobilní telefon Samsung Galaxy S4 naprosto přesně, takže máte k dispozici veškeré ovládací prvky, konektory, kameru, blesk, reproduktor apod. Při manipulaci s telefonem Samsung Galaxy S4, jej nemusíte z pouzdra Anymode Elite S-View vyndávat.

Jak již název napovídá, tak u pouzdra Anymode Elite S-View je navíc k dispozici průhledné okénko pro zobrazení části displeje telefonu Samsung Galaxy S4 s těmi nejdůležitějšími informacemi a možností zvednout jednoduše telefon bez otevírání pouzdra.

Dopřejte svému telefonu Samsung Galaxy S4 dokonalý doplněk v podobě pouzdra Anymode Elite S-View. Společnost Anymode Corporation je originální licencovaný výrobce příslušenství pro mobilní telefony Samsung a proto získala prestižní certifikaci Designed for Samsung mobile.

Vlastnosti koženého pouzdra s flipem Anymode Elite S-View:
  • Kožené pouzdro s otvíráním flipu typu kniha, fixace flipu svou vlastní vahou.
  • Vnitřní plastová vanička do které se nacvakne mobilní telefon Samsung Galaxy S4 a Samsung Galaxy S4 LTE-A.
  • Pouzdro obsahuje veškeré výřezy a otvory pro kameru, konektory a další ovládací prvky.
  • S-View průhledné okénko s důležitými informacemi a možností ovládání hovoru.
  • Anymode je licencovaným výrobcem s certifikací Designed for Samsung mobile.

  • Obsah balení: kožené flipové pouzdro Anymode Elite Collection S-View pro mobilní telefony Samsung i9505 Galaxy S4 / Samsung i9500 Galaxy S IV / Samsung i9506 Galaxy S4 LTE-A. (part no. BRSW000KPK, model SAMS4WFPI)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web