Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

SENCOR ELEMENT P500 + VODĚODOLNÉ SÁČKY EASYPACK černá (black)

Sencor Element P500   Sencor Element P500 z boku   Sencor Element P500 zezadu  
Kat. číslo: 1060706
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Výkonný smartphone Sencor Element P500 ve skutečně prémiovém designu a precizním provedení. Jako většina těchto značek v tomto segmentu, tak i smartphone Sencor Element P500 je vybaven pokročilou technologií Dual Sim, která slouží k provozu dvou SIM karet současně v jeden okamžik. Sencor Element P500 je totiž vybaven dvěma sloty, pro dvě SIM karty, můžete tak do něj vložit zároveň například pracovní a soukromé číslo a být na příjmu na obou současně. Chytrý mobilní telefon Sencor Element P500 má celou přední stranu osazenou velkým kapacitním 5 palcovým dotykovým IPS displejem s vysokým HD rozlišením 1280 x 720 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Displej je navíc překryt extra odolným tvrzeným sklem Dragontrail Glass, které zabrání poškrábání. Mobilní telefon Sencor Element P500 je vybaven nejpopulárnějším operačním systémem současnosti Android a to ve verzi 4.1 Jelly Bean. Tato verze poskytuje stabilní odezvu, veškeré funkce, hry i zábavu a je dostatečně odzkoušená. Vše můžete navíc jednoduše spravovat přes obchod Google Play. Aby operační systém Android běžel rychle jako blesk, nachází se ve smartphonu Sencor Element P500 výkonný čtyřjádrový 1,2GHz procesor, který je podpořen zvýšenou 1GB RAM pamětí a vnitřním úložištěm 4GB s možností rozšíření pomocí microSDHC paměťové karty. Tyto výše uvedené parametry mobilního telefonu Sencor Element P500 mají za následek rychlejší a stabilnější chod. Multimediální výbava mobilního telefonu Sencor Element P500 začíná na vynikající 8MPx kameře s automatickým ostřením a výkonným LED bleskem. Kamera zvládá nejen fotky, ale i nahrávání videa v dostatečně zřetelném rozlišení. Tato výbava je pak doplněna o přední 2MPx kameru sloužící pro video hovory a selfie fotky anebo o stále velmi populární FM rádio s RDS pro nerušený poslech Vaší oblíbené rozhlasové stanice. Konektivitu mobilního telefonu Sencor Element P500 zajišťuje bedzrátová síť WiFi, případně rychlé datové přenosy v rámci 3G sítě v protokolu HSDPA anebo pro bezdrátové přislušenství slouží Bluetooth technologie. Co se týče drátové konektivity, tak tu představuje nahoře umístěný audio konektor 3,5mm pro sluchátka a microUSB konektor pro připojení nabíječky nebo USB kabelu. Pro orientaci v terénu Sencor Element P500 disponuje zabudovanou GPS navigací s podporou A-GPS, takže se ne svých cestách nikdy neztratíte. Vyjímatelná LiIon baterie o kapacitě 3000mAh udrží chytrý mobilní telefon Sencor Element P500 v provozu až dlouhých 10 dní. Netradičně hranatý design smartphonu Sencor Element P500 je doplněn o senzorová tlačítka, stejně zkosené boční hrany a o krásně ergonomicky zakulacenou zadní stranu. Sencor Element P500 se tak díky své konstrukci velmi příjemně drží v ruce. Chytrý mobilní telefon Sencor Element P500 vyhrál nejeden test odborných periodik a díky svému neotřelému vzhledu zaujme vždy své okolí.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Výkonný smartphone Sencor Element P500 ve skutečně prémiovém designu a precizním provedení.

Jako většina těchto značek v tomto segmentu, tak i smartphone Sencor Element P500 je vybaven pokročilou technologií Dual Sim, která slouží k provozu dvou SIM karet současně v jeden okamžik. Sencor Element P500 je totiž vybaven dvěma sloty, pro dvě SIM karty, můžete tak do něj vložit zároveň například pracovní a soukromé číslo a být na příjmu na obou současně.

Chytrý mobilní telefon Sencor Element P500 má celou přední stranu osazenou velkým kapacitním 5 palcovým dotykovým IPS displejem s vysokým HD rozlišením 1280 x 720 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Displej je navíc překryt extra odolným tvrzeným sklem Dragontrail Glass, které zabrání poškrábání.

