Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Forcell Window Flip pouzdro pro Samsung Galaxy Core Duos bílá (white)

Forcell Window Flip Samsung Galaxy Core Duos (whit   Forcell Window Flip Samsung i8262 (white) zezadu   Forcell Window Flip Samsung i8262 (white) otevřené   Forcell Window Flip Samsung i8262 (white) zezadu o   Forcell Window Flip Samsung Galaxy Core Duos (whit  
Kat. číslo: 6095607
Výrobce: ForCell
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Klasické flipové pouzdro Forcell Window Flip je ideálním doplňkem pro populární chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy Core Duos. Výborně provedené pouzdro Forcell Window Flip disponuje tolik populární flipovou konstrukcí s otvirajícím se flipem do boku stejně jako kniha. Samotný mobilní telefon Samsung Galaxy Core Duos se vkládá do vnitřní odolné plastové vaničky, která je nedílnou součástí pouzdra Forcell Window Flip. Pouzdro Forcell Window Flip samozřejmě obsahuje všechny potřebné výřezy a otvory, včetně kamery s bleskem, tak abyste mohli Váš mobilní telefon Samsung Galaxy Core Duos používat i v pouzdře. Vnější část pouzdra Forcell Window Flip tvoří kvalitní umělá kůže, kterou je potažena nejen plastová vanička, ale přední flip navazující plynule na zadní část. Vnitřek flipu pouzdra Forcell Window Flip je vystlán jemným semišem proti poškrábání. Flip pouzdra Forcell Window Flip dokonale chrání celou přední část mobilního telefonu Samsung Galaxy Core Duos a drží na svém místě svou vlastní vahou. Přední flipová část pouzdra Forcell Window Flip je doplněna o horní průhledné okénko, ve kterém vidíte ty nejdůležitější informace co jsou na displeji mobilního telefonu Samsung Galaxy Core Duos. Díky této konstrukci nemusíte při tomto běžném používání mobilního telefonu Samsung Galaxy Core Duos pouzdro Forcell Window Flip ani otevírat. Flipové pouzdro Forcell Window Flip je praktický, levné a zároveň i elegantní řešení pro Váš smartphone Samsung Galaxy Core Duos.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Klasické flipové pouzdro Forcell Window Flip je ideálním doplňkem pro populární chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy Core Duos.

Výborně provedené pouzdro Forcell Window Flip disponuje tolik populární flipovou konstrukcí s otvirajícím se flipem do boku stejně jako kniha. Samotný mobilní telefon Samsung Galaxy Core Duos se vkládá do vnitřní odolné plastové vaničky, která je nedílnou součástí pouzdra Forcell Window Flip.

Pouzdro Forcell Window Flip samozřejmě obsahuje všechny potřebné výřezy a otvory, včetně kamery s bleskem, tak abyste mohli Váš mobilní telefon Samsung Galaxy Core Duos používat i v pouzdře.

Vnější část pouzdra Forcell Window Flip tvoří kvalitní umělá kůže, kterou je potažena nejen plastová vanička, ale přední flip navazující plynule na zadní část. Vnitřek flipu pouzdra Forcell Window Flip je vystlán jemným semišem proti poškrábání. Flip pouzdra Forcell Window Flip dokonale chrání celou přední část mobilního telefonu Samsung Galaxy Core Duos a drží na svém místě svou vlastní vahou.

Přední flipová část pouzdra Forcell Window Flip je doplněna o horní průhledné okénko, ve kterém vidíte ty nejdůležitější informace co jsou na displeji mobilního telefonu Samsung Galaxy Core Duos. Díky této konstrukci nemusíte při tomto běžném používání mobilního telefonu Samsung Galaxy Core Duos pouzdro Forcell Window Flip ani otevírat.

Flipové pouzdro Forcell Window Flip je praktický, levné a zároveň i elegantní řešení pro Váš smartphone Samsung Galaxy Core Duos.

Vlastnosti koženého pouzdra s flipem Forcell Window Flip:
  • Kožené pouzdro s otvíráním flipu typu kniha, fixace přední části svou vlastní vahou.
  • Plastová vanička do které se vkládá mobilní telefon Samsung Galaxy Core Duos.
  • Pouzdro obsahuje veškeré výřezy a otvory pro kameru, blesk, konektory a další ovládací prvky.
  • Průhledné horní okénko s těmi nejdůležitějšími informacemi o stavu mobilního telefonu.

  • Obsah balení: kožené flipové pouzdro Forcell Window Flip pro mobilní telefon Samsung i8262 Galaxy Core Duos. ... Poznámka: Pouzdro není aktivní a nemá S-View funkci.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web