Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Roxfit Slimline Book Case pouzdro pro Sony Xperia T3 (SMA5146CW) bílá (carbon white)

Roxfit Book Case Sony Xperia T3 white   Roxfit Book Case Sony Xperia T3 otevřený   Roxfit Book Case Sony Xperia T3 zezadu  
Kat. číslo: 6115349
Barva: bílá (carbon white)
Dostupnost: -----
Představujeme nové otevírací pouzdro Roxfit Slimline Book Case, které je z vnějšku vyvedeno v kvalitní kůži s imitací karbonu a z vnitřku je umístěn kvalitní jemný semiš. Čím je pouzdro Roxfit Slimline Book Case zajímavé je zadní vanička vytvořená z odolného plastu, do které přesně pasuje mobilní telefon Sony Xperia T3. Díky přesné konstrukci pouzdra Roxfit Slimline Book Case není narušen skvělý design telefonu Sony Xperia T3. Samozřejmostí u pouzder typu kniha je, že telefon Sony Xperia T3 má dostupné veškeré ovládací prvky, konektory, kameru, blesk, takže mobilní telefon nemusíte při jakémkoliv užívaní z pouzdra vyndávat. Vhodným doplňkem je kapsička pro platební kartu, která se nachází na vnitřní straně flipu. V závěru lze sdělit, že výrobce pouzdra Roxfit Slimline Book Case je licencovaný výrobce příslušenství společnosti Sony a disponuje označením Made for Xperia.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Představujeme nové otevírací pouzdro Roxfit Slimline Book Case, které je z vnějšku vyvedeno v kvalitní kůži s imitací karbonu a z vnitřku je umístěn kvalitní jemný semiš.

Čím je pouzdro Roxfit Slimline Book Case zajímavé je zadní vanička vytvořená z odolného plastu, do které přesně pasuje mobilní telefon Sony Xperia T3. Díky přesné konstrukci pouzdra Roxfit Slimline Book Case není narušen skvělý design telefonu Sony Xperia T3.

Samozřejmostí u pouzder typu kniha je, že telefon Sony Xperia T3 má dostupné veškeré ovládací prvky, konektory, kameru, blesk, takže mobilní telefon nemusíte při jakémkoliv užívaní z pouzdra vyndávat. Vhodným doplňkem je kapsička pro platební kartu, která se nachází na vnitřní straně flipu.

V závěru lze sdělit, že výrobce pouzdra Roxfit Slimline Book Case je licencovaný výrobce příslušenství společnosti Sony a disponuje označením Made for Xperia.

Vlastnosti pouzdra Roxfit Slimline Book Case:
  • Vnější elegantní imitace carbonu, vnitřní jemný semiš, vnitřní kapsička pro kreditní kartu.
  • Zadní vanička z extra odolného plastu, přesně pro Sony Xperia T3.
  • Ovládací prvky, kamera, blesk, konektory, vše je dostupné i v pouzdře.
  • Licencovaný výrobce příslušenství Made for Xperia.

  • Obsah balení: flipové pouzdro Roxfit Slimline Book Case pro mobilní telefon Sony Xperia T3 D5103. (part no. SMA5146CW)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web