Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Guess Quilted Silicone Cluth pouzdro pro Apple iPhone 5S (GUCLTP5QSP) růžová (pink)

Guess Quilted Apple iPhone 5S pink   Guess Quilted Apple iPhone 5S zepředu   Guess Quilted Apple iPhone 5S s telefonem  
Kat. číslo: 6172421
Výrobce: Guess
Barva: růžová (pink)
Dostupnost: -----
Netradiční silikonový kryt Guess Quilted pro špičkový chytrý mobilní telefon Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S. Ochranné pouzdro Guess Quilted je vyrobeno z dokonalé silikonové slitiny, která je dostatečně pevná i pružná zároveň a díky tomu zabrání jak poškrábání, tak i poškození případným rázem po pádu. Celá zadní strana smartphonu Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S je zakryta pouzdrem Guess Quilted, které je vyvedeno v imitaci elegantní kabelky. Přední strana pouzdra Guess Quilted má odkrytý celý dotykový displej mobilního telefonu Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S. Díky přesahu silikonového materiálu pouzdra Guess Quilted chrání kryt všechny boční hrany a dokonce z části i choulostivý předek smartphonu Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S. Samozřejmostí jsou výřezy pro všechny ovládací prvky mobilního telefonu Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S a to včetně kamery s bleskem. Aby pouzdro Guess Quilted bylo jako imitace elegantní kabelky dokonalé, obsahuje úchyty v podobě dvou oček pro řetízek se silikonovým popruhem a navíc na zadní části pouzdra najdete efektní chromový nápis Guess. Instalace chytrého mobilního telefonu Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S do pouzdra Guess Quilted je velice jednoduchá, stačí pouzdro na smartphone v podstatě natáhnout a zacvaknout a tím je vše v rychlosti hotovo. Silikonový kryt Guess Quilted je opravdu jedinečně a dokonale stylové pouzdro pro Váš Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Netradiční silikonový kryt Guess Quilted pro špičkový chytrý mobilní telefon Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S.

Ochranné pouzdro Guess Quilted je vyrobeno z dokonalé silikonové slitiny, která je dostatečně pevná i pružná zároveň a díky tomu zabrání jak poškrábání, tak i poškození případným rázem po pádu.

Celá zadní strana smartphonu Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S je zakryta pouzdrem Guess Quilted, které je vyvedeno v imitaci elegantní kabelky. Přední strana pouzdra Guess Quilted má odkrytý celý dotykový displej mobilního telefonu Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S. Díky přesahu silikonového materiálu pouzdra Guess Quilted chrání kryt všechny boční hrany a dokonce z části i choulostivý předek smartphonu Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S.

Samozřejmostí jsou výřezy pro všechny ovládací prvky mobilního telefonu Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S a to včetně kamery s bleskem.

Aby pouzdro Guess Quilted bylo jako imitace elegantní kabelky dokonalé, obsahuje úchyty v podobě dvou oček pro řetízek se silikonovým popruhem a navíc na zadní části pouzdra najdete efektní chromový nápis Guess. Instalace chytrého mobilního telefonu Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S do pouzdra Guess Quilted je velice jednoduchá, stačí pouzdro na smartphone v podstatě natáhnout a zacvaknout a tím je vše v rychlosti hotovo.

Silikonový kryt Guess Quilted je opravdu jedinečně a dokonale stylové pouzdro pro Váš Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S.

Vlastnosti silikonového ochranného krytu Guess Quilted:
  • Vyrobeno z odolné silikonvé slitiny s dokonalou imitací exkluzivní kabelky Guess.
  • Kryt chrání celou zadní část, veškeré boční hrany a dokonce i část přední strany smartphonu.
  • Mobilní telefon lze používat spolu s krytem, všechny ovládací prvky máte k dispozici.
  • Kryt je navíc ozvláštněn o řetízek se silikonovým popruhem a elegantní logo Guess.
  • Pouzdro je vyrobeno přesně pro mobilní telefony Apple iPhone 5 a Apple iPhone 5S.

  • Obsah balení: silikonový ochranný kryt ve tvaru kabelky Guess Silicone Clutch Case Quilted Collection pro mobilní telefony Apple iPhone 5 / Apple iPhone 5S. (part no. GUCLTP5QSP)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web