Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

USAMS Cloud flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo modrá (blue)

USAMS Cloud Samsung Galaxy S5 blue   USAMS Cloud Samsung Galaxy S5 zezadu   USAMS Cloud Samsung Galaxy S5 otevřený  
Kat. číslo: 6095622
Výrobce: USAMS
Barva: modrá (blue)
Dostupnost: -----
Efektní flipové pouzdro USAMS Cloud pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo je navrženo proto aby upoutalo Vaši pozornost. Pouzdro USAMS Cloud je vyrobeno v populární flipové konstrukci z vysoce kvalitní umělé kůže a v nádherných barvách. Samotný mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo je umístěn v zadním krytu, který je vyroben z odolného a pružného TPU silikonu. Tento kryt pouzdra USAMS Cloud přechází plynule v přední koženou část a vytváří tak uzavíratelný flip. Tento flip je u pouzdra USAMS Cloud obohacen navíc o průhledné okénko, které zobrazuje nejdůležitější informace na displeji mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Pouzdro USAMS Cloud tak nemusíte ani otevírat, abyste zjistili co se na displeji děje nebo kdo Vám zrovna volá. Pouzdro USAMS Cloud chrání kompletně celý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. V pouzdře USAMS Cloud máte navíc k dispozici všechny konektory, ovládací prvky a kameru, aniž byste museli mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo vytahovat ven. Zadní silikonový kryt pouzdra USAMS Cloud je zkrášlen efektní sérií děrování v podobě kosočtverců, které dotváří výsledný dokonalý celek. Pouzdro USAMS Cloud se vyznačuje velice kvalitním dílenským zpracováním s vyraženým stylovým nápisem a krásným logem značky USAMS na čelní flipu.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Efektní flipové pouzdro USAMS Cloud pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo je navrženo proto aby upoutalo Vaši pozornost.

Pouzdro USAMS Cloud je vyrobeno v populární flipové konstrukci z vysoce kvalitní umělé kůže a v nádherných barvách. Samotný mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo je umístěn v zadním krytu, který je vyroben z odolného a pružného TPU silikonu. Tento kryt pouzdra USAMS Cloud přechází plynule v přední koženou část a vytváří tak uzavíratelný flip.

Flip je u pouzdra USAMS Cloud obohacen navíc o průhledné okénko, které zobrazuje nejdůležitější informace na displeji mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Pouzdro USAMS Cloud tak nemusíte ani otevírat, abyste zjistili co se na displeji děje nebo kdo Vám zrovna volá.

Pouzdro USAMS Cloud chrání kompletně celý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. V pouzdře USAMS Cloud máte navíc k dispozici všechny konektory, ovládací prvky a kameru, aniž byste museli mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo vytahovat ven. Zadní silikonový kryt pouzdra USAMS Cloud je zkrášlen efektní sérií děrování v podobě kosočtverců, které dotváří výsledný dokonalý celek.

Pouzdro USAMS Cloud se vyznačuje velice kvalitním dílenským zpracováním s vyraženým stylovým nápisem a krásným logem značky USAMS na čelní flipu.

Vlastnosti flipového koženého pouzdra USAMS Cloud:
  • Kombinace zadního silikonového krytu a předního flipu se zavíráním typu kniha.
  • Přední flip obsahuje i průhledné okénko, ve kterém vidíte důležité informace na displeji.
  • Mobilní telefon má v pouzdře k dispozici všechny konektory a ovládací prvky.
  • Zmíněný zadní silikonový kryt je obohacen o efektní kosočtvercové děrování.
  • Kvalitní dílenské zpracování, přesně pro mobilní telefon Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo.

  • Obsah balení: flipové pouzdro USAMS Cloud series pro mobilní telefon Samsung SM-G900F Galaxy S5 / Samsung SM-G903F Galaxy S5 Neo. (part no. S5XY05) ... Poznámka: Tento typ pouzdro není aktivní, nezamyká ani neodemyká displej a nezobrazuje okénko S-View.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web