Mobilní telefon Sencor Element P500 je vybaven nejpopulárnějším operačním systémem současnosti Android a to ve verzi 4.1 Jelly Bean. Tato verze poskytuje stabilní odezvu, veškeré funkce, hry i zábavu a je dostatečně odzkoušená. Vše můžete navíc jednoduše spravovat přes obchod Google Play.

Aby operační systém Android běžel rychle jako blesk, nachází se ve smartphonu Sencor Element P500 výkonný čtyřjádrový 1,2GHz procesor, který je podpořen zvýšenou 1GB RAM pamětí a vnitřním úložištěm 4GB s možností rozšíření pomocí microSDHC paměťové karty. Tyto výše uvedené parametry mobilního telefonu Sencor Element P500 mají za následek rychlejší a stabilnější chod.

Multimediální výbava mobilního telefonu Sencor Element P500 začíná na vynikající 8MPx kameře s automatickým ostřením a výkonným LED bleskem. Kamera zvládá nejen fotky, ale i nahrávání videa v dostatečně zřetelném rozlišení. Tato výbava je pak doplněna o přední 2MPx kameru sloužící pro video hovory a selfie fotky anebo o stále velmi populární FM rádio s RDS pro nerušený poslech Vaší oblíbené rozhlasové stanice.

Konektivitu mobilního telefonu Sencor Element P500 zajišťuje bedzrátová síť WiFi, případně rychlé datové přenosy v rámci 3G sítě v protokolu HSDPA anebo pro bezdrátové přislušenství slouží Bluetooth technologie. Co se týče drátové konektivity, tak tu představuje nahoře umístěný audio konektor 3,5mm pro sluchátka a microUSB konektor pro připojení nabíječky nebo USB kabelu.

Pro orientaci v terénu Sencor Element P500 disponuje zabudovanou GPS navigací s podporou A-GPS, takže se ne svých cestách nikdy neztratíte. Vyjímatelná LiIon baterie o kapacitě 3000mAh udrží chytrý mobilní telefon Sencor Element P500 v provozu až dlouhých 10 dní.

Netradičně hranatý design smartphonu Sencor Element P500 je doplněn o senzorová tlačítka, stejně zkosené boční hrany a o krásně ergonomicky zakulacenou zadní stranu. Sencor Element P500 se tak díky své konstrukci velmi příjemně drží v ruce.

Chytrý mobilní telefon Sencor Element P500 vyhrál nejeden test odborných periodik a díky svému neotřelému vzhledu zaujme vždy své okolí.

Technická specifikace mobilního telefonu Sencor Element P500:
  • Dual Sim: Dual StandBy, provoz dvou SIM karet současně v jeden okamžik
  • Operační systém: Android 4.1 Jelly Bean, uživatelská nadstavba Sencor UI
  • Procesor: Quad Core, 1,2 GHz, Qualcomm Snapdragon 200 MSM 8225Q, Cortex-A7, ARMv7, Adreno 203 GPU
  • Displej: kapacitní, dotykový, IPS LCD, 5 palců, HD rozlišení, 720 x 1280 bodů, 16 miliónů barev, sklo Dragontrail Glass
  • Paměť: 1 GB RAM, 4 GB vnitřní paměť (pro uživatele volné cca 1,5 GB pro data), slot pro paměťovou kartu microSDHC/microSDXC
  • Telefon: čtyřpásmové GSM (GPRS/EDGE třídy 12), dvoupásmové WCDMA/3G (HSDPA 7,2 Mbps, HSUPA 5,76Mbps), dva sloty pro microSIM kartu
  • Konektivita: Bluetooth 3.0 (EDR, A2DP), Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi hotspot, USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3,5mm
  • GPS: podpora A-GPS, e-kompas
  • Fotoaparát: 8 MPx, LED blesk, zoom, autofocus, záznam videa, mnoho nastavení, přední 2 MPx kamera
  • Baterie: vyměnitelná Li-Ion 3000 mAh, doba hovoru 540 minut, pohotovostní doba 240 hodin
  • Senzory: G-sensor, Proximity sensor, Světelný senzor
  • Další vlastnosti: FM rádio s RDS, socíální sítě, Google Play, Search, Maps, Talk, Gmail, YouTube apod.

  • Rozměry: 140 x 68,6 x 9,8 mm
    Hmotnost: 151 gramů

    Obsah balení: mobilní telefon Sencor Element P500, baterie LiIon 3000 mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, paměťová karta microSDHC 8GB, ochranná fólie na displej instalována přímo na smartphonu, manuál pro Sencor Element P500.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web