Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

NOKIA 225 + POUZDRO GOLLA v ceně 199Kč ZDARMA černá (black)

Nokia 225 black   Nokia 225 z boku   Nokia 225 zezadu  
Kat. číslo: 1030888
Výrobce: Nokia
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Výborně zpracovaný klasický mobilní telefon Nokia 225 s klasickou numerickou klávesnicí a skvělou ergonomií ovládání. Mobilní telefon Nokia 225 je charakteristický již na první pohled a to díky velkému displeji a tenkému tělu. Ano mobilní telefon Nokia 225 je vybaven nedotykovým TFT displejem o úhlopříčce 2,8 palců s QVGA rozlišením 320 x 240 bodů a zobrazením 262 tisíců barev. Oproti tomu tloušťka telefonu Nokia 225 je pouho pouhých 10,4mm s krásně zaoblenými rohy. Mobilní telefon Nokia 225 je zaměřen na rychlé připojení a sociální online svět, proto umožňuje rychlé datové připojení GPRS, díky kterému získáte přístup na internet. O rychlé prohlížení webových stránek se pak postará Nokia Xpress prohlížeč a samotný přístup na sociální sítě umožní předinstalované aplikace Facebook nebo Twitter. Základní multimediální výbava mobilního telefonu Nokia 225 je zastoupena především poměrně kvalitní 2Mpx kamerou s dvojnásobným přiblížením a možností natáčet video. Aby bylo případné fotky nebo videa kam ukládat má Nokia 225 k dispozici slot pro microSDHC paměťovou kartu. O další částečně multimediální výbavu mobilního telefonu Nokia 225 se postará audio a video přehrávač nebo případně populární FM rádio s RDS pro poslech oblíbené hudby nebo mluveného slova. Programovou nabídku mobilního telefonu Nokia 225 prezentuje uživatelské rozhraní Series 30+ v rámci nativního operačního systému Nokia OS. V Nokii 225 tak najdete většinu organizačních, pracovních i herních funkcí a programů. Konektivita mobilního telefonu Nokia 225 je zajištěna bezdrátovou Bluetooth technologií a nahoře umístěným audio konektorem 3,5mm pro sluchátka anebo microUSB konektorem pro připojení nabíječky nebo USB kabelu. Co Vás jistě mile překvapí je integrovaná praktická LED svítilna umístěná nahoře mezi konektory. Vyjímatelná baterie LiIon o kapacitě 1200mAh udrží mobilní telefon Nokia 225 v provozu až úctyhodných 30 dní. Vyjímečný mobilní telefon Nokia 225 je novodobý krásný klasik.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Výborně zpracovaný klasický mobilní telefon Nokia 225 s klasickou numerickou klávesnicí a skvělou ergonomií ovládání.

Mobilní telefon Nokia 225 je charakteristický již na první pohled a to díky velkému displeji a tenkému tělu. Ano mobilní telefon Nokia 225 je vybaven nedotykovým TFT displejem o úhlopříčce 2,8 palců s QVGA rozlišením 320 x 240 bodů a zobrazením 262 tisíců barev. Oproti tomu tloušťka telefonu Nokia 225 je pouho pouhých 10,4mm s krásně zaoblenými rohy.

Mobilní telefon Nokia 225 je zaměřen na rychlé připojení a sociální online svět, proto umožňuje rychlé datové připojení GPRS, díky kterému získáte přístup na internet. O rychlé prohlížení webových stránek se pak postará Nokia Xpress prohlížeč a samotný přístup na sociální sítě umožní předinstalované aplikace Facebook nebo Twitter.

Základní multimediální výbava mobilního telefonu Nokia 225 je zastoupena především poměrně kvalitní 2Mpx kamerou s dvojnásobným přiblížením a možností natáčet video. Aby bylo případné fotky nebo videa kam ukládat má Nokia 225 k dispozici slot pro microSDHC paměťovou kartu. O další částečně multimediální výbavu mobilního telefonu Nokia 225 se postará audio a video přehrávač nebo případně populární FM rádio s RDS pro poslech oblíbené hudby nebo mluveného slova.

Programovou nabídku mobilního telefonu Nokia 225 prezentuje uživatelské rozhraní Series 30+ v rámci nativního operačního systému Nokia OS. V Nokii 225 tak najdete většinu organizačních, pracovních i herních funkcí a programů.

Konektivita mobilního telefonu Nokia 225 je zajištěna bezdrátovou Bluetooth technologií a nahoře umístěným audio konektorem 3,5mm pro sluchátka anebo microUSB konektorem pro připojení nabíječky nebo USB kabelu.

Co Vás jistě mile překvapí je integrovaná praktická LED svítilna umístěná nahoře mezi konektory. Vyjímatelná baterie LiIon o kapacitě 1200mAh udrží mobilní telefon Nokia 225 v provozu až úctyhodných 30 dní.

Vyjímečný mobilní telefon Nokia 225 je novodobý krásný klasik.

