Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

LG D722 G3S bílá (white)

LG G3s white   LG G3s z boku   LG G3s zezadu  
Kat. číslo: 1110272
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Jednoduše krásný smartphone LG G3s je další skvělý počin v populární modelové řadě. Chytrý mobilní telefon LG G3s zaujme prémiovým designem v příjemně kompaktním hávu. Zmenšený vynikající TFT IPS LCD displej nabízí úhlopříčku 5 palců s vysokým HD rozlišením 1280 x 720 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Displej je navíc chráněn odolným sklem Corning Gorilla Glass 3. Operační systém Android 4.4 KitKat je vybaven zbrusu novým uživatelským rozhraním LG UI s flatovým designem. Programová výbava mobilního telefonu LG G3s byla výrazně zeštíhlena, zredukováním podobných funkcí do jedné. Samotné grafické rozhraní je nově intuitivnější a hlavně výrazně přehlednější. Vše můžete jednoduše organizovat nebo přidávat přes Google Play nebo LG SmartWorld, navíc můžete jednoduše odebrat i předinstalované aplikace. Aby operační systém ve smartphonu LG G3s běžel co nejrychleji je v něm zabudován čtyřjádrový 1,2GHz procesor podpořený 1GB RAM pamětí a 8GB vnitřní pamětí, kterou lze rozšířit buď pomocí microSDHC paměťové karty anebo cloud úložiště. Kompaktní model LG G3s je samozřejmě vybaven perfektní kamerou. Hlavní zadní kamera má rozlišení 8Mpx s nadstandardní optickou stabilizací obrazu OIS a možností přisvícení výkonným LED bleskem. Velkým plusem LG G3s je laserové automatické ostření, které měří vzdálenost a přispívá k fotkám té nejvyšší kvality. Kamera u LG G3s dokáže pořídit nejen fotky, ale i natáčet video a to jak ve vysokém FullHD rozlišení. Přední 1,3Mpx kamera je určena především pro video hovory anebo populární selfie fotky. Mobilní telefon LG G3s je prezentován nejnovějšími vlastnostmi, kterými je například Quick Memo+ pro jednoduchý zápis poznámky, inovovaná chytrá klávesnice, odemykání obrazovky příkazem Knock Code anebo LED notifikační diodu. Smartphone LG G3s nabízí i velmi širokou konektivitu. V LG G3s najdete bezdrátovou síť WiFi, bezdrátové spojení Bluetooth, rychlé datové přenosy jak v 3G síti, tak i v 4G v rámci nejrychlejšího pásma LTE, dotykové NFC případně infra port pro dálkové ovládání ostatních spotřebičů. Navigace GPS je vybavena digitálním kompasem, podporou A-GPS a GLONASS. Klasické drátové spojení obstarává dole umístěný audio konektor 3,5mm a microUSB konektor pro nabíjení a USB kabel. V neposlední řadě obsahuje LG G3s i populární FM rádio s RDS pro poslech oblíbené rozhlasové stanice. Vyjímatelná LiIon baterie o kapacitě 2540mAh s funkcí snížení spotřeby energie udrží LG G3s v provozu až 18 dní. Design modelu LG G3s se vyznačuje jedinečným zakřiveným tvarem pro lepší držení a metalickým povrchem, na němž nezůstávají šmouhy. Zadní inovované tlačítkopřispívá k tomu, že lze LG G3s ovládat pohodlně pouze jednou rukou. Chytrý mobilní telefon LG G3s je menší rozměry, ale větší svou výbavou.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Jednoduše krásný smartphone LG G3s je další skvělý počin v populární modelové řadě.

Chytrý mobilní telefon LG G3s zaujme prémiovým designem v příjemně kompaktním hávu. Zmenšený vynikající TFT IPS LCD displej nabízí úhlopříčku 5 palců s vysokým HD rozlišením 1280 x 720 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Displej je navíc chráněn odolným sklem Corning Gorilla Glass 3.

Operační systém Android 4.4 KitKat je vybaven zbrusu novým uživatelským rozhraním LG UI s flatovým designem. Programová výbava mobilního telefonu LG G3s byla výrazně zeštíhlena, zredukováním podobných funkcí do jedné. Samotné grafické rozhraní je nově intuitivnější a hlavně výrazně přehlednější. Vše můžete jednoduše organizovat nebo přidávat přes Google Play nebo LG SmartWorld, navíc můžete jednoduše odebrat i předinstalované aplikace.

Aby operační systém ve smartphonu LG G3s běžel co nejrychleji je v něm zabudován čtyřjádrový 1,2GHz procesor podpořený 1GB RAM pamětí a 8GB vnitřní pamětí, kterou lze rozšířit buď pomocí microSDHC paměťové karty anebo cloud úložiště.

