Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

BlackBerry Microfibre Pocket pouzdro pro BlackBerry Z10 šedá (grey)

Microfibre Pocket BlackBerry Z10 grey   Microfibre Pocket BlackBerry Z10 zepředu   Microfibre Pocket BlackBerry Z10 zezadu  
Kat. číslo: 5161034
Výrobce: BlackBerry
Barva: šedá (grey)
Dostupnost: -----
Originální pouzdro BlackBerry v jednoduchém provedení jedné velké kapsy, bez držáků na opasek, přesně pro smartphone BlackBerry Z10. Pouzdro BlackBerry Microfibre Pocket je celé vyrobeno z kvalitního a jemného mikrovlákna. Na přední straně se nachází krásné chromové logo BlackBerry, zatímco na zadní straně najdete kapsičku pro Vaši kreditní kartu. Chytrý mobilní telefon BlackBerry Z10 je tak jednoduše, ale zároveň dokonale chráněn před poškozením. Pouzdro BlackBerry Microfibre Pocket disponuje sofistikovanou technologií šetření energie, takže telefon BlackBerry Z10 rozpozná, že je vložen do pouzdra, automaticky vypne displej, nedojde k náhodnému aktivování telefonu a navíc si můžete v telefonu přizpůsobit upozornění na různé události. Konstrukční zajímavostí pouzdra BlackBerry Microfibre Pocket je, že máte v pouzdře viditelný stavový pruh na displeji smartphonu BlackBerry Z10, takže vidíte například oznámení o zprávě, hovoru a máte také plně přístupný audio konektor 3,5mm.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Originální pouzdro BlackBerry v jednoduchém provedení jedné velké kapsy, bez držáků na opasek, přesně pro smartphone BlackBerry Z10.

Pouzdro BlackBerry Microfibre Pocket je celé vyrobeno z kvalitního a jemného mikrovlákna. Na přední straně se nachází krásné chromové logo BlackBerry, zatímco na zadní straně najdete kapsičku pro Vaši kreditní kartu. Chytrý mobilní telefon BlackBerry Z10 je tak jednoduše, ale zároveň dokonale chráněn před poškozením.

Pouzdro BlackBerry Microfibre Pocket disponuje sofistikovanou technologií šetření energie, takže telefon BlackBerry Z10 rozpozná, že je vložen do pouzdra, automaticky vypne displej, nedojde k náhodnému aktivování telefonu a navíc si můžete v telefonu přizpůsobit upozornění na různé události.

Konstrukční zajímavostí pouzdra BlackBerry Microfibre Pocket je, že máte v pouzdře viditelný stavový pruh na displeji smartphonu BlackBerry Z10, takže vidíte například oznámení o zprávě, hovoru a máte také plně přístupný audio konektor 3,5mm.

Vlastnosti pouzdra BlackBerry Microfibre Pocket:
  • Jednoduché provedení jedné velké kapsy, špičkové jemné mikrovlákno, kvalitní prošití, bez klipu na opasek.
  • Zadní kapsička pro kreditní kartu, logo BlackBerry na přední straně, viditelný stavový pruh displeje.
  • Přizpůsobeno i pro technologii NFC, pouzdro je vhodné přesně pro BlackBerry Z10.

  • Obsah balení: originální pouzdro BlackBerry Microfibre Pocket pro mobilní telefon BlackBerry Z10. (part no. ACC-49282-201, model: HDW-49281-001)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (2)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    25.04.2016   |   Anonymní uživatel
    Dobrý den, minulý týden jsem si objednal tento "výrobek". Naprosté zklamání, přístroj se nedá do obalu zasunout a kvalita provedení zdaleka neodpovídá ceně. Rád bych ho zaslal zpět. Děkuji za odpověď. Novotný
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, zašlete s daným požadavkem zpět na adresu prodejny. Netušíme v čem může být problém, doposud jsme u žádného z prodaných kusů žádné problémy či negativní ohlasy nezaznamenali.
    03.03.2016   |   Anonymní uživatel
    Dobrý de, jen se chci zeptat, pouzdro je kožené???? Děkuji za info...
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, kožené není, jednalo se o chybu v popisu. Děkujeme za upozornění.
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web