Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Guess Tessi XL pouzdro GUPOXLSTW bílá (white)

Guess Tessi Sleeve white   Guess Tessi Sleeve zezadu  
Kat. číslo: 9018253
Výrobce: Guess
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Značkové kožené pouzdro Guess Tessi v jednoduchém stylu jediné kapsičky dodá Vašemu mobilnímu telefonu nebo smartphonu punc jedinečnosti. Pouzdro Guess Tessi tvoří již zmíněná jediná kapsička, do které se vkládá Váš smartphone. Jednoduchá konstrukce pouzdra Guess Tessi je doplněna o zadní výsuvný pásek, proto aby se Váš mobilní telefon snáze vytahoval ven. Celou vnější část pouzdra Guess Tessi tvoří ta nejkvalitnější umělá kůže, která je na přední straně osázená zlatými kovovými cvoky. Celkový dojem z pouzdra Guess Tessi je umocněn předním zlatým trojúhelníkovým logem Guess. Vnitřek pouzdra Guess Tessi je potažen extra jemnou látkou proti poškrábání Vašeho mobilního telefonu při vkládání dovnitř nebo vytahování ven. Již samozřejmostí je precizní prošití pouzdra Guess Tessi po celém jeho obvodu a v dolní části. Pouzdro Guess Tessi není jen obyčejné pouzdro, ale i stylový modní doplněk pro Váš smartphone.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Značkové kožené pouzdro Guess Tessi v jednoduchém stylu jediné kapsičky dodá Vašemu mobilnímu telefonu nebo smartphonu punc jedinečnosti.

Pouzdro Guess Tessi tvoří již zmíněná jediná kapsička, do které se vkládá Váš smartphone. Jednoduchá konstrukce pouzdra Guess Tessi je doplněna o zadní výsuvný pásek, proto aby se Váš mobilní telefon snáze vytahoval ven.

Celou vnější část pouzdra Guess Tessi tvoří ta nejkvalitnější umělá kůže, která je na přední straně osázená zlatými kovovými cvoky. Celkový dojem z pouzdra Guess Tessi je umocněn předním zlatým trojúhelníkovým logem Guess. Vnitřek pouzdra Guess Tessi je potažen extra jemnou látkou proti poškrábání Vašeho mobilního telefonu při vkládání dovnitř nebo vytahování ven.

Již samozřejmostí je precizní prošití pouzdra Guess Tessi po celém jeho obvodu a v dolní části. Pouzdro Guess Tessi není jen obyčejné pouzdro, ale i stylový modní doplněk pro Váš smartphone.

Vlastnosti koženého pouzdra Guess Tessi:
  • Pouzdro ve stylu jedné jediné kapsičky pro Váš mobilní telefon nebo smartphone.
  • Zadní výsuvný pásek pro snazší vyjmutí mobilního telefonu z pouzdra ven.
  • Elegantní vnější povrch z kvalitní umělé kůže, zdobené zlatými kovovými cvočky.
  • Přední trojúhelníkové logo Guess Washed Jeans U.S.A. v efektním zlatém provedení.
  • Pouzdro je vyrobeno pro chytré mobilní telefony a smartphony všechn značek.

  • Vnitřní rozměry pouzdra: 155 x 90 x 15 mm

    Kompatibilita: Pouzdro Guess Tessi je vhodné pro zařízení do velikosti vnitřních rozměrů pouzdra 155 x 90 x 15 mm. Jsou to například mobilní telefony Alcatel One Touch 7047D Pop C9, One Touch 6045Y Idol3 (5.5), One Touch 8000D Scribe Easy, One Touch 8008D Scribe HD, Aligator S515 Duo, Asus PadFone S (PF500KL), ZenFone 5 (A501CG), Caterpillar CAT S50, Evolveo FX500 Warrior, FX520, XtraPhone 5.3 QC, Honor 3X, Huawei Ascend G750, Lenovo S860, LG D686 G Pro Lite Dual, D855 G3, H955 G Flex2, Meizu MX4 Pro, Nokia XL Dual Sim RM-1030, Samsung N7000 Galaxy Note, N7100 Galaxy Note II, N7100 Galaxy Note2, N7505 Galaxy Note3 Neo, N9005 Galaxy Note3, N9005 Note III, SM-A700FU Galaxy A7, SM-C115 Galaxy K Zoom, SM-G7105 Galaxy Grand 2, SM-N915FY Galaxy Note Edge, Sony Xperia T3 D5103 a další.

    Obsah balení: kožené pouzdro Guess Tessi Sleeve o velikosti XL. (part no. GUPOXLSTW)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web