Technická specifikace mobilního telefonu Nokia 225:
  • Displej: nedotykový, 2,8 palců, QVGA rozlišení 240 x 320 bodů, 262 tisíc barev
  • Paměť: 1 MB vnitřní paměť, slot pro paměťovou kartu microSDHC
  • Telefon: dvoupásmový GSM modul (DL: EGPRS 236.8 kbps/UL: GPRS 85.6 kbps), 2x klasícká SIM karta (miniSIM)
  • Konektivita: Bluetooth 3.0 (PBAP, OPP, neumí HF), microUSB konektor, audio konektor 3,5mm
  • Fotoaparát: 2MPx, 2x zoom, foto a video
  • Baterie: Li-Ion 1200 mAh, doba hovoru 1200 minut, pohotovostní doba 720 hodin
  • Další vlastnosti: FM rádio s RDS, LED svítilna, kalkulačka, hodiny, kalendář, telefonní seznam, převodník, sdílení, správce výdajů, budík, hry apod.

  • Rozměry: 124 x 55,5 x 10,4 mm
    Hmotnost: 99,8 g včetně baterie

    Obsah balení: mobilní telefon Nokia 225, baterie LiIon 1200 mAh, nabíječka do sítě s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem a audio konektorem 3,5 mm jack, manuál Nokia 225, záruční list. (part no. A00019079, model RM-1012)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (6)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    26.10.2015   |   Anonymní uživatel
    Dobrý den, mám NOKIA 225, 1/nepodařilo se mi najít postup, jak v kalendáři přesunout nesplněný úkol na některý další den, ať už v týdnu ,měsíci nebo roku (rok-např.datum narozenin) 2/když zadám, aby se "událost" opakovala-signalizovala denně ve stejnou hodinu, např.18.30, skočí to od aktuálního data až do konce měsíce. Po uplynutí jednoho dne, když chci uplynulou událost-čas vymazat, vymažou se zase všechny stjné záznamy až do konce měsíce. Na Nokii 6021 šlo nastavit signál a událost od..do a také šlo pomocí "přesunout" termína přesunout na libovolné budoucí datum. 3/ Přiložný stručný návod není k ničemu. Nemáte podrobnější návod? 4/ Máte paměťovou kartu k Nokia 225 a v jaké ceně, jaký typ je vhodný? 5/ Baterii a data kabel k Nokii 6021 , máte, ceny ? Díky za pomoc. mail: ivan.jergl@seznam.cz
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, bohužel takto do hloubky telefon Nokia 225 odzkoušen nemáme, takže opravdu netušíme jak výrobce upomínky v rámci uživatelského prostředí daného telefonu implementoval a jaké funkce umožňují. Dodávány jsou pouze manuály, které jsou v balení telefonu. Pro telefon Nokia 6021 je určena baterie BL-5B za 349,-Kč, datový kabel již ne.
    20.04.2015   |   Anonymní uživatel
    Dobrý den. Mám dotaz k Nokii 225,za bude přes bluetooth spolupracovat s handsfree v autě. Jde mi jen o hovor, nic víc. Nebo to umí až telefony s operačním systémem 40? Děkuji.
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, tento telefon to bohužel neumí spolupracovat s HF v autě. díky za váš dotaz.
    20.11.2014   |   Anonymní uživatel
    Dobry den, mam mensi dotaz jde udelat nastaveni ke každemu jmenu v seznamu jina hudba a jeste i k upominkam. dekuji. Vojtechovsky
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, v příručce k telefonu tyto možnosti uvedeny nejsou.
    20.10.2014   |   Anonymní uživatel
    Dobrý večer.Dnes jsem si koupila Nokii 225 a jsem s ní spokojená až na to že jsem si stáhla nějaké hry (jar,jad) a nelze je otevřít.Chtěla jsem se zeptat co tedy tento telefon podporuje?Nebo si nemohu stáhnout žádné hry?Děkuji Lucie
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, telefon nepodporuje Javu. Ke stažení her je v telefonu aplikace Game Store.
    10.10.2014   |   Anonymní uživatel
    dobrý den mám prosbu vlastním mobilní telefon Nokie225Dual na 2sim karty nemám k němu nabíječku nevíte kde bych ji mohla zakoupit? nutně potřebuji (zapoměla jsem ji vna dovolené děkuji Meierová
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, telefon má klasický micro usb konektor jako již většina telefonu, můžete zakoupit i u nás, jak original tak i neoriginál nabíječku.
    24.09.2014   |   Anonymní uživatel
    Dobry den, zajimalo by me jestli se da zvetsit pismo na plose a pri psani sms.Jaka je nejvetsi velikost pisma? Dekuji za odpoved
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, velikost písma se dá zmenit v menu, kontaktech a ve zprávách, je tam jen možnost velké a malé písmo. Jaká je to ale velikost napsané není. Díky za vas dotaz.
    [+] všechny dotazy
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web