Kompaktní model LG G3s je samozřejmě vybaven perfektní kamerou. Hlavní zadní kamera má rozlišení 8Mpx s nadstandardní optickou stabilizací obrazu OIS a možností přisvícení výkonným LED bleskem. Velkým plusem LG G3s je laserové automatické ostření, které měří vzdálenost a přispívá k fotkám té nejvyšší kvality. Kamera u LG G3s dokáže pořídit nejen fotky, ale i natáčet video a to jak ve vysokém FullHD rozlišení.

Přední 1,3Mpx kamera je určena především pro video hovory anebo populární selfie fotky. Mobilní telefon LG G3s je prezentován nejnovějšími vlastnostmi, kterými je například Quick Memo+ pro jednoduchý zápis poznámky, inovovaná chytrá klávesnice, odemykání obrazovky příkazem Knock Code anebo LED notifikační diodu.

Smartphone LG G3s nabízí i velmi širokou konektivitu. V LG G3s najdete bezdrátovou síť WiFi, bezdrátové spojení Bluetooth, rychlé datové přenosy jak v 3G síti, tak i v 4G v rámci nejrychlejšího pásma LTE, dotykové NFC případně infra port pro dálkové ovládání ostatních spotřebičů. Navigace GPS je vybavena digitálním kompasem, podporou A-GPS a GLONASS.

Klasické drátové spojení obstarává dole umístěný audio konektor 3,5mm a microUSB konektor pro nabíjení a USB kabel. V neposlední řadě obsahuje LG G3s i populární FM rádio s RDS pro poslech oblíbené rozhlasové stanice. Vyjímatelná LiIon baterie o kapacitě 2540mAh s funkcí snížení spotřeby energie udrží LG G3s v provozu až 18 dní.

Design modelu LG G3s se vyznačuje jedinečným zakřiveným tvarem pro lepší držení a metalickým povrchem, na němž nezůstávají šmouhy. Zadní inovované tlačítkopřispívá k tomu, že lze LG G3s ovládat pohodlně pouze jednou rukou.

Chytrý mobilní telefon LG G3s je menší rozměry, ale větší svou výbavou.

Technická specifikace mobilního telefonu LG G3s:
  • Operační systém: Android 4.4 KitKat, nadstavba LG UI/UX flat 4.1
  • Procesor: Quad Core 1,2 GHz, Qualcomm Snapdragon 400, MSM8926, Krait 400, ARMv7, Adreno 305 GPU
  • Displej: kapacitní, dotykový, IPS LCD, 5 palců, HD rozlišení 720 x 1280 bodů (294 ppi), 16 miliónů barev, Corning Gorilla Glass 3
  • Paměť: 1 GB RAM, 8 GB vnitřní paměť, volná paměť pro data cca 3,5 GB, slot pro microSDHC / microSDXC paměťovou kartu
  • Telefon: čtyřpásmový GSM modul (GPRS/EDGE třídy 12), čtyřpásmový WCDMA/3G modul (HSDPA+ 42Mbps / HSUPA 5,76Mbps), 4G/LTE (kat. 4, 150/50 Mb/s), microSIM karta
  • Konektivita: Bluetooth 4.0 (LE, A2DP), Wi-Fi 802.11 b/g/n/, Wi-Fi hotspot, Wi-Fi Direct, USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3,5mm, DLNA, NFC, IR Led
  • GPS: podpora A-GPS, podpora GLONASS, digitální kompas
  • Fotoaparát: 8 MPx, LED blesk, OIS, laserový autofocus, zoom, záznam videa ve FullHD rozlišení, druhá kamera 1,3MPx
  • Funkce kamery: Laser AF, Panorama, HDR, hlasová spoušť, samospoušť mávnutím apod.
  • Baterie: vyjímatelná Li-Ion 2540 mAh, doba hovoru 600 minut, pohotovostní doba 432 hodin, šetření energie
  • Další funkce: Pohybové gesta, notifikační LED dioda, FM rádio s RDS apod.
  • Další vlastnosti: socíální sítě, Google Play, Search, Maps, Gmail, Talk, YouTube, mnoho LG aplikací, Smart World, Quick Memo, Q-Slide, Knock Code, Easy Home apod.

  • Rozměry: 137,75 x 69,6 x 9,99 mm
    Hmotnost: 134 gramů včetně baterie

    Obsah balení: mobilní telefon LG G3s, baterie LiIon 2540 mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem a audio konektorem 3,5 mm jack, manuál LG D722 G3 S, záruční list. (part no. LGD722.ACZEWH) ... Alternativní označení modelu je LG G3 Mini.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web